Dodaj do ulubionych

Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisał ...

28.08.12, 08:20
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisa IP: *.pools.arcor-ip.net 28.08.12, 08:33
      Policja niech szuka wandala, a jak sie oburzony (szukaniem) ujawni to niech placi za reniowacje.

Jak chca to niech sobie stawiaja wlasne pomniki, a nie podczepiaja sie pod cudze chamy jedne.
    • totyczyja To profanacja pomnika Katyń. 28.08.12, 08:34
      To profanacja pomnika Katyń.
      To są skutki polityki pis.
      Nie ma dla nich żadnych świętości.
      Nawet poległych za ojczyznę zadepczą.
    • Gość: pepe Re: Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisa IP: *.icpnet.pl 28.08.12, 08:36
      co roku przy okazji wizyty na rodzinnych mogilach zostawialem znicz rowniez przy pomniku katynskim, ale teraz na pewno tego nie zrobie, dopoki ta chamska dostawka nie zostanie usunieta
      • Gość: Dżordzio Re: Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisa IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 09:04
        Dokładnie. Ktoś chce postawić znicz, a tam "Smoleńsk". Ostre przegięcie.
    • jestemjez Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisał ... 28.08.12, 08:36
      Tabliczka jest tam już od dobrych trzech, czterech miesięcy. Widać nikomu to nie przeszkadza albo miłośnicy Katynia zbyt często tam nie bywają.
      • stasiek-the-best Re: Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisa 28.08.12, 10:16
        jestemjez napisał:

> Tabliczka jest tam już od dobrych trzech, czterech miesięcy. Widać nikomu to ni
        > e przeszkadza albo miłośnicy Katynia zbyt często tam nie bywają.
        krzyż w sali plenarnej Sejmu też cichaczem "ktoś" zawiesił i mimo, że posłowie tam bywają, ciężka sprawa przywrócić salę plenarną do stanu "sprzed"
    • batura3 Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisał ... 28.08.12, 08:36
      debile zawsze się znajdą. Szkoda tylko, że dotyczy to tragedii. Dzieki panie prezesiku/nieudacznku:)
    • mariatg8 Ludność pochodzenia smoleńskiego wszędzie 28.08.12, 08:43
      gdzie może robi kupę . A my , Polacy , stawiamy pomniki .
    • eldemon Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisał ... 28.08.12, 08:51
      ___„ - poinformował nas o tym Robert P., czytelnik „Gazety”___. Jak widać czujny czytelnik Gazety zawsze na posterunku! Brawo!
    • ruska_trumna "Niewłaściwe...???" 28.08.12, 09:01
      "Jeżeli ta tabliczka ma zrównać katastrofę smoleńską ze zbrodnią katyńską, to jest to niewłaściwe..."

Niewłaściwie można dobrać krawat do garnituru. Tu mamy ze zwykłym łajdactwem i profanacją pamięci pomordowanych w Katyniu polskich oficerów, polskich patriotów.
      Jak długo pisowskie kołtuństwo będzie bezkarnie hańbić pamięć polskich bohaterów ???
      • zdybka Re: "Niewłaściwe...???" 28.08.12, 09:50
        ruska_trumna napisał:
        > Jak długo pisowskie kołtuństwo będzie bezkarnie hańbić pamięć polskich bohateró
        > w ???

Jak sami sie z nimi nie rozprawimy to raczej potrwa to jeszcze troche dlugo .
      • Gość: namor75 Re: "Niewłaściwe...???" IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.08.12, 14:55
        Zdejmijcie pisiory tą tablicę.Wasz prezydencio niczym na to miejsce nie zasłużył.
        Katyń to święta historia narodu.
        • Gość: Jak zyć... Nie było wybuchu IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.13, 19:22
          Jak żyć, gdy upadają wszystkie autorytety! A ja tak wierzyłam Naszemu Dziennikowi, w nim widziałam jedyną krynicę prawdy. I oto z tej krynicy płynie zatruta woda - jak to możliwe, że nie było wybuchu???
          Chce się wyć- luuuudzie! Był wybuch!!! Ten samolot nie mógł ot tak po prostu spaść, gdy na jego pokładzie byli biskupi i prezydenci!!!
          B y ł w y b u c h ! ! !

• Gość: Do "Jak zyć..' Re: Nie było wybuchu IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.13, 10:15
            Gość portalu: Jak zyć... napisał(a):
            > Jak żyć, gdy upadają wszystkie autorytety! A ja tak wierzyłam Naszemu Dzienniko
            > wi, w nim widziałam jedyną krynicę prawdy. I oto z tej krynicy płynie zatruta w
            > oda - jak to możliwe, że nie było wybuchu???
            Chodzi ci o ten tekst w Dzienniku:
            www.naszdziennik.pl/polska-kraj/63644,wybuch-wykluczony.html
            Nie przejmuj się- oczywiście że był wybuch. W redakcji ND najwyraźniej jest kret i tą notatką chciał zasiać niewiarę w naszych sercach. Póki życia- nie uwierzymy, że samolot spadł na skutek błędu pilotów. Przecież tam był sam generał od lotnictwa, na pewno powiedział pilotom, jak maja lądować.
            Tam był wybuch
    • apacz66 Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisał ... 28.08.12, 09:06
      Po co tyle hałasu? To samowola budowlana. Wystarczy odkręcić i na złom. Co robią służby komunalne?
    • signal tych pisopatów należy gnać 28.08.12, 09:06
      wszędzie i zawsze
    • sclavus Budowa 28.08.12, 09:07
      Rzeczypospolitej Polskiej Przykościelnie Nabzdyczonej postępuje..
      Jest w toku - od 04/06/1989....
      Póki co, nikt jeszcze nie wie, kiedy będzie można zawiesić wiechę... tfu!!! - krzyż ostateczny, znaczący: finis coronat opus...
      :D:D:D
      Amen!!!
    • cyndyndanda smolenskie mendy panosza sie nielegalnie - wyjebac 28.08.12, 09:07
      trefna tablice!!! Nie mozna kojarzyc zbrodni karynskiej z kacza glupota popelniona w okolicach Smolenska!!! Kaczy nieslawny prezio i jego toksyczny jednojajowiec zgotowali pasazerom samolotu ten los!!! Kaczy psychopata do prokuratora!!! Kaczy prezio, zbrodniarz - won z Wawelu!!!
      • Gość: KASKA2 Re: smolenskie mendy panosza sie nielegalnie - wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.12, 09:46
        Jeszcze zapłaczesz ''młody'' ''młoda'' za ojczyzna i wolnością jak będziesz szukał kromki chleba.
      • costa3500 Re: smolenskie mendy panosza sie nielegalnie - wy 28.08.12, 09:50

W zbrodni Katyńskiej udzielał się wuj Kaczyńskiego prokurator generalny ZSSR Świątkowski drugi z nadania Stalina mordował w Polsce.
    • sclavus Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisał ... 28.08.12, 09:09
      ... nie w tym rzecz... :D
      Amen!
      • sclavus powyższy post, 28.08.12, 09:15
        jest do niejakiego jestejez!
        Nie wiem dlaczego znalazł się w tym miejscu, skoro nacisnąłem pod jego postem odpowiedz ;)
    • kpawlowski Katyń vs Smoleńsk.... 28.08.12, 09:18
      Nie mieszam się do polityki, guzik mnie ona obchodzi, nie jestem zwolennikiem kartofla ani ryżego, moja wypowiedź nie jest skierowana w żadną stronę (polityczną) - to tak na początek.

Porównywanie ZBRODNI w Katyniu z KATASTROFĄ w Smoleńsku jest mówiąc delikatnie dziwne. Owszem, w Smoleńsku wydarzyła się tragedia, zginęło sporo ludzi. Nie żadnych polityków, generałów czy prezydentów - po prostu ludzi. Współczuję ich rodzinom, to z pewnością była wielka tragedia. Jednak porównanie katastrofy ze zbrodnią jest, tak jak pisałem wcześniej co najmniej dziwne. Jeśli już zwolennicy Smoleńska nie rozumieją samego porównania zbrodni do katastrofy to niech porównają choćby rozmiar obu tragedii, czyli liczbę ofiar. Jak to nie dotrze to już nie wiem jak tłumaczyć...
      • ml2403 Re: Katyń vs Smoleńsk.... 28.08.12, 10:20
        Nie rozumiem dlaczego nie rozumiesz. Jeżeli przyjąć teorię, ze to był zamach to obie sprawy są podobne i różnią się tylko ilością ofiar. Dla nich w Katyniu Rosjanie zamordowali kilkanaście tysięcy osób, a w Smoleńsku ok.100 osób. Wszystko poza tym jest podobne i sprawcy i chęć ukrycia prawdy i narodowość ofiar.
        • Gość: kpawlowski Re: Katyń vs Smoleńsk.... IP: *.ibd.gtsenergis.pl 28.08.12, 10:37
          Jaką teroię? Zamach? Heh, teraz to mnie ubawiłeś niemal do łez - ekspertyzy jasno wykazały, że to nie był zamach, więc o jakiej teorii piszesz? No, chyba że o teorii maciorewicza - akurat ta "teoria" jest dla mnie mało wiarygodna ze względu na stan zdrowia psychicznego w/w osoby... Porównanie kilkunastu tysięcy zamordowanych do niecałej setki, która zginęła w wypadku przemilczę....
    • el_bigos byli pojebani obrońcy krzyża 28.08.12, 09:27
      teraz pojawią się obrońcy tabliczki
      • Gość: Szczur Re: byli pojebani obrońcy krzyża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 09:42
        Brakuje władzom jaj To niech każdy sobie coś tam powiesi byle z krzyzykiem
    • Gość: Łowca debili Debil czy tylko mocno wczorajszy? IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 28.08.12, 09:34
      Myślę, że chyba jedno i drugie - debil, którzy na dodatek pije...
      • zdybka Re: Debil czy tylko mocno wczorajszy? 28.08.12, 09:39
        Klickaj do kosza debilowatego pijaka .Tam bedzie sie czul jak u siebie .
    • dawno.urodzony Re: Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisa 28.08.12, 09:34
      to postawił wędrowny odłam ludu smoleńskiego. Jedyna nadzieja w tym że czas biegnie nieubłaganie a i prawa biologii są nieubłagane
    • aktyntasza Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisał ... 28.08.12, 09:41
      Bo w Polsce nic nie jest ważniejsze od Smoleńska

Pozdrawia PO
    • ml2403 Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisał ... 28.08.12, 09:43
      Właściciel powinien zawiadomić policję, ta wykryć sprawcę i ukarać ot i wszystko. Gazeta Polska medialna przybudówka PiS będzie robić takie rzeczy, a część rodzin tych, którzy zginęli w Smoleńsku to popiera. PiS ma w tym interes bo zamach to byłoby cudowne zwieńczenie prezydentury nieudacznika Kaczyńskiego i postawienie go na pomniku bohatera, a dla pani Kurtyki lub Merty także ich mężowie staliby się męczennikami. Katastrofa jako głupota i szarża pilotów to śmierć banalna i tak nie może być rozumuje Jarosław i jego poplecznicy. Takie zachowania muszą być ośmieszane i tyle.
    • epupecki Przecież ktoś tam działał nielegalnie! 28.08.12, 09:43
      Dziwię się, że do tej pory nikt tego nie odkręcił i nie wyrzucił na śmietnik! Policja powinna znaleźć tych co tablicę zamontowali i ukarać za niszczenie pomnika!
      • zdybka Re: Przecież ktoś tam działał nielegalnie! 28.08.12, 09:55
        epupecki napisał:

> Dziwię się, że do tej pory nikt tego nie odkręcił i nie wyrzucił na śmietnik! P
        > olicja powinna znaleźć tych co tablicę zamontowali i ukarać za niszczenie pomni
        > ka!

Oni sa jak karaluchy ,wypelzna w nocy i jazda ......
    • xelene Re: Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisa 28.08.12, 09:44
      oooo czyzby expert gazety poszedl w takie miejsce ? coz sie stalo , to takie wstydliwe ....byc w takim miejscu :)
    • costa3500 Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisał ... 28.08.12, 09:46

Zapomnieli tylko o tabliczce Targowica.
    • Gość: jura Re: Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisa IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.12, 09:47
      Może to ten sam co dopisał "O BOGA" na pomniku Ofiar Czerwca 1956?
    • costa3500 Re: Cmentarz na Junikowie: Był Katyń, ktoś dopisa 28.08.12, 09:52

Mamroty przyczyniają się do kalectwa umysłowego ogranicz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka