nikasob 15.06.04, 13:53 Witam! Szukam sponsora, który zafundowałby nowe szafki dla dzieci w żłobku, do którego chodzi moja córa, bo aż strach na nie patrzeć nie mówiąc o korzystaniu... A żłobek nie ma pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: george Oto sponsor IP: *.icpnet.pl 15.06.04, 16:49 Podaję namiary na sponsora: Maciej Frankiewicz - Pl. Kolegiacki 17 - Poznań - tel. 878 52 00. Powołaj się na mnie i powiedz mu, by przestał przywdziewać błazeński strój w biało- niebieskie paski i zamiast pakować pieniądze w kiepski klub, zainwestował w przyszłość narodu (jakby nie było przyrost naturalny mamy w Poznaniu ujemny). Ze swej strony wyrażam zgodę, by część płaconych przeze mnie podatków została przeznaczona na nowe szafki w żłobku, do którego uczęszcza Twoja córa. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikasob Re: Oto sponsor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 13:04 Uch, jak tak dalej pójdzie, to rzeczywiście zadzwonię do p. F. Żłobki i przedszkola sa chyba najdroższe w Polsce (w Łodzi bodajże płaci się 60 zł, a u nas 260), a bida aż piszczy. Chociaż musze przyznać, że jedzenie jest nie najgorsze, urozmaicone, i dzieci mają się czym bawić. Ale te szafki to prawdziwy koszmar. Wczoraj jedna mama męczyła się z dobre 5 minut, zanim wspólnymi siłami udało się taką jedną otworzyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony Re: Oto sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:21 Juras Ty skurwielu, ja Ciebie kiedyś.... Wypierdalaj z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do wqurwionego Re: Oto sponsor IP: *.icpnet.pl 16.06.04, 21:47 Załóż krótkie gatki i pokulaj piłeczkę, to Ci ulży. Nie zapomnij o pasiastej czapeczce i szaliczku, bo dziś wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Od wqrwionego Re: Oto sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 17:47 Słuchaj kuternogo! Lech się nie czepiaj w żadnej formie, bo to może byc dla Ciebie niebezpieczne. Zajmij się myciem jajek niejakiego Staszka Maćkowiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolarz Re: Szukam sponsora ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:27 gdzie jest ten żłobek i jakie szafki potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: Szukam sponsora ;) 17.06.04, 09:24 Żłobek na Szamarzewskiego "Kalinka" (przy kościele). Chodzi konkretnie o grupę 4 i 5 (po około 20 dzieci). Do czerwca mała chodziła do 3 grupy i tam szafki były nowe, jak jest w grupach 1 i 2 nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: Szukam sponsora ;) 17.06.04, 18:37 Już wiem - oprócz 4 i 5-tej grupy wszędzie szafki są wymienione. Tak więc w grę wchodzą tylko te dwie grupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma kulczyka kulczykowa kocha dzieci IP: *.icpnet.pl 16.06.04, 23:17 to taka dobra kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kulczykowa kocha dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 23:38 Ona kocha dzieci? Chyba robić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: kulczykowa kocha dzieci IP: *.u.mcnet.pl 21.06.04, 16:25 z jazdego ukradzionego miliona 100 pln idzie na dzieci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: Szukam sponsora ;) 21.06.04, 09:26 Naprawdę nic mi nie doradzicie :( ? Odpowiedz Link Zgłoś