Dodaj do ulubionych

Po czym poznać wyborców radnej Dudziak?

05.11.14, 10:57
Tego byście się Państwo nie spodziewali. Po długości penisa. Wg najnowszych badań prof. Izdebskiego wyborcy PiS mają najdłuższe penisy.
natemat.pl/122873,prof-izdebski-o-dlugosci-penisow
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Po czym poznać wyborców radnej Dudziak? 05.11.14, 12:07

Takie analizy świadczą o desperacji przeciwników PiS...
      • l.george.l Re: Po czym poznać wyborców radnej Dudziak? 05.11.14, 12:23
        Nie rozumiem. Zwolennicy PO i SLD deklarują znacznie krótsze penisy.
      • kazek100 Re: Po czym poznać wyborców radnej Dudziak? 05.11.14, 13:11
        "Na pytanie o długość penisa odpowiedziało tylko 300 badanych, przy czym wyborcy PiS odpowiadali dużo chętniej niż inni – wyjaśnił seksuolog"

Tego rodzaju "chętne deklaracje" wskazują raczej na to, że w dziedzinie życia seksualnego wyborcy PiSu są na etapie wczesnego gimnazjum. I to wiele wyjaśnia.
    • Gość: Georg von Sommer Ateisci uposledzeni w kazdym calu.. IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 05.11.14, 13:40
      Czy to umyslowo,czy fizycznie....Majac alternatywe zostania ateista wolalbym sie wlasnym .... zabic - juz na sama mysl... :):)

Tak mi dopomoz Bog...

• Gość: POZtrach Re: Po czym poznać wyborców radnej Dudziak? IP: *.31.99.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.11.14, 16:19
      Wychodzi na to że poszło im w korzeń zamiast w głowę. Słyszałem też że miłośnicy PISu uważają że prezes JK to wyjątkowo wysoki i dobrze zbudowany... nie wiadomo co.
    • Gość: AAA PO czym poznać antagonistów radnej Dudziak? IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.14, 16:48
      Tylko penisy i kopulacja im w głowach. Głównie o tym na forum "dyskutują"...

Tak a propos, Georg byłeś dzisiaj w zoo? Osły podglądałeś?
      • kazek100 Re: PO czym poznać antagonistów radnej Dudziak? 05.11.14, 17:08
        George pewnie nie był, szybciej w filharmonii.

Natomiast pani Dudziak była na pewno.

W końcu nawet taki zakłamany człowieczek jak ty nie będzie chyba twierdził, że to George jest radnym, który wykręcił idiotyczną aferę.

Zwracam ci też uwagę, że tekst oparty jest na wypowiedziach wyborców PiSu. George się do nich nie zalicza, ty tak. Naprawdę, wyszedł z ciebie erotoman gawędziarz. Tylko dlaczego taki nudny?

bez odbioru.
        • Gość: AAA bez odbioru? IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.14, 17:21
          Rozumiem, jesteś teraz zajęty....

www.stratis.demon.co.uk/gargoyles/ely_pics/garg_elycath_828994_13_backright_NosePickerModern_ButtressEdge.JPG
      • l.george.l Re: PO czym poznać antagonistów radnej Dudziak? 05.11.14, 22:07
        Skąd ta nerwowość. Nie rozumiem.
        • Gość: AAA Re: PO czym poznać antagonistów radnej Dudziak? IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.14, 08:53
          No, właśnie !
          Pseudoelitom czeciej erpe puszczają nerwy skoro do walki politycznej zaczynają używać penisów....

Ciekawe czego jeszcze użyją im bliżej wyborów...strach się bać.

Tu prof. POrtos na tropie pisiorskiego wstrętnego penisa:
          www.landscapingirrigationandmore.com/wp-content/uploads/2012/08/dog-digging.jpg
      • Gość: Georg von Sommer Re: PO czym poznać antagonistów radnej Dudziak? IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 05.11.14, 22:19
        AAA napisal:

> Georg byles dzisiaj w zoo? Osly POdgladales?

Bardzo mi przykro AAA - z malpiarni oslow nie widac..Sam sie onanizuje - przed tremonem...
    • renepoznan Mnie zastanawia cos innego. 06.11.14, 08:27
      Kto jest większym idiotą? Czy pytający czy co co na to pytanie odpowiedzieli?
      No i to kim jest ten kto tymi durnotami się ekscytuje?
      ;)
      • Gość: Georg von Sommer Najwiekszym idiota jest ten... IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 06.11.14, 08:41
        ktory wogole ma jakies migawy...
      • l.george.l Re: Mnie zastanawia cos innego. 06.11.14, 15:30
        Tu nie ma się nad czym zastanawiać. Zauważ, że pismeni nie wpadli w zachwyt, kiedy czarno na białym został ukazany stan ich umysłów. A pokaż mi faceta, który nie chce mieć dłuższego niż ma. Więc o co im chodzi, skoro mają najdłuższe?
    • snajper55 Sensacja to by była, gdyby 06.11.14, 14:07
      l.george.l napisał:

> Tego byście się Państwo nie spodziewali. Po długości penisa. Wg najnowszych bad
      > ań prof. Izdebskiego wyborcy PiS mają najdłuższe penisy.
      > natemat.pl/122873,prof-izdebski-o-dlugosci-penisow

któryś pod tym względem przebił osła. A tak...

S.
    • qwardian Re: Po czym poznać wyborców radnej Dudziak? 06.11.14, 21:35

Poczekajmy więc cierpliwie do dnia wyborów i okaże się czy elektorat wyrazi swój zachwyt dla prymitywizmu, wulgaryzmu i chamstwa, czy raczej zdrowego rozsądku...
      • Gość: Georg von Sommer Rene obraza i co...?? Siedzicie cicho...?? IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 06.11.14, 21:45
        Wiem wiem - wariatunciowi trzeba wybaczyc - POklosie niesiola...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka