Dodaj do ulubionych

Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie

21.10.11, 21:31
Normalka w pisowskim żmijowisku. Nachalnie i bezczelnie, reklamujący przed wyborami Górski,wsławił się głównie tym,że zdał maturę, a prezes mimo problemów prawnych, namaścił go,bo jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma...,a pecunia non olet...

Obserwuj wątek
    • krystin9 Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie 21.10.11, 22:20
      A teraz może dla odmiany coś o "miłości" Dzikowskiego i Grupińskiego?
      I jakie z tego będą konsekwencje finansowe dla Poznania
      • Gość: Tadziu Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.icpnet.pl 21.10.11, 23:57
        A ten Libol to jakiś ex-pert czy ex-PISior i ex-PJNowiec ????????
    • Gość: Poznaniak Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.icpnet.pl 21.10.11, 22:30
      ble ble ble, nie cwaniakuj tylko zobacz co robią platfusy! Albo idź zajarać z tranziolem.
    • Gość: Ewka szkodnik Dziuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 23:09
      Dziuba to poznański szkodnik, szkodził bo był kiepskim wojewodą, szkodził bo był kiepskim radnym , będzie szkodził jako kiepski poseł
      • Gość: gość Re: szkodnik Dziuba IP: *.icpnet.pl 21.10.11, 23:33
        Dziuba w Poznaniu może doprowadzić tylko do upadku poznańkiego PIS-u, a wynik wyborczy pokazuje, że to marny gość z przerostem ambicji i pyskiem mordercy. To chyba najgorszy wynik w kraju...
        Wygląda na to, że Dziubie wydawało się, że jak zrobi słabą listę raczej pionków a nie kandydatów to pis dostanie jeden mandat oczywiście który sam zabierze i po wyborach będzie królem pisu w wlkp będąc jedynym posłem pis z tego okręgu.
        • Gość: Marek Re: szkodnik Dziuba IP: *.icpnet.pl 21.10.11, 23:49
          Dziuba ? NIE DZIĘKI, TYLKO NIE ON !!!!!!!!!!!!!!!!!
        • 0_gonia123 Re: szkodnik Dziuba 22.10.11, 01:25
          trudno uzyskać dobry wynik mając kiepskich ludzi w partii.Przeciez już dawno wiadomo było,że częśc PIS-u jest progrobelna, jesienią wyszło to podczas wyborów,O Foligowskim również ptaszki śpiewają-dziuba to tylko dobry pretekst.
          Partia to taka Formuła-1-sam kierowca może byc najlepszy, ale jak ma kiepski zespół to traci tyle czasu,że nie jest go w stanie swoim talentem nadrobić.
          Poza tym -budowa struktur wymaga czasu.A ile czasu miała Dziuba?
      • 0_gonia123 Re: szkodnik Dziuba 22.10.11, 01:18
        ad.1)dziuba to nie poznański szkodnik, tylko szkodnikiem jest grobelny.Bo co niby dziuba zepsuł?
        ad.2)był dobrym wojewodą, miał profesjonalnych doradców.Dzięki niemu np. nie zbudowano Term na niewłaściwej działce, bo uchylił decyzję, gdy to odkrył.Ale oczywiście okrzyknięty został wrogiem nr 1, bo nie znosi groblenego.Po prostu pierwszy się na nim poznał.
        ad.3)był dobrym radnym-patrz artykuł Wybieralskiego z wczoraj lub przedwczoraj.Efekty pracy Dziuby jako radnego osobiście widziałam-zawsze był przygotowany i podchodził powaznie do tematu.W przeciwieństwie do większości pozostałych.Ostatnio bywałam trochę na komisjach i sesjach z racji mojej pracy społecznej.To tragiczne , jak radni podchodzą do swojej funkcji.Np na komisji oswiaty , której tematem była analiza naboru do szkół-nie było wogóle analizy, były suche fakty, podane luźno, bez wniosków, za to wszyscy sie poklepywali , żartowali , gadali bez sensu.Nikt z radnych nie wymagał niczego od Wydziału oświaty, radny Sternalski jak zobaczył mieszkańców-od razu uciekł, części radnych nie było wcale, z wyjatkiem Aleksandrowicza, który mówił do rzeczy,reszta radnych czekała tylko na zakończenie.Naprawdę trzeba to zobaczyć-jak radni mają nas w nosie a przynajmniej znakomita większość.Trzeba przyjść na dowolną komisję i obejrzeć sobie jak radni się zachowują, co wygłaszają i jak potem głosują.Doswiadczyłam tego wielokrotnie i do czego doszłam .Że jest trzech radnych , których to miasto i mieszkańcy obchodzą i wsród nich jest Dziuba.
        • Gość: Rysio Re: szkodnik Dziuba IP: *.icpnet.pl 22.10.11, 01:58
          Skoro ten szkodnik Dziuba jest takim zbawcą to może ktoś mi powie co do tej pory zrobił dla Poznania? Chyba troszkę mniej niż Grobelny? A jak się okazuje rok lub dwa dla pełniącego obowiązki prezesa pis to za mało aby umocnić partię w regionie lub choćby zbudować silną listę na wybory.
          O budowie TERM lepiej nie wspominać, chociaż dobrze wiedzieć dlaczego trwało to tyle lat i że to Dziuba blokował takie inwestycje. Poznań jak zwykle na szarym końcu - nawet małe Leszno miało pływalnię dwie epoki wcześniej.
          A tak swoją drogą to dlaczego ta pływalnia nazywana jest termami skoro nie znaleziono tam wód termalnych? Może dlatego, że wybudowano ją na innej działce? Z powodu Dziuby?

• Gość: best.mch Re: szkodnik Dziuba IP: *.play-internet.pl 22.10.11, 18:18
          DROGI O_gonia123 NAJLEPIEJ POSTAW SOBIE OŁTARZ NA NIM FOTKI UKOCHANEGO USZATKA DZIUBY I CHWAL GO POD NIEBIOSA..NIE BRONIE TU PREZYDENTA GROBELNEGO KAZDY Z NAS JEST CZŁOWIEKIEM ALE TO CO PISZESZ NT DZIUBY TO U MNIE WOŁA O POMSTE DO NIEBA..A CO ON ZROBIŁ DOBREGO DLA PISU PRZYSZEDŁ BÓG JEDEN WIE SKĄD ROZWALA SIE NA WSZYSTKIE STRONY JEST NIE MIŁY AROGANCKI BESZCZELNY NIE RÓB Z TEGO CZŁOWIEKA IDEAŁU BO TO KAWAŁ SKUBAŃCA GDYBY BYŁ TAKI AJUŚ CZEMU KAMPANIA BYŁA PONIŻEJ WYMAGAŃ PRZECIEŻ TO ON SPOWODOWAŁ CHAOS WE FRAKCJI POZA TYM DZIWNE JEST TO ŻE NIBY JEST PISOWCEM A PRZEKONANIA MA"MY POZNANIACY GDZIE TU LOGIKA I TO MA BYĆ FAIR CO ON ZROBIŁ DLA POZNANIA...?LUDZI MA W TYLE PATRZY BY MIEĆ KORYTO POD BUZKE ZA ME PODATKI
      • best.mch Re: szkodnik Dziuba 22.10.11, 17:19
        JA OD DAWNA MAM ALERGIE NA WOJEWODÓW A WIĘC I DZIUBĘ TEŻZRESZTĄ Z TYMI KLAPIOKAMI ODSTAJĄCYMI GDZIE SIE PCHA NA WIEJSKĄ?NA SZNURKU OD CIUCHÓW W PRALNI GO ZA USZY CHYBA POWIESZĄ...ZRESZTĄ MA ŚWIŃSKI CHARAKTER ALE TRZEBA BYĆ CZŁOWIEKIEM1!!!!!!!!!!!PiSowski PRZECIWNIK DZIUBY...P.S.MNIE TEŻ PAN PANIE DZIUBA ZA KRYTYKĘ NA SWEJ OSOBIE PAN WYWALI?!!!!!! JEŚLI TAK CHCĘ KONFRONTACJI MAM PREZENT DLA PANA NA PANA IMIENINY(28.10)MIOTŁĘ BY PAN POLECIAŁ NA ZLOT MĘSKICH CZAROWNIC...
      • Gość: Anka Re: szkodnik Dziuba IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.11, 21:04
        To bardzo antypatyczny facet o bardzo ciężkich manierach, z plakatów z jego wizerunkiem aż zionie strachem...zupełnie nie nadający sie do kontaktów społecznych, jakim cudem tak daleko zaszedł to trudne do pojęcia
    • marek.es Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie 21.10.11, 23:26
      Poseł (niestety) Górski pokazał, w której części ciała ma prawo. W Poznaniu kandydaci mogli rozklejać plakaty wyborcze na wyznaczonych powierzchniach. Górski i Rdesiński dali świadectwo buractwa. (Chyba,że pokażą zgody właścicieli na takie akcje).Żeby nikt mi nie zarzucał stronniczości, wzorem konkurencji dołączyli się posłowie z PO i SLD. PS.Gościu z niemieckich serwerów, Ciebie PrOblem nie dotyczy.
      • Gość: Poznaniak Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.icpnet.pl 21.10.11, 23:38
        Buraku, a innych nie widziałeś czy może tylko chwilowo POślepłeś
      • Gość: pan wykrzyknik Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 23:38
        Właśnie że plakaty miał legalne , posiadał wszystkie zgody - pisał o tym głos wielkopolski
        • Gość: Gość Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.icpnet.pl 21.10.11, 23:47
          Ja też czytałem, że Górski robił wszystko legalnie! Tylko jakieś dziennikarskie żmije znów urządziły sobie żerowisko i kąsają jak komary po deszczu ( za to im płacą! ).
      • Gość: Martusia:) Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.icpnet.pl 22.10.11, 01:29
        W Gazeta.pl już pisali, że Poseł Górski miał prawo wieszać plakaty bo miał na to zgody. Więc po co do tego wracać. W Głosie Wielkopolskim i Gazecie Polskiej też już o tym pisali.
    • Gość: Nata Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.icpnet.pl 21.10.11, 23:41
      Górski jest z Poznania i z 11 miejsca pokazał, że ludzie go cenią.
    • organizator_org.domow_inc Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie 22.10.11, 11:08
      przecież logo partii mówi o własnym prawie i sprawiedliwości..sekta odrzuca z natury prawo zewnętrzne, jeśli je w jakiejś cżęści respektuje to tylko ze względu na represyjność a nie poszanowanie.....
    • best.mch Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie 22.10.11, 17:08
      JA WIEM,ZE TOMEK GÓRSKI MIAŁ LEGALNA KAMPANIĘ,A TEMU DZIUBIE TO SIE NIE PODOBA ŻE TO WŁASNIE TOMEK GÓRSKI WYGRAŁ ZAMIAST SPYCHALSKIEGO CZY TEZ HOFFMANA(DO TOMKA GÓRSKIEGO BRAKOWAŁO MU33 GŁOSÓW)ZRESZTA LEDWO CO DZIUBA POJAWIŁ SIĘ W PIS SĄ CIAGLE KŁÓTNIE KAŻDEGO KTO MU SIE SPRZECIWI CHCE JEGO WYWALIĆ PRZED PRASA DZIUBA GADA ŻE CHCE BY POPARCIE DLA PIS WYNIOSŁO 30%A TU LEDWO19% I MA 4KROTNIE MNIEJSZE POPARCIE OD P.ZYTY GILOWSKIEJ POZA TYM LEKCEWAŻY LUDZI OBRAŻA JESTEM PIJAROWCEM....JAK ZE MNA RAZ JEDYNY ROZMAWIAŁ ZAMIAST PATRZEĆ W OCZY PATRZYŁ NA ME GABARYTY CZUŁAM SIE SKRĘPOWANA I NIE ZRĘCZNIE PROSIŁ O POMYSŁY NA KAMPANIĘ NIE ODBIERAŁ TELEFONU NA PYTANIA NIE ODPOWIADAŁ WIĘC PANIE DZIUBA MOŻNA MIEĆ PODŁY CHARAKTER PRZEDE WSZYSTKIM NIE ROBI SIĘ LUDZI W KONIA ALE TRZEBA BYC NADE WSZYSTKO CZŁOWIEKIEM WSTYD PANIE DZIUBA....WSTYDU WAŚĆ OSZCZĘDZ..TOMEK GÓRSKI TO FAJNY I SUPER GOŚĆ..MIAŁAM OKAZJE GO POZNAĆ PANIE DZIUBA KAMPANIA JEGO TO LEGAL.... MOŻE SAM PAN MA BRUDNE RĄCZKI PANIE DZIUBA Z POZA TYM GDIE PAN Z TYMI ODSTAJĄCYMI USZAMI SIĘ PCHA? PANA IMAGE KATASTROFA
      • Gość: Weronika Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.icpnet.pl 24.10.11, 01:20
        Popieram best.mch lepiej bym tego nie ujęła!
        Po przeczytaniu tej opini nasuwa się tylko jedno - DZIUBA TY CHAMIE!
        Jak ten PROSTAK może patrzeć na kobiety w taki sposób? Nie mówiąc o braku kultury i nie odbieraniu telefonów. Brak słów. I to ma być poseł?
        • Gość: weronika Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 07:06
          Witaj Weroniko!niestety w przypadku p.dziuby-posła niestety to normalka on nic z tego sobie nic nie robi,,i jeszcze ma wielkie halo ja rozumiem że jako mężczyznę mogą kobicy biust go rajcowac może jego zona nie ma takiego biustu(Matka Natura mnie dośc hojnie obdarzyła biustem nie rodziłam nigdy sama natura)ale jemu jako osobie publicznej niestety nie przystoi poza tym jego lekceważące podejście do ludzi to skandal lepiej bym nie ujeła od Ciebie że osobie publicznej nie przystoi...
    • Gość: novina1 Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 06:55
      DO novina1 najerzdzasz na Górskiego a Ty co sobą prezentujesz -gó......czemu sie nie czepiasz Niedbały czy też np witkowskiego,który przegrał wybory a dostał kasę..za co?bo to komuch zasrany a co zrobił Napieralski-grube miliony zniknęły jak myslisz kogo była ta kasa?z naszych podatków...dopieprzasz się do Górskiego a znie znasz sprawy bo najłatwiej jest ocenić kogoś po artykułach ja znam sprawę z innego punktu widzenia...czep się innego kandydata..
    • Gość: novina1 Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.play-internet.pl 29.10.11, 17:22
      SŁUCHAJ GOSCIU NIE MASZ BLADEGO POJĘCIA NT TOMKA WIĘC ZEJDZ Z NIEGO DOCZEP SIĘ DO PREZESUNIA DZIUBATEGO CZEMU TAK FATALNY WYNIK
    • Gość: GUSIA Re: Dziuba kontra Górski - pierwsze starcie IP: *.play-internet.pl 11.01.12, 15:28
      JA POMAGAŁAM POSŁOWI GÓRSKIEMU W KAMPANII OKOŁO MIESIĄC PO JEJ ZAKOŃCZENIU TEŻ OBIECAN MI JAK ZOSTANĘ STANOWISKO ASYSTENTA MAM SMSY JAKO DOWODY ALE JEGO ASYSTENT O ZGROZO ZACZĄL W PEWNYM MOMENCIE NIBY CHOROWAĆ UNIKI ROBIC PODCZAS KAMPANII KORZYSTAŁ Z MEGO KOMPA TWIERDZĄC ZE U NIEGO NA PIATKOWIE NIE MA ZASIĘGU GÓWNO -PRAWDA NIE MIAŁ MODEMU BY NIE KORZYSTAĆ ZE SWEGO KOMPA BO NAJPROSCIEJ NARAZIC KOGOS NA KOSZTA W LISTOPADZIE POSEŁ GÓRSKI NIBY UMÓWIŁ SIE W BIURZE OKOŁO15EJ GODZINY CZEKAŁAM NA NIEGO PONAD 90 MINUT POSEŁ-WIDMO TWIERDZIŁ ZE BYŁ(AKURAT!)..PRZEZ TELEFON G
      ADAŁ OCOMIESIĘCZNYCH SPOTAKNIACH W ŚRODY OCZYWISTE ZĘ ICH NIE MA I NIGDY NIE BYŁO.POSEŁ ZAPOMNIAŁ ŻE JEST DLA LUDZI A NIE LUDZIE DLA NIEGO ON ZAPOMNIAŁ O TYCH CO GO WYBRALI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka