Dodaj do ulubionych

"Znakomity" PR dla TW

16.10.13, 11:12
wiadomosci.onet.pl/poznan/dziennikarz-wyrwany-dyktafon-i-reklama-teatru-wielkiego-w-poznaniu/1b4qt
kogoś chyba poniosło. Poza tym pani dyrektor nie jest nic a nic oryginalna, bo w 1999 za czasów Pietrasa dzieło było wystawiane w reżyserii Lehmanna i odniosło wg krytyków sukces. Może lepiej sięgnąć po Lohengrina, Śpiewaków norymberskich lub Holendra tułacza?
Obserwuj wątek
    • Gość: Franz Lehar Re: "Znakomity" PR dla TW IP: *.pools.arcor-ip.net 16.10.13, 11:25
      Oooo....."Die lustige Witwe" wrocila...!! Ciesze sie przeogromniasto... Witaj w domu manissko.... :):)
      • manissa Re: "Znakomity" PR dla TW 16.10.13, 11:30
        Gość portalu: Franz Lehar napisał(a):

> Oooo....."Die lustige Witwe" wrocila...!! Ciesze sie przeogromniasto... Witaj w
        > domu manissko.... :):)

Na szczęście nie "Witwe":-)

P.S. Choróbsko pokiereszowało mi plany wyjazdowe.:-(
        • Gość: Franz Lehar Re: "Znakomity" PR dla TW IP: *.pools.arcor-ip.net 16.10.13, 11:55
          > Gosc POrtalu manissa napisala:

>Chorobsko POkiereszowalo mi plany wyjazdowe.:-(

Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo..Chorobska maja to do siebie,ze przychodza i odchodza - z wiekiem..

Niech zgadne : rozyczka,odra,wietrzna ospa,swinka czy szkarlatyna...?? (:

PS Zycze duuuuuuzo zdrowia i sukcesow na deskach calego swiata... :):)

Usta milcza dusza spiewa
          Kochaj mnie....... :):)

• l.george.l Re: "Znakomity" PR dla TW 16.10.13, 11:30
      Jak nic zaburzenia hormonalne. Panie powinny zadbać o zdrowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka