Dodaj do ulubionych

Agata Meble Komorniki

04.12.13, 19:02
WITAM ,
Pod koniec lipca zakupiłem w AGATA MEBLE Komorniki meble do całego mieszkania .
Wszystko byłoby ok gdyby nie to , że fronty mebli kuchennych przyjechały w innym kolorze niż te, które zamawiałem. Złożyłem reklamację 7 września 2013 r.
Jest 4 grudnia a reklamacja nadal nie jest zrealizowana. Upływa trzeci miesiąc mojej reklamacji, a jedyne, co słyszę dzwoniąc do ich salonu to, że nie wiedzą, kiedy przyjadą fronty w kolorze, który zamówiłem. Nie polecam tego salonu no chyba, że ktoś chce meble nie w tym kolorze, który zamówił, albo lubi czekać wieczność na realizację reklamacji. Jeśli byłby to ostatni salon meblowy na świecie to prędzej nauczę się sam robić meble niż tam coś kupię !!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bananowy Borsuk Re: Agata Meble Komorniki IP: *.pools.arcor-ip.net 04.12.13, 20:09
      W morde jeza... Z tchorzofretka mielismy POdobny przypadek...Zamowilismy przody w kolorze >GREEN KRUMM< a dostalismy >YELLOW KRUMM<... Pytalem sie mojej pudernicy (jak byla dostawa) ogladalas przody...?? No pewnie...!! Jeden mial otwarty rozporek..!!
    • agatameble Re: Agata Meble Komorniki 05.12.13, 13:31
      Szanowny Panie, bardzo prosimy o ponowne skontaktowanie się z nami poprzez formularz zgłoszeniowy zawarty na stronie www.agatameble.pl . Przepraszamy za dotychczasowe utrudnienia, niestety ale z zawartych wypowiedzi w Pana poście, nie jesteśmy w stanie niczego zweryfikować, ani sprawdzić, dlatego też bardzo prosimy o ponowienie kontaktu. Pozdrawiam E-rzecznik Agata Meble
      • lukask73 Re: Agata Meble Komorniki 05.12.13, 14:06
        ...formularz można pobrać w naszym biurze w centrali w Koronowie powiat Trzebisławski, pok. 168 na 4 piętrze; czynne od wtorku do piątku 9–15. Za łatwo? Formularz należy wypełniać na maszynie i podpis złożyć w obecności pracownika A.M.

Ironia? Oczywiście. Propozycja ponownego zgłaszania tej samej sprawy z użyciem jakichś udziwnień jest w opisanej sytuacji mocno niepoważna.
      • banan1978 Re: Agata Meble Komorniki 05.12.13, 23:49
        Nie mam ochoty nic już u państwa kupować ani tym bardziej wypełniać chce pani szczegółów proszę oto nr. reklamacji 2013/REKL/PZR/001381
        • agatameble Re: Agata Meble Komorniki 06.12.13, 11:59
          banan1978 napisał(a):

> Nie mam ochoty nic już u państwa kupować ani tym bardziej wypełniać chce pani s
          > zczegółów proszę oto nr. reklamacji 2013/REKL/PZR/001381

Szanowny Panie, prosiliśmy o ponowienie kontaktu przez formularz kontaktowy, aby ochronić Pana przed podawaniem danych dotyczących reklamacji w sieci. Dziękujemy jednak za podesłanie nr reklamacji. Sprawdzamy i skontaktujemy się z Panem. Pozdrawiam E-rzecznik Agata Meble
    • Gość: jg Re: Agata Meble Komorniki IP: *.awakom.net 19.02.14, 21:24
      Niestety ten "salon" próbuje udawać salon na poziomie europejskim. Każdego klienta traktuje jako potencjalnego złodzieja. Będąc 19 lutego 2014 r. w tym "salonie" przez półtorej godziny byłem świadkiem wielokrotnego sygnalizowania kradzieży na "bramce" i przeglądania toreb klienta przez nią przechodzącego przez pracownika tzw. "Hunters". Kilka razy przyglądałem się czy rzeczywiście to był klient-złodziej. Niestety nie. PRAWDOPODOBNIE PRACOWNIKOM KASY NIE CHCE SIĘ USUWAĆ ZABEZPIECZEŃ. Mało poważny "salon" mało poważnej firemki, która chce być poważna, ale jeszcze nie dorosła do poważnego traktowania klienta dającego jej zarobek. NIGDY JUŻ NIC NIE KUPIĘ W TEJ TZW. POLSKIEJ "FIRMIE"
      • Gość: klient Re: Agata Meble Bielsko Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 16:38
        Agata meble to największy chłam. Kupiłam u nich narożnik. Po tygodniu część narożnika opadła. Jestem teraz po 3 reklamacji narożnika. W końcu wadliwa część została wymieniona. Wszystko byłoby ok, gdyby nowa część narożnika nie różniła się skórą (stara część jest błyszcząca, a nowa bardziej matowa). Złożyłam już ustną oraz pisemną deklarację odstąpienia od umowy, ale producent powiedział, że oferuje 200zł za tak widoczną różnice, która psuje cały efekt. Powiedział również, że mogę się z nim sądzić, bo i tak nie mam szans. Sama nic o sądzie nie wspominałam tylko spokojnie prosiłam o usunięcie wady. Narożnik jest nadaj na gwarancji. Zaznaczam, że narożnik został kupiony do tzn. domu wczasowego - korzystam z niego tylko 2,3 razy w roku po kilka dni. W Internecie spotkałam się z wieloma problemami dot. problemów z reklamacją w Agata Meble. Proszę o wskazówki.
        • czarny.chochlik Re: Agata Meble Bielsko Biała 14.04.14, 12:58
          Widziałam, że na funpagu na facebooku można się zgłaszać z problemami dotyczącymi konkretnych przypadków ale i problemów z salonami. Może tam spróbuj ?
        • agatameble Re: Agata Meble Bielsko Biała 14.04.14, 15:19
          Szanowna Pani, bardzo prosimy o ponowienie z nami kontaktu poprzez napisanie wiadomości w formularzu kontaktowym www.agatameble.pl/firma/kontakt, prosimy o powołanie się na e-rzecznika, zainterweniujemy w Pani sprawie u producenta. Bardzo przepraszamy za niedogodności, które spotkały Panią w trakcie procesu reklamacyjnego. Pozdrawiam E-rzecznik Agata Meble
      • Gość: ONA Re: Agata Meble Komorniki IP: 213.5.208.* 15.12.14, 14:16
        Najwidoczniej często dochodziło wcześniej do kradzieży. Taki system nie bierze się z "niczego". Mają tam piękne meble i inne produkty, więc nie dziwi mnie to, że mogło dochodzić do kradzieży.
    • Gość: barbara Re: Agata Meble Komorniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.14, 19:52
      Dziękuję za ten wpis, bo właśnie chciałam złożyć zamówienie na dwa meble w skórze (koszt.ok.1o tys zł.) w tej sytuacji raczej zrezygnuję, bo szczerze mówiąc jestem przestraszona.Takimi przypadkami to powinien się zająć prokurator, bo to jest po prostu oszukiwanie ludzi. Albo się dostarcza towar zgodnie z umową,albo się zwraca pieniądze!
    • Gość: jola Re: Agata Meble Komorniki IP: *.icpnet.pl 26.04.18, 21:13
      ludzie nie kupujcie tam mebli to istne buble a ceny z kosmosu a dyrekcja jaka jakby byli panami swiata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka