Forum   wyniki hormonalne

wyniki hormonalne

(4 wyniki)
  • Wyniki mojego Męża: LH 5,1 mIU/ml Prolaktyna 21,7 ng/ml Testosteron 310,50 ng/dl* TSH 1,91 uIU/ml FSH 14 MIU/ml Wydaje mi się że prolaktyna i FSH jest podwyższone bo normy są dużo niższe.Co może być przyczyną że są tak wysokie?Jak to wyleczyć? A to moje hormony: TSH 4,98 Estradiol 32,54 FSH 5,48 Prolaktyna 22,6 Norma 23 ,3 LH 5,0 Robiłam hormony w 2 Dc. Myślicie że moje wyniki są dobre? Proszę was o pomoc
  • Witam czy może mi ktoś zinterpretować wyniki troszkę się martwię mam 29lat od jakiegoś czasu staramy sie o dziecko zdobiłam wyniki hormonalne w 23dniu cyklu i sa następujące: TSH 3gen. 3,4ulU/ml NORMA (0,27-4,2) FT4 1,12NG/DL NORMA (0,93-1,7) FT3 3,46 NORMA(2-4,4) PROLAKTYNA 20,87 ng/ml NORMA(4,79-23,3) TESTOSTERON 32,15ng/ml NORMA(6-82) PROGESTERON 43,nmol/l FAZA LUTEALNA(8,00-75,00) Niepokoi mnie FT4 Estradiol ,FSH oraz LH dziś ...
  • Proszę kogoś jeżeli to możliwe o interpretację wyników. Będę wdzięczna.Wizytę mam za 3 tyg. dopiero a bardzo się denerwuję. Staram się o dziecko o 2 lat i to są moje pierwsze badania hormonalne.Oto one. w 3 dniu cyklu: FSH - 9,29 mlU/ml NORMY: faza folikulrna 2,8-11,3 LH - 5,04 NORMY: faza folikularna 1,1-11,6 ESTRADIOL - 49,9 NORMY: faza folikularna 0-160 Badanie w 22 dniu cyklu: PROGESTERON - 10,8 Normy: faza lutealna 0,95-21,0 PROLAKTYNA - 20,9 Normy: faza lutealna 1,2...
  • Bardzo proszę o interpretację badań hormonalnych w 21 dc. Progesteron ECi 25,4 ng/ml Test z Metoklopramidem Prolaktyna ECi 0 36,7 Prolaktyna ECi 60 min 323,0 Aga
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się