Gość: age IP: *.icpnet.pl 18.07.04, 15:02 Pilnie potrzebny dobry laryngolog w Poznaniu. Przewlekłe zapalenie zatok - to już trwa ponad dwa miesiące. Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suede01 Re: Dobry laryngolog w Poznaniu? - proszę o pomo 18.07.04, 22:10 Doktor Stefaniak, ma gabinet przy Dolnej Wildzie. Świetny specjalista, ale przygotuj się na długie kolejki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: age Re: Dobry laryngolog w Poznaniu? - proszę o pomo IP: *.icpnet.pl 18.07.04, 22:57 Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoś Re: Dobry laryngolog w Poznaniu? - proszę o pomo IP: 150.254.154.* 22.07.04, 11:17 Eee, bez przesady ;) Dr Stefaniak przyjmuje codziennie (z wyjątkiem śr.) od 17.00 - 19.00 nie ma wczesniejszej telefonicznej rejestracji - przychodzisz i siadasz w ogonku ( oczywiście pierwszy raz wklepują Cię do kompa) tel. 833-77-90 Swietny i bardzo sympatyczny lekarz choc moze nieco "krótki" ;) W tym miejscu przyjmuja jeszcze dwaj lekarze "na Fundusz" : M. Lemański - nie znam i I. Pośpiech - tej pani zdecydowanie nie polecam :(( Pozdr. Zo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dobry laryngolog w Poznaniu? - proszę o pomo IP: *.icpnet.pl 31.07.04, 21:56 > W tym miejscu przyjmuja jeszcze dwaj lekarze "na Fundusz" : M. Lemański - nie > znam i I. Pośpiech - tej pani zdecydowanie nie polecam :(( Czy ta pani Pospiech ma coś wspólnego z panią ginekolog-rzeźnik? Bo ginekolog o tym nazwisku o mało mnie do grobu nie wpędziła. Więc może to już taka zasada, że lekarze o nazwisku Pospiech nie są szczególnie kompetentni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dobry laryngolog w Poznaniu? - proszę o pomo IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 18:34 polecam Stefaniaka , ale teraz ma 3 tygodnie urlopu wizyta kosztuje 60 zł Odpowiedz Link Zgłoś
oki1001 Re: Dobry laryngolog w Poznaniu? - proszę o pomo 19.07.04, 15:53 Dr Obrębowski, przyjmuje na ul. Św. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: age Re: Dobry laryngolog w Poznaniu? - proszę o pomo IP: *.icpnet.pl 19.07.04, 19:06 A w którym miejscu na Świętym Marcinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki1001 adres + telefon - podaję IP: *.icpnet.pl 20.07.04, 15:08 Prof. dr hab. med. andrzej Obrębowski, Specjalista otolaryngolog foniatra. Ul. Św. Marcin 9, tel. 8525307. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: adres + telefon - podaję IP: 207.236.126.* 31.07.04, 19:19 Tak tak to bardzo dobry doktor a zreszta moj dobry znajomy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Dobry laryngolog w Poznaniu? - proszę o pomo IP: *.icpnet.pl 31.07.04, 19:32 A ja polecam Pana profesora Wójtowicza. Robił mojemu mężowi operację migdałków. A też znaleźliśmy go z polecenia. I wiem, że jest rewelacyjny, więc gdybym miała iść do lekarza laryngologa, to tylko do niego. Przyjmuje w Klinice Grunwaldzkiej (ale nie pamiętam kiedy dokładnie, chyba w środy koło 18:00, ale lepiej zadzwonić i sprawdzić). Numer do odnalezienia w książce tel, bo niestety tez nie pami etam:( Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś