Gość: Stef IP: *.icpnet.pl 11.11.12, 18:19 Oaza Piatkowo? Nie znalazłem pozytywnej opinii o JWC na rynku warszawskim a wchodzą do Poznania. Ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zden Re: JW construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 15:16 Kurcze, też nie mogę znaleźć pozytywnych opinii. Czyżby w Warszawie byli na tyle spaleni że szukają frajerów w Poznaniu? Bez trudu sami znajdziecie opinie na forach ale najlepiej klimat wokół JW oddaje post, cytat: Byłem 14 lat temu jednym z pierwszych nabyców mieszkania wybudowanego przez JW. Zmusiła mnie do tego sytuacja majątkowa. Od tej chwili pluję sobie w brodę za ten zakup. Trzba było stracić 50 000 złotych i nie kupować badziewia. Do dnia dzisiejszego nie mam ostatecznego prawa włąsności. Jakość wykonania i popełanione osustwa prze JW do dzisiaj odbjają mi się czkawką. Odradzam wszystkim zakupu od JW - inaczej popełnicie błąd którego bedziecie żałować do końca życia ( jesli kupicie na kredyt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Ignaciuk Re: JW construction IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.12, 15:45 Jestem z Wawy. JWC miało jak każdy developer jakieś wpadki, ale ich ostatnie inwestycje to zdecydowana poprawa jakości i w dalszym ciągu rozsądne ceny, no i budują sporo, a to oznacza , że są stabilni i się nie zwiną co jest dość ważne chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: JW construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 15:03 Bzdura, to nic nie znaczy a wystarczy spojrzeć na notowania giełdowe żeby stwierdzić że jest wręcz odwrotnie. Co z tego że mają gotówke na koncie skoro mają jeszcze więcej zadłużenia bankach. Poza tym gdzie ta renoma? Gdzie ta jakość. Skoro jesteś z Warszawy to chyba wiesz że mówi się na nic JW Destruction i jak nie masz dobrego prawnika to trzymaj się od nich z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: JW construction 30.06.13, 20:22 Kolego po pierwsze JWC buduje dużo, jest stabilnym developerem, który się nie zwinie w pół inwestycji, ceny mają konkurencyjne, na wielu dzielnicach wręcz najtańsze, no i sprzedają gotowe mieszkania gotowe, a nie dziurę w ziemi. Mało? Odpowiedz Link Zgłoś
locusart Re: JW construction 04.01.13, 12:23 Zapraszamy do skorzystania z naszego biura projektowego zarówno przed zakupem jak i po zakupie mieszkania. Jakie są zalety przed zakupem: przeanalizowanie wybranego mieszkania pod względem ergonomicznym pomoc w zmianach lokatorskich wstępna koncepcja rozmieszczenia elektryki oraz punktów wod.kan. oraz odpowiedź na wiele nurtujących pytań. A po zakupie mieszkania: pełny projekt mieszkania, pomoc w wybraniu odpowiednich materiałów, sprawdzone ekipy wykonawcze, nadzór nad realizacją jak i wiele rabatów na artykuły wyposażenia wnętrz. serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszym portfolio na: www.locusart.pl Pozdrawiamy Zespół Locus Art Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: JW construction IP: *.dynamic.mm.pl 07.04.13, 10:30 myślę, że jakbyś dobrze poszukał to być znalazł na ich temat i pozytywne opinie, takie prawa internetu że ludzie lubią sobie ponarzekać, zadowoleni rzadko wchodzą na fora żeby pochwalić wykonawcę. Ja wiem, że ten deweloper swoją pozycję na rynku już ma i że w rankingach deweloperów jest w czołówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho Re: JW construction IP: *.205.64.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.04.13, 12:39 Mam na temat tego dewelopera dobra opinie bo moj kuzyn kupil mieszkanie jest zadowolony,mowil ze stolarka drewniana i lokalizacja super.Ten inwestor ma 20 letni staz na rynku budowlanym wiec nie robi fuszerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: JW construction IP: *.dynamic.mm.pl 08.04.13, 18:08 jak widać jednak są zadowoleni z tego dewelopera, myślę, że to jeden z najsolidniejszych deweloperów w końcu te 20lat zobowiązuje i jeśli nie miał by popytu to by tyle nie funkcjonował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: JW construction IP: *.centertel.pl 01.05.13, 15:09 Podam konkretny przyklad znajomego ktory kupil od JWC mieszkanie na Bemowie w Warszawie. Poprzez bylwejakość wykonania i zła izolacje zalewany przez wody gruntowe jest garaż oraz szyby wind ktore musialy zostać wyłączone i od trzech lat nie działają. JW Construction swoim zwyczajem umywa ręce. Sprawa w sądzie ale pokazuje podejscie JWC do jakości budowania. Sprzedać tanio i martwić się później. To jest konkretny przypadek a takich w Wawie jest sporo. Poszukajcie w necie przed podjęciem decyzji i nie zwracajcie uwagi na pochlebne opinie ewidentnie pisane przez przedstawicieli JWC. Poznaniacy nie są tacy glupi zeby tego nie zauważyć, proponuje bardziej wyrafinowany sposob PR'u Odpowiedz Link Zgłoś
gadseq Re: JW construction 04.05.13, 17:37 ciężko w ogóle znaleźć jakieś dobre opinie o deweloperach a złych o każdym jest pełno, takie prawa internetu, swoje żale każdy może wylać i kto mu udowodni, że było inaczej??? Nikt, dlatego lepiej pójść do danego dewelopera i na własne oczy zobaczyć jak buduje, poczytać o rankingach sprzedaży, one więcej dają do myślenia niż opinie anonimowych osób (a może konkurencji która chce podkopać wizerunek?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: JW construction IP: *.231.7.151.koba.pl 20.06.13, 13:45 Wszyscy narzekają a potem lecą kupować mieszkania u JWC jak zobaczą że jest atrakcyjna wyprzedaż. Znam kilka takich przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: JW construction IP: *.204.239.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.06.13, 21:32 Tak prawda ze kupuja mieszkania od JWC zarowno w Warszawie,Katowicach,Lodzi,Gdyni i wielu innych miastach przeciez ten deweloper buduje od20lat wiec ktos te mieszkania kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gadseq Re: JW construction 21.06.13, 19:16 widziałem gdzieś ostatnio artykuł mówiący o tym, że w I kwartale tego roku był u nich znaczny wzrost sprzedaży mieszkań, wydaje mi się, że wpływ na to miały 2 przyczyny, 1) znana marka = 20 lat na rynku, 2) przystępne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renna Re: JW construction IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.13, 14:35 To racja, ja też znam dużo osób, które kupiły mieszkania u tego developera i wszyscy są bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
shibdo Re: JW construction 28.06.13, 21:28 a wie ktoś coś o tej inwestycji na bliskiej woli? Kiedy oddają i gdzie to dokładnie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
agent.ds.nieruchomosci Re: JW construction 30.06.13, 20:24 Dokładnie tak jest z kazdym produktem, każdą firmą, taka mentalność klienta, że dobrymi opiniami i rzeczami dzieli się niezwykle rzadko, a te gorsze uwypukla i często wręcz wyolbrzymia. Odpowiedz Link Zgłoś
reebre Re: JW construction 19.07.13, 18:30 szukam info o tym inwestorze, znalazłem u niego ciekawą ofertę w warszawie, chcę wziąć kredyt na mieszkanie a nie mam dużego wkładu własnego i zależy mi żeby mieszkanie nie było za drogie Odpowiedz Link Zgłoś
pkowalski.84 Re: JW construction 18.07.16, 20:23 Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru, posiadam uprawnienia budowlane ). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: jakość wykonania tynków, wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej. Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440 Odpowiedz Link Zgłoś