Dodaj do ulubionych

Odebrać AKO herb Poznania

05.02.13, 19:11
Wielokrotnie na tym forum sygnalizowałem, że Akademicki Klub Obywatelski im. męczennika Kaczyńskiego Lecha na facebooku w swoim logotypie wykorzystuje herb Poznania. Nie wiem, jak odnoszą się do tego przepisy, ale nie sądzę, by obowiązywała w tym względzie całkowita dowolność. Zwracam się zatem tą drogą do Przewodniczącego Rady Miasta, by zażądał od AKO zaprzestania posługiwania się naszym wspólnym symbolem, jakim jest bez wątpienia herb miasta.
Obserwuj wątek
    • alfalfa Re: Odebrać AKO herb Poznania 05.02.13, 19:20
      ten herb w którym jest św. Piotr i Paweł? :))) Ty to potrafisz trafić w sedno:))
      A.
    • oszolom-z-radia-maryja a co powiesz na to mądralo? 06.02.13, 11:39
      gosc.pl/doc/1444108.Posel-Godson-to-czarnuch
      • l.george.l Re: a co powiesz na to mądralo? 06.02.13, 12:13
        Wypowiadałem się na ten temat w innych wątkach. No cóż, jest to wielce zabawna sytuacja, kiedy jedyny czarnoskóry parlamentarzysta okazuje się rasistą. Jeszcze zabawniejsze jest to, że facet nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, rżnie głupa i dziwi się, że ludzie mają do niego pretensje.
        • oszolom-z-radia-maryja Re: a co powiesz na to mądralo? 06.02.13, 12:19
          to ten czarnoskóry padł ofiarą rasizmu a ty go nazywasz rasista? typowe odwrocenie kota ogonem czyli klasyka teo jak ateiści zakłamują rzeczywistość
          • l.george.l Re: a co powiesz na to mądralo? 06.02.13, 13:42
            Gdyby był ofiarą rasizmu, to nie byłoby go w Polsce, a przede wszystkim w Sejmie. Znalazł się w nim dzięki osobom, którym obce są rasizm i homofobia.
            • oszolom-z-radia-maryja Re: a co powiesz na to mądralo? 06.02.13, 13:54
              czyli tym samym potwierzdasz ze w Polsce rasizmu nie ma! że to jest domenta skrajnych lewaków
    • Gość: RAUBER popieram, odebrać :) IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 14:00
      nie widziałem ich logo i nawet nie mam na to ochoty, ale jeżeli mają herb Poznania w swoim logo to także domagam się zakazu jego stosowania
      • Gość: cork na roksa.pl Odebrac sukom palikota georgowi i rauberowi IP: *.home.aster.pl 12.02.13, 18:59
        obywatelstwo Polski. Nic sie tym biednym burakom tu nie podoba. A rolę śmieci mogą grać w dowolnym państwie.

Na ch... taka suka palikota georga mieszka w Polsce? Albo taki rauber? Skusil sie na tani dom i tera ma F16.
        Poprs suko palikota zeby cie zgwalcil i wypierda laj do dowlonego panstwa.
    • l.george.l Re: Odebrać AKO herb Poznania 12.02.13, 13:54
      W sprawie AKO wypowiedział się rektor, Polska Akademia Nauk, wielu naukowców i publicystów. Milczy Rada Miasta. Czy to oznacza zgodę na firmowanie głupoty herbem Poznania? Pozwolę sobie przypomnieć, że AKO przywłaszczyło sobie także inny symbol Poznania - mianowicie Przemysła II - ustanawiając medal jego imienia. Pierwszy uhonorowany medalem został polityk, który prawdopodobnie stanie przed Trybunałem Stanu za podłe uczynki, mianowicie Kaczyński Jarosław.
    • Gość: corki na roska.pl Geroge masz najbrdzydsze corki na swiecie IP: *.home.aster.pl 12.02.13, 18:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka