Dodaj do ulubionych

Staneck Development

IP: *.icpnet.pl 05.06.12, 11:40
Na Plewiskach od dwóch lat działa mała ale bardzo solidna firma www.staneck.pl . Buduje solidnie i oferuje domy w rozsądnej cenie. Teraz realizuje kolejną inwestycję i wiem, że część domów ma już sprzedanych lub zarezerwowanych ale warto się do nich odezwać. Swoją budowę dokumentują na stronie, więc można podglądać jak budynki rosną i nabierają kształtów. Jeżeli ktoś ma trochę niezbędnej do tego wiedzy zobaczy, że stosują dobre materiały i sprawdzone technologie. O sobie mówią, że budują, jak dla siebie i coś w tym jest, bo właścicielka mieszka w jednym ze sprzedanych w zeszłym roku szeregowców obok swoich klientów. Sama też rozmawia z każdym z nich, nie robi tego za pośrednictwem pracownika, zna każdego klienta. Jeżeli rozważacie zakup domu w tej okolicy powinniście wejść na stronę www.staneck.pl tam też jest numer telefonu 600390116 pod który można dzwonić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Roentgen Re: Staneck Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 17:27
      Pocieszny jesteś, naganiaczu!
      Nic nie nadmieniłeś o super cenach... ;))
      • Gość: Marcin Re: Staneck Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 23:22
        Zadzwoń to poznasz a poważnie masz rację wrzucam informacje gdzie się da by podnieść oglądalność strony. Nie jestem specjalistą od tego i na nic lepszego nie wpadłem...
    • magdalena574 Re: Staneck Development 07.09.14, 21:01
      Witam,
      od ponad roku mieszkam na Plewiskach w mieszkaniu zakupionym od Staneck development i z czystym sumieniem mogę polecić tego dewelopera. Mieszkania budowane są z ogromną starannością i z dobrych materiałów, pod stałym nadzorem właściciela firmy, który cierpliwie wysłuchuje sugestii i potrzeb kupujących, starając się dopracować wszystko tak, aby ich "cztery kąty" wyglądały tak, jak sobie wymarzyli. Ja jestem bardzo zadowolona i naprawdę POLECAM, bo to solidna i sprawdzona firma. SZCZERZE POLECAM.
      • guumiis Re: Staneck Development - ogrzewanie 10.02.15, 22:05
        Witam, Sporo tu osób od tego developera. Słuchajcie jak wygląda tu kwestia ogrzewania tym piecem dwufazowym gazowym ?
        Chodzi o nowe budownictwo cegła ceramiczna styropian 12-15cm ;)
        Metry od 60 - 100. Do góry standardowo wata.
        Ile macie metrów i mniej więcej jakie rachunki ( nie biorę pod uwagę że ktoś nie grzeje lub że grzeje i ma otwarte okna ) :)
        Piszcie metry i kwotę za ogrzewanie ( miesięcznie bądź ryczałtowo )
        • homeexpert Re: Staneck Development - ogrzewanie 15.06.15, 15:11
          Chcesz sprawdzić dewelopera? Podpisać uczciwą i korzystną dla Ciebie umowę? Zapraszam do współpracy. Od 10 lat w branży deweloperskiej.
          www.h-expert.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka