Dodaj do ulubionych

tanie karimaty

06.11.12, 12:32
szukam tanich karimat20 sztuk/poznań. Moze ktoś wie, gdzie można kupić?
kati2502@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: tchórzofretka Re: tanie karimaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 13:27
      Najtańsze karimaty w Poznaniu ma borsuk. Co prawda część z nich nosi ślady użytkowania (a że jurna z niego bestia to resztę można sobie dopowiedzieć) ale nic to - cena jest bardzo konkurencyjna - za jedną liczy sobie tylko fynf ojro. Bierz w ciemno i o nic nie pytaj!
      • Gość: Borsi dup-cyngiel Re: tanie karimaty IP: *.pools.arcor-ip.net 06.11.12, 15:56
        O tak.... na Karinach i matach znam sie jak zaden inny i trafiasz frajerze POd ten adres jak szostke w Toto -Lotka..!! W swojej kolekcji zaliczeniowej mam rozne wersje wyposazeniowe : fakirowskie - nierdzewne,wodne z sola drogowa jak i ostatni hit sezonu - drewniane w ksztalcie futeralu od kontrabasu.Tych ostatnich mialem 13 szt. ale 12 POszlo za friko za Odre i jedyny jaki POzostal sluzy do zaganiania tchorzofretki w Ecke jak ma opory do "korporacji"..!! PS Ostatnio jest baaaaardzo czesto zawodowo zaganiana..!! Bardzo siebie POlecam..!!
    • bimota Re: tanie karimaty 06.11.12, 16:40
      Ja mam śpiwory :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka