Dodaj do ulubionych

W Krollop nie żyje

12.10.13, 18:59
epoznan.pl/news-news-44189-Zmarl_Wojciech_Krolopp
- jego przypadek bobitnie świadczy o tym że za komuny z pedofilia mieli tylko ci którzy mieli możliwości wyjazdów na zachód. To stamtąd ta zaraza została do nas zawleczona a Krollop jest jednym z tych którzy jako pierwsi próbowali przeszcepiać na nasz grunt zachodnie wzorce kulturowe i oto jakie są tego skutki
Obserwuj wątek
    • Gość: Georg Sommer Re: W Krollop nie żyje IP: *.pools.arcor-ip.net 12.10.13, 19:20
      Oszolomie... Obiecalem,ze nigdy wiecej zlego slowa o Tobie nie napisze... Dlatego tez morda w kubel.... Jedynie co zauwazylem to to,ze kozik sam sie otwiera w kieszeni...

PS POzdrawiam warczaco....
      • oszolom-z-radia-maryja Re: W Krollop nie żyje 12.10.13, 19:26
        a cow tobie wywołuje tak wielką nienawiśc do mnie? Cóż ja mogę że takja jest prawda a nie inna?
        • Gość: Georg Sommer Re: W Krollop nie żyje IP: *.pools.arcor-ip.net 12.10.13, 19:52
          Oszolomie... Sa 3 prawdy...!!

1.Swieta prawda..
          2. Tysz prawda...
          3. Gowno prawda...

PS Ja stawiam na trzecia...
          • oszolom-z-radia-maryja Re: W Krollop nie żyje 16.10.13, 13:10
            twoja dewiza jak widac
        • Gość: czy ja mam graaać? Re: W Krollop nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.13, 21:01
          a cow tobie wywołuje tak wielką nienawiśc do mnie? Cóż ja mogę że takja jest prawda a nie inna?

To jest Twoja, tylko Twoja pseudoprawda. Ciemnogród z Ciebie, że aż się pośladki zaciskają...
          O gustach starożytnych elit w Grecji i Rzymie oczywiście nie doczytałeś...?
          Tak, tak... Oni też jeździli na Zachód!
          A i o poniektórych papieżach mógłbyś, w wolnej chwili, poczytać.
          Nawet taka tępa konserwa jak Grzegorz Lato (w wersji deutsch), z trudem się powstrzymuje, żeby Cię nie "naprostować"....
        • Gość: Georg Sommer Spoko oszolomie... IP: *.pools.arcor-ip.net 12.10.13, 22:24
          Slawkowi 100 zycie tak da PO zbukach,ze ostatnie szariki sprzeda.. :):)

PS Fetniak mocny tylko w ryju - nic wiecej...!!
    • slavoy2k Re: W Krollop nie żyje 12.10.13, 21:24
      Wzorce jak wzorce, przede wszystkim zawlókł ze sobą HIV i AIDS, spójrzcie na statystyki ile jest już ofiar AIDS w Poznaniu.

oszolom-z-radia-maryja napisał:

> epoznan.pl/news-news-44189-Zmarl_Wojciech_Krolopp
      > - jego przypadek bobitnie świadczy o tym że za komuny z pedofilia mieli tylko c
      > i którzy mieli możliwości wyjazdów na zachód. To stamtąd ta zaraza została do n
      > as zawleczona a Krollop jest jednym z tych którzy jako pierwsi próbowali przesz
      > cepiać na nasz grunt zachodnie wzorce kulturowe i oto jakie są tego skutki
      • oszolom-z-radia-maryja Re: W Krollop nie żyje 16.10.13, 13:11
        AIDS to jedno z najtragiczniejszych owoców rewolucji seksualnej
    • renepoznan Dajcie mu spokój. 12.10.13, 21:42
      On się już przed innym Sędzią rozlicza.
    • Gość: Georg Sommer Re: W Krollop nie żyje IP: *.pools.arcor-ip.net 12.10.13, 22:33
      Niktcie... To nie PO naszemu... Wyluzuj...!!
      • oszolom-z-radia-maryja Re: W Krollop nie żyje 16.10.13, 13:11
        a PO waszemu to jak to jest?
        • Gość: Georg Sommer Re: W Krollop nie żyje IP: *.pools.arcor-ip.net 16.10.13, 14:26
          Ty sie nie pytaj oszolomie jak to jest PO naszemu - patrz jak to jest PO waszemu..Obowiazuja u was bialoruskie standardy i musisz tanczyc jak Tuskoszenka gra.. Z watku wysadzono nikta az mi zatrzeszczalo w tablecie i nie POzostal PO nim nawet slad...Ech... komuna ma sie dobrze u was...

PS Sram na taka demokracje....
    • l.george.l Czy pogrzeb poprowadzi Juliusz Paetz? 16.10.13, 13:29
      Oni zdaje się kumplami byli. Swego czasu nie brakowało w sieci fotek z Kroloppem i słodkimi chórzystami na arcybiskupich salonach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka