niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 30.07.03, 14:39 I nie zdarzylam dopisac nic... Do poruszenia tej sprawy zaklonilo mnie zaproszenie jakie otrzymali (mam nadzieje wszyscy) absolwenci Marynki.. w sumie niedlugo uroczystosc i bal. Zaczeli sie odzywac co niektorzy znajomi ze szkoly... moze tu sie znajdzie nas wiecej???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.icpnet.pl 31.07.03, 15:28 Słyszałam, że Marynka, to najlepsze liceum w Poznaniu. Moja córka w przyszłym roku będzie zdawać do liceum. Zastanawiam się, czy Marynka, to rzeczywiście dobry pomysł. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama dyscyplina w szkole? IP: *.icpnet.pl 04.08.03, 11:02 Bardzo ciekawe są tu wypowiedzi. Zastanawiam się jak to jest naprawdę, bo moja znajoma, której dziecko uczy się w Marynce, dośc krytycznie wypowiadała się na temat dyscypliny lub raczej jej braki wśród tamtejszych uczniów. A jak wiadomo dyscyplina w szkole to rzecz ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
laskowski1 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 01.08.03, 09:38 sama szkole tez wspominam w miare milo, ale co z tego - teraz nie jest juz tak wesolo. zero pracy, a na rozmowach kwalifikacyjnych na nikim nie robi wrazenia, ze chodzilem do "najlepszego" liceum w Poznaniu. Cala ta sprawa z rankingami to jedno wielkie przegiecie - powinii badac, nie to ile osob dostalo sie na studia lecz ile dostalo prace... nie kazdy ma bogatych rodzicow i moze sie bez konca ksztalcic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwood Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.icpnet.pl 30.07.03, 14:59 700 lat ? to liceum jest starsze od Uniwersytetu Jagiellonskiego ! :) I prawie tak stare jak sam Poznań ! :) Pozdrawiam elwood Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 30.07.03, 16:34 No jest... i chyba dobrze ze wlasnie w Poznaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwood Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.icpnet.pl 30.07.03, 16:41 Jestes pewna ze to nie jest 70-lecie.... ? :-) Pozdrawiam elwood Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 31.07.03, 08:16 No raczej pewna.... wystarczy sie dowiedziec z innego zrodla:)) Zreszta na jesien na pewno bedzie wiecej o tym slychac, to sie przekonasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 15:50 na bank 700, tak przynajmniej było napisane na informatorze, na koszulkach itd. najlepsze jest to, że ja od września będę do Marynki uczęszczał :c) z rankingów wynika, że MM jest najlepszym liceum w Poznaniu (najwyzsza "zdawalność" na studia) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.03, 15:54 Gość portalu: lechita2 napisał(a): > na bank 700, tak przynajmniej było napisane na informatorze, na koszulkach > itd. najlepsze jest to, że ja od września będę do Marynki uczęszczał :c) > z rankingów wynika, że MM jest najlepszym liceum w Poznaniu > (najwyzsza "zdawalność" na studia) > pzdr a za moich (nieco archaicznych czasów;)))najlepszy był "Marcinek",jeśli o ową "zdawalnosć"chodzi.z mojej klasy na studia startowali wszyscy,nie dostała sie jedna osoba.ciekawa jestem,jak teraz plasuje sie w rankingach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 01.08.03, 00:58 moje dane są sprzed roku (może redakcja udostępni jakiś link do najnowszych rankingów?) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 pewnie! międzynarodową po Polsku :c) IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 15:51 a tak na serio to nie mam pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: pewnie! międzynarodową po Polsku :c) 31.07.03, 16:12 teraz tez sie jakas inna mature juz zdaje ( a moze jeszcze nie?). Ja juz dobrych pare lat po maturze, a nawet juz studia skonczone. A liceum bylo dobre, ale nie tylko w sensie "programowym". Wazna byla atmosfera, a tego chyba sie juz nie uswiadczy... chociaz pewnie ludzei inni bo nie ma sie co oszukiwac czasy tez inne. Mysle ze pewien poziom zostal. Sledze rankingi liceow, to zawsze Marynka jest wysoko (pamietam chyba najnizej na 3 miejscu przez te lata). Na pewno nie jest zla inwestycja skonczyc dobre liceum:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko I Jakie siedemsetlecie?? IP: *.icpnet.pl 01.08.03, 13:04 Czy ktoś się zastanawiał jak ta szkoła przygotowuje do dalszego życia. Jak wszystkie polskie szkoły łącznie z wyższymi specjalizuje się w produkowaniu bezrobotnych. Z tym siedemsetleciem, też bym nie przesadzał. 40 lat przerwy i to pewnie nie pierwszej, to nie jest ciągłość Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: Jakie siedemsetlecie?? 01.08.03, 14:53 Ja sobie nie wymyslilam ze minelo 700 lat. data zalozenia 1303. stad 700. nikt nie liczy kiedy i jaki byl "przestoj". a kazdy produkuje bezrobotnych wiec co? lepiej lezec do gory brzuchem i narzekac? chyba wyksztalcenie jeszcze nikomu nie zaszkodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: Jakie siedemsetlecie?? 20.08.03, 10:40 Gość portalu: mieszko I napisał(a): > Czy ktoś się zastanawiał jak ta szkoła przygotowuje do dalszego życia. Dziękuję, nie narzekam. > Jak wszystkie polskie szkoły łącznie z wyższymi specjalizuje się w > produkowaniu bezrobotnych. Stary, jestem fanem Twej frustracji. Załóż bloga... Czy lekarstwem jest Twoim zdaniem zarzucenie kształcenia po ukończeniu podstawówki, czy może znasz jakąś szkołę (średnią lub wyższą), która "przygotowuje do dalszego życia"? Chętnie poznam absolwentów wraz z historią ich "dalszego życia". I program nauczania też chętnie poznam... > Z tym siedemsetleciem, też bym nie przesadzał. 40 lat przerwy i to pewnie > nie pierwszej, to nie jest ciągłość Jak mniemam, kontestujesz również zjawisko o nazwie "Polska". Najszczersze gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
magda010 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 01.08.03, 14:50 Hej, jestem absolwentka Marynki, juz po studiach. Oczywiscie, ze chodzi o 700 lat. Ja spokojnie moge polecic to liceum. Jest dobre, chodza do niego ciekawi ludzie, za moich czasow wiele bylo osob zywo interesujacych sie sztuka (teatrem, plastyka, muzyka), ta szkola pozwala na samodzielne myslenie i jest otwarta na pomysly. Nie jest trudno przez nia przejsc, nie tworzy swojego poziomu poprzez gnebienie uczniow wiecznymi sprawdzianami itd. Po prostu wiekszosc osob, ktore sie tam dostaje, to ludzie zdolni, ambitni, inteligentni i to oni decyduja o ksztalcie liceum. Nie wiem jak jest teraz, moze troche sie zmienilo, ale pewnie nie tak wiele. Prawie wszyscy moi znajomi z czasow licealnych skonczyli juz studia, a z praca jak to z praca, liceum nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 01.08.03, 14:54 a w ktorym roku zdawalas mature? bo moze sie znamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda010 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 01.08.03, 15:04 Matura w roku 1997. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 01.08.03, 15:04 2 lata wczesniej klasa R. Szenroka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.westtn.chartertn.net 01.08.03, 19:37 Niteczko- Kim jestes? (podaj imie). Tu Ewa P. z klasy Rafala Szenroka sie klania ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 04.08.03, 09:16 Hejka Ewuniu:) T tez Ewa, Lewandowska, chociaz juz sie tak nie nazywam. Mieszkam we Wroclawiu teraz. Napisz na nitka@prosystem.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorka5 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.03, 09:32 Witam w gronie! Matura 96, po polonistyce rok pracy belfrowskiej w MM... a wlasnie - jesli chodzi o prace... Moi znajomi ze szkoly jakos nie narzekaja na bezrobocie. Z Marynki mam same dobre wspomnienia - a human Szenroczka pozdrawiam serdecznie. Pamietacie te nazwiska? Szenrok, Ciechanowska, Ratajczak...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_mecki Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 02.08.03, 21:28 ja kończyłem w tym roku - a więc stanowię najnowszy materiał eksportowy liceum ;) czas studiów dopiero przede mną... zorko5 - rok pracy belfrowskiej w MM? może więc znamy się z lekcji? albo z korytarza? pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Idzie ktos na ten bal absolwentow? IP: *.icpnet.pl 04.08.03, 08:13 Dostalem zaproszenie, ale nie wiem czy sie wybrac na ten bal - wiadomo jak wygladaj tego typu uroczystosci - jedna wielka licytacja sukcesow albo co gorsza porazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: Idzie ktos na ten bal absolwentow? 04.08.03, 09:19 Z tym balem porażka największa jest taka, że trzeba było do końća czerwca zapłacić, a to jednak ciężkie było, bo było na to chyba 3 tygodnie. A wiadomo, że ludzie najpierw chcą sie zorientować kto będzie i w ogóle jakie nastroje w związku z tym. Cóż, jeśli ktoś się boi konfrontacji z reszta świata to chyba w ogóle ciężko mu będzie gdziekolwiek i kiedykolwiek, bo "zawsze są lepsi i gorsi od ciebie". JA mam chęć przede wszytskim dowiedzieć się kto będzie i wtedy podjąć decyzję. Pozdrawiam wszytskich Marynkowiczów i piszcie, piszcie, piszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hernesz Re: Idzie ktos na ten bal absolwentow? IP: *.icpnet.pl 13.08.03, 18:08 Termin został wydłużony do końca SIERPNIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 04.08.03, 09:32 to_mecki napisał: > zorko5 - rok pracy belfrowskiej w MM? może więc znamy się z lekcji? albo z > korytarza? ... No jesli chodziles do 4B lub 4D... znamy sie na bank! :))) A co do balu - ja na waszym miejscu bym sie nie zastanawiala tylko wio - w tany! W koncu drugi raz nie tak predko... Gdybym mogla - polecialabym nawet na miotle. Niestety-stety pod koniec roku bede w bardzo zawansowanej ciazy; w wyniku spisku mezowsko - lekarskiego dostalam juz z gory szlaban na balety... Odpowiedz Link Zgłoś
to_mecki Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 04.08.03, 11:17 4D... pozdrawiam, Pani Profesor... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 19.08.03, 22:51 Aaa, zapomnialbym - Zorko, dziekuje za wsparcie mojej dzielnej siostry w jej trudzie, mam slicznego siostrzenca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 04.08.03, 17:49 To_mecki... :))) Aż łza się w oku kręci... To może seria pytań: jak kariera policealna? Wakacje? Plany bal(et?)owe? Odpowiedz Link Zgłoś
to_mecki Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 04.08.03, 19:41 odpowiem w mailu - juz zabieram sie za pisanie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Jak kariera policealna? IP: *.icpnet.pl 05.08.03, 08:17 No właśnie, jak kariera policealna? Bardzo bogaci rodzice, czy może wszechstronny, absolutny talent i doktoraty w klasie maturalnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Jak kariera policealna? IP: *.icpnet.pl 08.08.03, 14:18 Zapytałem jak kariera. po prostu. W drugiej części wypowiedzi było ironicznie, to prawda. Pytam o karierę, w końcu większość ludzi uczy się w renomowanych szkołach średnich i wyższych, żeby robić karierę. Zatem, jak policealna kariera? Odpowiedz Link Zgłoś
to_mecki Re: Jak kariera policealna? 08.08.03, 21:03 bez ironii: ani bardzo bogatych rodziców, ani doktoratów w klasie maturalnej... kariera: od października studia polonistyczne na UAMie ... co później - czas pokaże... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Jak kariera policealna? 06.08.03, 09:06 Gość portalu: Krystian napisał(a): > No właśnie, jak kariera policealna? Bardzo bogaci rodzice, czy może > wszechstronny, absolutny talent i doktoraty w klasie maturalnej? Krystianie - współczucia... Schematy zabijają... (wrażliwość na ten przykład). To_mecki - seria mailowa (z kałasza? ;) ) już stała się faktem. Dzieki. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 700 lecie itp 06.08.03, 09:07 Gość portalu: Krystian napisał(a): > No właśnie, jak kariera policealna? Bardzo bogaci rodzice, czy może > wszechstronny, absolutny talent i doktoraty w klasie maturalnej? Krystianie - współczucia... Schematy zabijają... (wrażliwość na ten przykład). To_mecki - seria mailowa (z kałasza? ;) ) już stała się faktem. Dzieki. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 04.08.03, 20:04 Jeśli można - to na adresso: kalugowie@poczta.onet.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_mecki Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 04.08.03, 20:05 wyslalem juz na zorka7@gazeta.pl... poprawie sie nastepnym razem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 13.08.03, 08:55 I znow cisza... czyzby dlatego ze sa wakacje? A bal sie zbliza... Idziecie czy nie? Macie kontakty ze swoimi klasami (ja juz dawno nie mam, ale bylam 2 matura w tej szkole po reaktywacji)? Odzywajcie sie i przyznajcie sie kto wy jestescie (np. klasa i rocznik) tak latwiej sie na pewno spotkac:)) Pozdrawiam wszystkich Marynkowiczow P.S. Tak w ogole to napisalam zeby topic byl widoczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hernesz Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.icpnet.pl 13.08.03, 18:12 Termin wpłaty do końca sierpnia!!! Zawiadomcie znajomych! Niech ruszy "łańcuszek" znajomości! Do zobaczenia na Balu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzegorzB Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.icpnet.pl 14.08.03, 11:42 Uprzejmie informuję w imieniu organizatorów wszystkich zainteresowanych Wielkim Balem Absolwentów LO św. Marii Magdaleny, że termin dokonywania wpłat na Bal został wydłużony do końca sierpnia, tj. do 31.08.2003 roku. Przypominam również, że w celu uzyskania bliższych informacji można wysłać e-mail na adres: marynka700bal@wp.pl. Pozdrawim wszystkich Marynkowiczów! Do zobaczenia na Balu! Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 19.08.03, 22:50 Gość portalu: GrzegorzB napisał(a): >że termin dokonywania wpłat na Bal >został wydłużony do końca sierpnia, tj. do 31.08.2003 roku. Rewelka - bo znowu przewalilem cala moja turbokarierowa pensje w pierwszy tydzien miesiaca :-\ Przy okazji obecnosci w tym watku przekazuje odpowiednie wyrazy Ewom P. i (ex-) L., z ktorymi okolicznosci w postaci (powstan) prof. Iwony P. S. (padnij) byly uprzejme mnie poznac, co oczywiscie wywarlo na mnie niezatarte wrazenie... Mlodszym Panstwu forumowiczom musi wystarczyc jedynie zapewnienie, ze nie zna zycia, kto nie zetknal sie z wymienionymi w postach wyzej nazwiskami. Nie jest prawda, ze wszystkiego co potrzebne mozna sie nauczyc w przedszkolu - co do Marynki jestem gotow bronic takiej tezy. I na litosc boska nie wyjezdzajcie mi z jakimis opisami "karier" tudziez "upadkow"... Po pierwsze, my z Marynki trzymamy klase - po drugie, liceum nie nauczy Panstwa radzenia sobie w zyciu. Nie daje ryby, tylko wedke. Z przyjemnoscia odsylam do przypowiesci o talentach. >w celu uzyskania bliższych informacji można wysłać e-mail na adres: >marynka700bal@wp.pl. Wyslalem bedzie 3 miesiace temu i... Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 09:52 No a ja do konca sierpnia na pewno nie zaplace,bo nie mam teraz, w piatek wyjezdzam i wroce we wrzesniu.... i co teraz? Nie mam prawa pojsc??? Mysle ze takich ludzi jest wiecej... A Wojtek H. (jak sie domyslam) moze cos blizej o sobie powiedziec? jednak pamiec lekko szwankuje, albo sie jakies skojarzenia zatarly. A Pani prof. rzeczywsicie... nie da sie zapomniec:) Dobrze ze tylko 1 rok taki byl... Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 10:34 niteczka123 napisała: > A Wojtek H. (jak sie domyslam) Bzzz, bzzz, error. "hwojtek" to tylko login, zwyczajowy wszedzie i od zawsze. Wojtek ma nazwisko zaczynajace sie na "J" :-] Rings some bells? > pamiec lekko szwankuje, albo sie jakies skojarzenia zatarly. Eetam. Ja jestem z gatunku tych, ktorzy nie chca sie dawac zauwazyc, cisi, zamknieci w sobie, poezja spiewana, sandaly i rozciagniety sweter... LOL. Daje dwa dni i potem rozwiazuje zagadke, jesli jeszcze nia bede :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kahula Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 14:46 Wojtek Jakubczyk...? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 15:51 Za "u" otwarte powinienem Cie zastrzelic. Ale wygrales wycieczke piesza na trasie dowolnie ustalonej. Termin do wyboru. Gratulacje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 15:52 No ladnie a jednak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 15:55 No jednak dobrze pamietalam ze na ó. Czyli moja pamięć nie taka zła... I cóż tam porabiacie obywatelu w szerokim świecie? A a propos pani (powstań, padnij) to pewna jej uczennica też z Marynki zresztą, zagrożona swego czasu z owej słynnej fizyki, dziś jest niemal panią dr... tejże fizyki.:)) I jaki z tego wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 16:02 niteczka123 napisała: > No jednak dobrze pamietalam ze na ó. Czyli moja pamięć nie taka zła... Chwali się. > I cóż tam porabiacie obywatelu w szerokim świecie? Nie tak szerokim. Mam warszawskie IP w domu, warszawskie IP w pracy ;-) > A a propos pani (powstań, > padnij) to pewna jej uczennica też z Marynki zresztą, zagrożona swego czasu z > owej słynnej fizyki, dziś jest niemal panią dr... tejże fizyki.:)) > I jaki z tego wniosek? Ze fizyka jest przydatna. Akurat to co IPS (Idioto, Pojdziesz Siedziec) mi wtlukla w glowe jest mi calkiem przydatne. Szczegolnie kinetyka i przemiany gazowe :-D Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 15:52 Wojtek jakubczyk się chyba jednak pisał przez ó a nie u. A poza tym on i poezja śpiewana + rozciągnię ty sweter???? A ty kto ty jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 15:50 eee to nie takie proste.. glowkuje, staram sie przypomniec... ale to nie tak latwo w paru rocznikach przegrzebac pamiec... jakas podpowiedz prosze;)) Poza tym za dwa dni to mnie od sieci odlacza... tzn. jade na wakacje.:)) umowmy sie ze zagadka zostanie rozwiazana np... jutro:) moze jednak cos sama wymysle:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 15:53 Ironia ma'am, ironia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 15:56 Kurde, nie masz co robić tylko na forum siedzieć:))) Szybkopiszesz (odpisujesz) Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 16:03 niteczka123 napisała: > Kurde, nie masz co robić tylko na forum siedzieć:))) Szybkopiszesz >(odpisujesz) Wróciłem od klienta, więc muszę zrobić przegląd forów, poczty i innych newsgroup, no. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 16:17 A to prawda ze w Wawce jestes? Czy mam tylko mroczne zwidy? Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 16:24 niteczka123 napisała: > A to prawda ze w Wawce jestes? Czy mam tylko mroczne zwidy? Ano tak wlasnie. Sentyment do Poznania sobie zostawiłem, reszta jest stoliczna. Polska jest tak mała, że geograficznie nie ma niemal różnicy, a - mówmy szczerze - jeśli chodzi o możliwości, jest gigantyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 18:03 No tak... cos wiem o tym... ja zreszta juz tez nie w Poznaniu, ale raczej jesli sie stad wyniesiemy to na tzw. i ciagle jeszcze dla nas Zachod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krenz Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.03, 19:04 no nie moge uwierzyc! nasi w sieci! tu ania krenz. milo was czytac! a podajcie mi wasze emaile! moj naj co, jest: ania_krenz@yahoo.com albo krenz@zero-project.org oh, jak milo was wszytskich tu spotkac! obecnie jestem w berlinie, mieszkam tu od kilku miesiecy ale bywam w poznaniu. piszcie jak co! sciskam ania Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 20.08.03, 20:07 niteczka123 napisała: > No tak... cos wiem o tym... ja zreszta juz tez nie w Poznaniu, ale raczej > jesli sie stad wyniesiemy to na tzw. i ciagle jeszcze dla nas Zachod. Z tym Zachodem to bym uważał - bo może się okazać, że my kosmopolici i cykliści. Proponuję raczej Mrożkowe południe - tam się chce uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 14:40 Hej ludzie, ja też idę na bal, mimo że kasy jeszcze nie wpłaciłam ;-( ale będzie super..., maturka 2001. Ogólnie Marynkę polecam, choć sama uważam że dyscypliny to tam za dużo nie ma..., a ludzie często są dziwni... CU Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 22.08.03, 16:08 Czesc Ola, dyscypliny nie ma? Była, przynajmniej za moich czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 21:43 niestety - owe 700 lecie jest mocno naciagane; szkole zalozyli jezuici, bodajze w 1573, zas w 1303 powstala szkolka miejska w Poznaniu, do ktorej to (tradycji, historii) podlaczyla sie Maria M.; dosyc nichlubnie zreszta, bowiem na zasadzie - kto pierwszy, ten lepszy; :( czolem Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 27.08.03, 17:59 Wyjechalam na urlopa i juz gdzies daleko temat zniknal... co? wszyscy macie teraz urlopy? Musze powiedziec ze ta cala komputeryzacja swiata przebiega slabo, skoro tylko pare osob tu zaglada... a moze zagladaja tylko ci, co wyjechali??? Ok, wazne ze temat bedzie widoczny pa Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 27.08.03, 20:02 Bo tak zupelnie niezlosliwie raz na jakis czas trzeba go umiescic na topie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marudny Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.ghost.pl 07.09.03, 03:26 niteczka123 napisała: > Musze powiedziec ze ta cala komputeryzacja swiata przebiega slabo, skoro tylko > pare osob tu zaglada... a moze zagladaja tylko ci, co wyjechali??? ...śmiem twierdzić, że zagląda więcej niż pisze tyle, że rozmowa beznadziejna (czyt. o niczym !) też nie ma się do czego przyłączyć... nie mniej.. pozdrawiam ! do zobaczenia na balu.... (kimkolwiek jesteście) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 09.09.03, 22:25 To do kiedy jest ten ostateczny termin zaplaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marudny Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.ghost.pl 10.09.03, 02:15 Minął 1 września.. wspominano tu o ostatecznym (drugim) terminie kilka razy !!! Zresztą wystarczy poszukać w archiwum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka123 Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 10.09.03, 09:03 Ja nie bede grzebac w archiwum, bo wystarczy sie spytac.... poza tym slysalam od kogos o terminie do 15 wrzesnia... to ktory jest naprawde ostateczny? A moze zostal znow wydluzony? Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY 10.09.03, 12:45 Do końca września. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=67&w=7855166 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marudny Re: 700 LECIE LO ŚW MARII MAGDALENY IP: *.ghost.pl 10.09.03, 20:35 Brak konsekwencji... bleeee !!! Ile można przedłużać ? Odpowiedz Link Zgłoś