05.01.12, 13:19
typowy material kryptoreklamowy napisany na zlecenie. Przy tym nawet nazwa nagrody nie jest poprawnie napisana. a poza tym, o Jezu: grillowana karkówka jako szczyt sztuki kulinarnej? Ludzie, wracajcie do rozumu!
Obserwuj wątek
    • Gość: Twardy Brovaria - dla cierpliwych... IP: 80.50.164.* 10.01.12, 11:13
      Niby wszystko ach och, ale wpadki też się im przytrafiają.
      Jedząc tam kolacje nigdy nie zostaliśmy "błysawicznie" obsłużeni, ale ostatni raz kiedy byłem w Brovarii ze znajomymi (6 osób) to już było przegięcie. Od momentu złożenia zamówienia (kompletnego: startery, dania głowne, napoje) czekaliśmy około godziny na same startery i kolejną (drugą) godzinę na dania główne!!! Przyjmując zamówienie kelner ostrzegał, że tego dnia jest spory ruch, i na dania główne poczekamy _do_godziny_ ...
      Podsumowując jedzenie faktycznie nie najgorsze, ale czas realizacji skandaliczny. Jest kilka równie dobrych jeśli nie lepszych miejsc w Poznaniu.
      • Gość: karola Brovarię odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 09:56
        Ja odradzam wszystkim Brovarię nie ze względu na kuchnię - bo ta jest naprawdę niezła - ale ze względu na obsługę, a szczególnie tę na szczeblu kierowniczym. To są ludzie niewychowani i aroganccy!! Po zorganizowaniu imprezy próbowali mnie naciągnąć na 4 tysiące złotych wmawiając mi, że nie uiściłam zaliczki, bo nie mam ze sobą dowodu wpłaty... To chyba logiczne, że impreza by się nie odbyła gdybym nie wpłaciła zadatku tak jak to jest w umowie. No chyba, że nie sprawdzają swoich finansów na bieżąco, ale to nie moja broszka.
        Kiedy się już wkurzyłam i zaparłam, że nie zapłacę, to przyszedł sam właściciel - największe bydło z tego wszystkiego!! Pokazał jakiś wydruk, że nie było wpłaty, więc musiałam mu podać dokładną datę przelewu, żeby sobie sprawdził. Po 5 minutach przyszedł, powiedział, że faktycznie wpłata była i że ok, problemu nie ma... Ani przepraszam, ani pocałuj się w d.pę, nic!
        NIE ORGANIZUJCIE TAM IMPREZ, BO SIĘ DO TEGO NIE NADAJĄ!!!
    • Gość: leszekk czekaj ......zamów i długoo czekaj IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 09:38
      jakość obsługi w Brovarii od dawna jest baardzo powolna,
      robiac mala sonde wsród znajomych to 3 osoby stracily cierpliwosc po,
      30-40 minutach, próbujac interweniować u kierownika
      ale jak jest za malo personelu, to co on moze zrobic

widać, ze sukces lokalu pozwolił wlaścicielom na " olanie" klientów
    • Gość: leszekk Re: Brovaria IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 09:50
      > typowy material kryptoreklamowy napisany na zlecenie.

Chyba nie rozumiesz co to znaczy kryptoreklama.
      Fakt jest faktem, skoro kucharze z Brovarii dostali sie na ten konkurs, to coś to znaczy,
      i potwierdza ich umiejętności.

W morzu miernoty i bylejakosci kulinarnej i w naszym kraju udział w finale tego typu konkursu,
      można uznać jednak za spory sukces

>grillowana karkówka jako szczyt sztuki kulinarnej? Ludzie, wracajcie do rozumu!

proste dania moga być tak samo genialne jak wymyślny comber z sarny w sosie z whysky....... i czyms tam jeszcze. wazniejsze i trudniejsze to dobrać odpowiednie wino

• Gość: Monika_GPW Brovaria IP: 150.254.212.* 12.01.12, 09:58
      Jedzenie od jakiegoś czasu pysznee, ale ta obsługa to faktycznie nieporozumienie! Patrzą na człowieka z góry, pozwalają sobie na niedopuszczalne komentarze. Do tego próby naciągania na napiwki! Szkoda. Brovaria to ładne miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka