Gość: budgie IP: *.um.poznan.pl 11.08.04, 11:07 czy ktos mial do czynienia z tym developerem? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: El Comendante Re: developer linea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 18:37 Moja koleżanka nabyła tam segment i jest zadowolona. Jedyna firma w Poznaniu (a może i w Polsce), która nie buduje gargameli tylko uprawia porządny modernizm i dba o detale. No i nikogo nie zrobili dotąd w bambuko. W ujęciu historycznym, to ich dziełem są te dwa fajne biurowczyki na Szelągowskiej (Intermedica & Allianz). Prawdę mówiąc, to korciło by kupić od nich w Dąbrówce segment bo, jak już napisałem, super dizajn, setki młodych sosenek itd... Ale jednak ja jestem szalonym balangowiczem i nie miałbym jak wracać do chaty po nocnych igrcach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budgie Re: developer linea IP: *.um.poznan.pl 12.08.04, 07:37 Niestety, znam niezadowolonych. Linea to developer jak kazdy inny - trzeba byc bardzo ostroznym, bo, jednak, robia w bambuko. Odpowiedz Link Zgłoś