oszolom-z-radia-maryja 27.07.12, 12:51 nie dawajcie im pieniędzy i nie wierzcie że oni za was wrzucą do parkometru cokolwiek. Ja tak sie dałem nabrać po czym po godzinie miałem już za szyba mandat.. gdzie sa municypy? (straż miejska) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Uważaj też na tych z tacą 27.07.12, 12:58 Ci to dopiero kit wciskają. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: uwaga na parkingowych pijaczków! 27.07.12, 14:04 Z tego, że dajesz się naciągać cwaniaczkom, jesteś dość znany. Można by stwierdzić, że zdarzają się u ludzi gorsze cechy, niż taka naiwność, ale Ty wielokrotnie przy okazji naiwności reagowałeś agresją wobec innych... Naprawdę, musisz się jakoś ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
piter_wlkp Oj ludzie 27.07.12, 22:02 > nie dawajcie im pieniędzy i nie wierzcie że oni za was wrzucą do parkometru cokolwiek Kto się jeszcze nabiera na takie numery ? równie dobrze mógłbyś dać pijakowi skrzynkę wódki do popilnowania. Dwaj koledzy powyżej jeszcze nie odreagowali traumy po poparciu Ruchu Palikota, czują się lepiej wiedząc ,że inni też dali się na coś nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Traumatologia 27.07.12, 22:24 piter_wlkp napisał: > ...Dwaj koledzy powyżej jeszcze nie odreagowali traumy po poparciu Ruchu Palikota ... Ja swoją traumę wynikłą z dzisiejszej nominacji Kalemby zamierzam uśmierzyć przechodząc na "ciemną stronę mocy" czyli właśnie do Palikota. Po latach głosowania na PO - ten wybór wydaje się najrozsądniejszy. Poza oczywiście emigracją wewnętrzną - bo tę mozna wybrać zawsze, zwłaszcza gdy wyboru już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam... Re: Traumatologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 23:03 Kalemba - faktycznie porażka. Ale masz jeszcze opcję mniejszości niemieckiej! To chyba lepsze, niż wesoły Januszek (na ktorego, nb, ja będę głosował, bo nie mam lepszych pomysłów...) Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Traumatologia 28.07.12, 08:59 Gość portalu: taki tam... napisał(a): > Ale masz jeszcze opcję mniejszości niemieckiej! W moim okręgu niestety nie mam, musiałabym się przeprowadzić na Śląsk Opolski. Zresztą taki wybór byłby bez sensu, reprezentacja polskich Niemców bowiem zawsze - zgodnie z racją stanu - głosuje tak jak chce aktualny rząd. W tym miejscu nasze racje się mogą czasami rozmijać - patrz choćby ten nieszczęsny kandydat na ministra rolnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
piter_wlkp Nie zmartwiłem się 29.07.12, 14:17 lili_marleen napisała: > Ja swoją traumę wynikłą z dzisiejszej nominacji Kalemby zamierzam uśmierzyć prz > echodząc na "ciemną stronę mocy" czyli właśnie do Palikota. Oszczędzę długiego komentarza. Biorąc pod uwagę ostatnie notowania RP, Twoją deklarację uważam za niegroźną :) Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Nie zmartwiłem się 29.07.12, 14:28 piter_wlkp napisał: > Biorąc pod uwagę ostatnie notowania RP... Notowania sprzed czy po nominacji Kalemby? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nie zmartwiłem się 29.07.12, 14:38 Kalemba może zaszkodzić Tuskowi, ale Paligłupowi nie pomoże. llli i Ty rozsadną dziewczyna, trochę porzadna Niemka miałabyś głosować na takiego kmiota palikota??? Za duzo wypiłaś, czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Nie zmartwiłem się 29.07.12, 14:43 Jak masz jakieś ciekawe propozycje - chętnie się przyjrzę. Póki co mam dylemat : bojkot czy Palikot Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nie zmartwiłem się 29.07.12, 14:45 Mam propozycje. PiS, SP. Duzo lepsze. Ale wiem, że je bezmyślnie odrzucisz. Wtedy lepiej zbojkotuj wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Nie zmartwiłem się 29.07.12, 18:17 pan.nikt napisał: > Mam propozycje. PiS, SP. Wybacz - ale już prędzej głosowałabym na PSL z Kalembą na czele. A swoją drogą, co to za niedorzeczny pomysł, by komuś, kto poważnie rozważa poparcie Palikota proponować ugrupowania stojące na dokładnie przeciwnym biegunie? Rozumiem, że to jest wybór Tobie bliski, za którym pewnie Ci tęskno - jednak dla mnie okres rządów tego obecnie podzielonego duetu był na tyle niestrawny, że po raz pierwszy od upadku komuny rozważałam prawie na poważnie wyjazd na stałe z kraju. Myślałam: wczoraj byli u Blidy, dziś przyszli po lekarzy, jutro przyjdą po mnie. Chłopaki odgrzali stan strachu jaki miałam za komuny. Słynne, powtarzane jak mantra - kto jest niewinny, nie ma się czego obawiać było dla mnie parafrazą bolszewickiego hasła - lepiej powiesić 100 niewinnych niżby jeden winny uniknął kary. Sorry, kolego - ale ja naprawdę bardzo się cieszę, że obaj panowie się pożarli i w zasadzie nie ma szans na recydywę któregokolwiek z nich u steru rządów. Zaiste - jak rzekłam na początku - byłabym gotowa nawet wyobrazić sobie Kalembę na fotelu premiera, niż przyłożyć rękę do powrotu tych groteskowych hunwejbinów. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nie zmartwiłem się 29.07.12, 20:10 Oj Lili. Pominę Twoją miłość do Kaczek i okolic. Spytam tylko skąd wiesz gdzie "stoi" Palikot?? Przecież on jest obrotowy. Tak jak dziś ściska się z eunuchem, jutro gotowy nosić baldachim nad biskupem. Jemu wszystko jedno, byle do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Nie zmartwiłem się 29.07.12, 20:25 pan.nikt napisał: > Jemu wszystko jedno, byle do władzy Czyli wcale nie odbiega od dawno przyjętej normy. Może Tusk z Kalembą,mógł Kaczyński z Lepperem, umiał Miller przywdziać białoczerwony krawat. Polityka to nie jest miejsce dla Dziewic z Orleanu. Niemniej Palikot pośród tych świń pchających się do koryta jest tą jedyną pstrą, z najbardziej zakręconym ogonkiem, dlatego budzi moją sympatię. Zatem mówię albo on albo nie pójdę wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nie zmartwiłem się 29.07.12, 20:28 :):) Lubisz zakręcone "ogonki" ? :):):) A na temat. To już lepiej nie idź. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Nie zmartwiłem się 29.07.12, 22:07 A propos ogonka - głodnemu chleb na mysli :) Zakręcony ogonek u świni oznacza to samo co merdajacy się u psa albo podniesiony u kota - czyli radość, dobry humor, zadowolenie, a ja bardzo nie lubię wiecznie nadętych ( zwłaszcza patriotycznie) smutasów. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nie zmartwiłem się 29.07.12, 22:11 e tam Muj ogonek wesoło merda. Raczej brakuje mi muszelki. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Nie zmartwiłem się 29.07.12, 22:16 pan.nikt napisał: > brakuje mi muszelki. Cóż... że zacytuję Tey'a: "To nie moja wina" Odpowiedz Link Zgłoś
piter_wlkp Re: Nie zmartwiłem się 30.07.12, 00:23 > Notowania sprzed czy po nominacji Kalemby? > ;) A jakie to ma znaczenie, czyżbyś w RuchuPalikota znalazła postacie bardziej kryształowe niż ten Kalemba ? I w ogóle czym jeszcze może zabłysnąć RP i jego lider, kolejnym happeningiem z apostazją, rozdawaniem prezerwatyw z okazji Dnia Dziecka, może kolejnym razem dadzą dzieciakom marihuanę ? Obojętnie czym się jeszcze wydurnią , ten kabaret robi się nudny i bezpłodny, a notowania na poziomie progu wyborczego są tego odzwierciedleniem Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Nie zmartwiłem się 30.07.12, 08:46 piter_wlkp napisał: > > Notowania sprzed czy po nominacji Kalemby? > > ;) > > A jakie to ma znaczenie... Ano takie, że rozczarowany wyborca PO predzej poprze Palikota niż tych nadętych i małostkowych "patriotów" od siedmiu boleści. Wszak co najmniej połowa elektoratu na którym bazuje Tusk wybiera tak jak ja - ze strachu przez powrotem do władzy jego poprzednika. Polityka zaniechań i ostroznych reform prowadzona przez obecny rząd mam nadzieję, że ten strach w końcu przełamie. Palikot który z niczego osiągnął 10% wynik wyborczy - jest w sejmie. Nie jest to do końca postać z "mojej bajki", ale pośród zasiedziałej mizerii jaką mamy do wyboru jest to siła , którą w moim przekonaniu warto poprzeć. Chyba, że pojawi się coś nowego. Do wyborów trochę czasu - zatem wszystko się może jeszcze wydarzyć. Prawa biologii są nieubłagane, ktoś może umrzeć, ktoś palnąć taką głupotę, że popełni polityczne harakiri wreszcie kryzys jaki wieszczą rózni wróżbici ekonomiczni może dotychczasowe porządki obrócić do góry nogami. Oby wtedy znalazł się ktoś odważny na miarę Balcerowicza a nie np jakiś populista - mitoman z jedynie słuszną misją w rodzaju Adolfa Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.Sommer Re: Nie zmartwiłem się IP: *.pools.arcor-ip.net 30.07.12, 09:04 Lili !! Niebezpieczne POpieranie pali-gniota - drastycznie spadnie POglowie - Bumar zarobi krocie - liczba ludnosci spadnie o POlowe !! PS Chcesz tego ?? Kto Ci POnownie wlazl na nagniotka - rene czy smiecie... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
piter_wlkp Re: Nie zmartwiłem się 30.07.12, 11:04 > Ano takie, że rozczarowany wyborca PO predzej poprze Palikota niż tych nadętych > i małostkowych "patriotów" od siedmiu boleści. Przy ostatnich wyborach postąpiłem wbrew powyższej "mądrości" i nawet się tego nie wstydzę > Wszak co najmniej połowa elektoratu na którym bazuje Tusk wybiera tak jak ja - ze strachu >przez powrotem do władzy jego poprzednika. cyt."Jak PiS dojdzie do władzy to benzyna będzie po 5zł" . Pamiętasz Lili kto to powiedział ? Strasznie się boję tej przepowiedni i co więcej - pragnę aby to groźba się ziściła :) >Polityka zaniechań i ostroznych reform prowadzona przez > obecny rząd mam nadzieję, że ten strach w końcu przełamie. Amatorszczyzna , ściema czy wręcz ordynarne kłamstwa, rzeczywiście brzmią lepiej gdy nazwie się je "polityką ostrożnych reform". W sumie można by to olać, bo niby wszyscy kłamią, ale tym razem miara kłamstw się przebrała. Jeśli jakaś partia kreuje się na super euro-fachowców przeciwstawiając to rzekomemu oszołomstwu poprzedników, a później okazują się być dyletantami, to jest to dozgonna kompromitacja. > Palikot który z niczego osiągnął 10% wynik wyborczy - jest w sejmie. Nie jest t > o do końca postać z "mojej bajki", ale pośród zasiedziałej mizerii jaką mamy do > wyboru jest to siła , którą w moim przekonaniu warto poprzeć. Chyba, że pojaw > i się coś nowego. Również nie darzyłem sympatią Palikota, ale mimo wszystko koleś nie sprawiał wrażenia głupiego. Po jego szumnych zapowiedziach oczekiwałem, że coś pokaże, skończyło się na happeningach. > ... wreszcie kryzys jaki wieszczą rózni wróżbici ekonomiczni może d > otychczasowe porządki obrócić do góry nogami. Jeśli tak się stanie, to nie będę miał nic przeciwko aby ktoś odważny powiesił obecnie rządzących POzorantów Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Nie zmartwiłem się 31.07.12, 09:16 piter_wlkp napisał: > cyt."Jak PiS dojdzie do władzy to benzyna będzie po 5zł" . > Pamiętasz Lili kto to powiedział ? A zauważyłeś, że od tego czasu wiele się zmieniło i to na całym świecie? Nie zauważyłam by paliwo było wydatnie tańsze w Niemczech czy we Francji. Stawiam dolary przeciw orzechom iż gdyby jakimś cudem koalicja gospodarczych dyletantów PiS - SO - LPR przetrwała u steru rządów do dziś, to być może obecnie Polacy z terenów nadgranicznych wykupywali by tańszą benzynę u naszych zachodnich sąsiadów jak dzieje się np na granicy z Białorusią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.Sommer Re: Nie zmartwiłem się IP: *.pools.arcor-ip.net 31.07.12, 09:37 Lili jak zwykle - bredzi jak maly Kazio !! Bez paliw na prywatny uzytek idzie przezyc - gorzej jak trzeba zaiwaniac za Odre za tanszym i lepszym jakosciowo zarciem !! Jeszcze troche Dziunio i bedzie : to se czlek POpamieta jak se POjadl raz na swieta - pil wode i pas POpuszczal - z obiadow czwartkowych u krola Donka beda nici moja mala !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 Re: Traumatologia 01.08.12, 11:27 > właśnie do Palikota. Po latach głosowani > a na PO - ten wybór wydaje się najrozsądniejszy Po latach popierania lewicy przejście na skrajną lewicę wydaje się naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś