Gość: StanislawMackowiak IP: 195.94.213.* 15.09.04, 20:09 czy nie dośc tego sqlczysyństwa, qlczyk tradex włascicielem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Wyjazd radnych do Hanoweru na koszt VW - c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:52 Ewidentna korupcja i brak honoru poznańskich rajców. Sprawa jest bezdyskusyjna i oczywista. Brawo dla Gazety Wyborczej , że zacytowała wypowiedź przedstawiciela Volkswagena na sesji wyjazdowej w Antoninku , że Volkswagen jest " zainteresowany terenami na północ od fabryki ". Wyjazd miał na celu " załatwienie " wycięcia lasów wokół fabryki . A to nie jest już śmieszne , zważywszy na położenie Ogrodu Zoologicznego i Malty. Zaś bezczelność rzecznika prasowego Volkswagena też nie ma granic. Jak można mieć czelność zaprosić na taki wyjazd poznańskich dziennikarzy ? Jak można sądzić , że poznańscy dziennikarze z Gazety Wyborczej dają się przekupić ? Jak można być tak bezczelnym ?. Korupcja w sprawie parkingu to nie wszystko . Posłuchajcie mieszkańców wokół fabryki Volkswagena co się teraz tam dzieje . Brawo dla Gazety , że ma tyle odwagi i potrafi sprawy stawiać jasno i prosto. Brawo dla dziennikarzy Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retkin Re: Wyjazd radnych do Hanoweru na koszt VW - c.d. IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 22:16 Jestem przeciw korupcji i przekupywaniu, ale na miłość boską trochę mniej jadu, bo w przeciwnym razie resztki koncernów zostawią nas na lodzie i pójdą wzorem innych na Slowację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Wyjazd radnych do Hanoweru na koszt VW - c.d. IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.04, 23:03 A na Slowacji ciemnota,co?Toz to tez Slowianie i mysla jak ty...VW udaje sie to do czasu.Ale to sie skonczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki o co chodzi ? IP: *.icpnet.pl 15.09.04, 23:34 >Wyjazd miał na celu " > załatwienie " wycięcia lasów wokół fabryki . A to nie jest już śmieszne , > zważywszy na położenie Ogrodu Zoologicznego i Malty. zaczynam wątpić w szczere intencje osób tak żarliwie prostestujących przeciwko rozbudowie fabryki, kiedy poraz kolejny ktoś wypisuje takie brednie. Albo ci ludzie robią to celowo aby podgrzewać atmosferę i robić otoczkę niby afery, albo kompletnie nie mają pojęcia o czym piszą. więc pytam o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: o co chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 07:42 Polecam opinię prof. Jackowiaka na ten temat. Jest taka ustawa o informacji publicznej i można sobie wszystkie dokumenty w tej sprawie wyciągnąć i przeczytać. I to są fakty . A zwalczanie korupcji nie jest brednią tylko faktem. Faktem wymagającym odwagi cywilnej i pracowitości. Bezczelność i tupet mają swoją granicę. Ciekawe , że sprawą Volkswagena zajęła się Prokuratura Krajowa , Najwyższa Izba Kontroli , a jak wyjdzie starannie przygotowywany artykuł w Rzeczpospolitej na ten temat , to wszystkim oko zbieleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDZEJ Re: Wyjazd radnych do Hanoweru na koszt VW - c.d. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 17:41 RADNI MASTA POZNANIA MOGĄ WYJECHAĆ WPOZNANIU ULICE MŁYNSKĄ MAJOM RECE NIECZYSTE SKORUPOWANE.PRYM MAJĄĄĄAA RADNI MASTA PISU IPLATFORMY NIELICZNI INNI. ODWOŁAĆ RADE I GROBELNEGO INA MLYNSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar CZY OWI RADNI ZNAJA BIEGLE JEZYKI OBCE? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.04, 08:17 ..., bo jezeli nie to wiadomobyloby ze jest to koronny dowod na korupcje. Gazeto poproscie Brytyjczyka czy Amerykana lub Niemca, niech zadzwonia i z nimi porozmawiaja... Zobaczymy Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
vasconcelos Człowieku! 16.09.04, 18:51 Sebar, cierpisz na jakąś psychozę albo paranoję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Człowieku! A dlaczego paranoje czy IP: *.static.qsc.de 17.09.04, 07:31 psychoze... Proste pytanie i oczekuje rownie prostej odpowiedzi... Jezeli sie jedzie do Hanoweru zalatwiac niby "te miejsca pracy" i "inwestycje".. to chyba trzeba mowic w jakims jezyku obcym. Myle sie?! Dodam tylko ze jezeli chce sie negocjowac to trzeba biegle sie poslugiwac w jezyku obcym niemieckim czy lepiej w angielskim... Jezeli jeszcze chce sie podpisywac, redagowac listy intencyjne, czy umowy wstepne to biegle takze w pismie... .. wiec zrobmy tescik Radnym "reprezentujacym" rzekomo interes miasta Poznania. Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk P.S.: Zastanawiam sie czy nie jest to dobry naglowek na osobny watek w forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykapitalista Re: Wyjazd radnych do Hanoweru na koszt VW - c.d. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 08:41 Łapy opadają jak się na to wszystko patrzy.Moim zdaniem jak ludzie nie są zadowoleni z władzy,to się ją przejmuje. Jeżeli komuchy się stawiają,to zróbmy rewolucję! Viva la Revolucion!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac VW i poznanioki IP: 213.17.204.* 16.09.04, 11:01 Jajk na to nie spojrzeć, to VW jest jednym z najlepszych inwestorów, którzy trafili do Polski (tych dobrych jest naprawdę niewielu). Nie rozumiem. Dlaczego POZNANIOKI TAK Z NIM WALCZĄ?? Ludzie, czy warto dla własnego ciasnego interesiku, dla własnego kaprysu pozbawiać tysiące ludzi pracy, albopotencjalnej pracy. Czy postawa niektórych sąsaidów VW nie jest przykładem polskiego piekiełka?? Ja mam robote i zyje, a resztę pier..ę. Zasadność wyjazdu radnych za pieniądze koncernu to temat dyskusyjny. POZWOLENIE NA ROZWÓJ VW TO TEMAT BEZDYSKUSYJNY I KONIECZNY. KTO TEGO NIE ROZUMIE, TO KIEP, ALBO CEP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: VW i poznanioki IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 11:30 Ludzie nie walczą z VW. Ludzie walczą z bezprawnymi działaniami VW. Kto tego nie pojmuje ten... Gdyby zakład postępował zgodnie z prawem nie byłoby całej awantury. A zasłanianie bezprawia ilością miejsc pracy to demagogia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VW super Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.09.04, 11:32 Zaslanienie sie paroma tysiacami miejsc pracy nie jest demagogia no chyba ze Ty snisz o utopii. Hahha tak wymien mi 20 firm ktore dzialaja wg przepisow prawa to dam Tobie mercdesa 600 i 15 panienek oraz wysle na Queen Mary 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Przerwa sniadaniowa ci sie konczy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 11:37 spóźnisz się do taśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: 213.17.204.* 16.09.04, 11:41 No włąśnie. Szczególnie jak prawo jest kulawe. Popatrz na hipermarkety, tam dopiero jest bezprawie. Popatrz na firmy budowlane. A czy słyszałeś kiedyś, żeby VW nie wypłacił pensji?? A przecież to w tej po..j Polsce normalnośc. Prawda jest inna. Kilku cwaniaczków ma w d..e prawo (którym się zasłaniają), interes społeczny i wzystko inne, poza własną kiebzą. Albo maja tam działeczki i licza na super cenę, albo jak ekolodzy, oprotestują wszystko, później jakaś ekspertyzka (na jednej kartce) za grube pieniądze i jest OK. POZNANIOKI DOŚĆ ZAKŁAMANIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 11:50 Co mają pensje do nielegalnego parkingu? Pracujesz w VW? Ludzie którzy tam mieszkają mają prawo nie życzyć sobie fabryki za płotem. Byłbyś w takiej sytuacji to inaczej byś śpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: 213.17.204.* 16.09.04, 11:55 1. Parking, też jest elementem infrastruktury zakłady. Przeciez zakład, to nie tylko hala gęsto naszpikowana maszynami. 2. A GDYBYS TY BYŁ BEZROBOTNYM NA ZASIŁKU, ALBO JUZ BEZ PRAWA DO ZASIŁKU, TO BYŚ CAŁKIEM PRZESTAŁ SPIEWAĆ. I powtórzę Dość zakłamania. Na rynku, nie pasują ogródki, na Antoninku parking, no to wynieś sie do puszczy wpieprzaj korzonki i zyj w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 12:01 1. Na parking potrzebne jest pozwolenie na budowę. Co ma do tego pensje czy liczba osób? 2. A u was biją murzynów... Skończ z tą demagogią. Nie odpowiedziałeś mi. Pracujesz w VW? Chcę mieć pewność, że kiedy ja sobie wybuduję dom nie wyrośnie mi za płotem fabryka "bo zatrudnia xxx ludzi". Nie podobają mi się takie precedensy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Nie śnię, nie jestem księciem, nie pracuję w VW IP: 213.17.204.* 16.09.04, 12:13 Nie śnię, nie jestem księciem, nie pracuję w VW. A dom wybuduj sobie w Bieszczadach. Jesteś typem, który ja prywatnie nazywam "schizofrenicznym". Chcesz mieć prace, chcesz mieć dobrobyt, ale twoja chata skraja. Przecież od lat widomo, że okolice VW to teren przemysłowy. Więc o co chodzi?? Za Twój święty spokój, niech inni płaca bezrobociem?? Oj to jestes kosztowny w utrzymaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: Nie śnię, nie jestem księciem, nie pracuję w IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 12:23 Rozwalasz mnie cżłowieku... Ty naprawdę nic nie rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC Re: Nie śnię, nie jestem księciem, nie pracuję w IP: 213.17.204.* 16.09.04, 12:29 Czym cię rozwalam i czego nie rozumiem?? A może to Ty niewiele rozumiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: Nie śnię, nie jestem księciem, nie pracuję w IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 12:35 Słyszałeś kiedyś z planach zagospodarowania terenu? Mieszkałeś kiedyś koło uciążliwego zakładu/fabryki? Cieszę się, że mamy w Poznaniu VW i że daje pracę ludziom. Ale nie kosztem samowoli budowlanych, łamania prawa i swobód obywatelskich. Bo dzisiaj to będzie VW w lasach Antoninka, a jutro ktoś otworzy szlifiernię albo bazę ciężarówek pod twoimi oknami. Bo skoro VW może budować sobie co chce i gdzie chce, to dlaczego nie on? Teraz rozumiesz? Myśl trochę o innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Nie śnię, nie jestem księciem, nie pracuję w IP: 213.17.204.* 16.09.04, 13:01 Jestem stary i dziwny. Wole mieć pod oknem fabryke i chleb na stole niż nie mieć jednego i drugiego. Tak jak wole pod drugim oknem boisko (nawet hałaśliwe) niz blokersów, wolę głosną muzykę z koncertu, niż zachlaną i nacpaną młodzież na ławkach. Ot taki jestem stary i głupi. I przypominam. Budując sie na Antoninku miałeś świadomość, że znaczna jego część jest terenem przemysłowym. Gdyby przyjąc Twój punkt widzenia, nie byłoby fabryk, autostrad, a nawet zwykłych dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: Nie śnię, nie jestem księciem, nie pracuję w IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 13:07 > Jestem stary i dziwny. Wole mieć pod oknem fabryke i chleb na stole niż nie mie > ć jednego i drugiego. Są ludzie którzy chcą mieć pod oknami las i spokój. Mają do tego prawo. Pomyśl o innych... > I przypominam. Budując sie na Antoninku miałeś świadomość, że znaczna jego częś > ć jest terenem przemysłowym. Po pierwsze: nie mieszkam tam. Po drugie: ludzie budujący się tam mieli świadomość, że budują się koło lasu a nie koło fabryki. Tam w planie jest las. To VW chce się tam wcisnąć. > Gdyby przyjąc Twój punkt widzenia, nie byłoby fabryk, autostrad, a nawet zwykły > ch dróg. Czysta demagogia. Byłyby. Tam, gdzie byłyby przewidziane w planach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybolszewik Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.09.04, 12:22 Nie pracuje w VW. Ale Twoje poglady Kirkorze na rozwoj miasta mam nadzieje ze nigdy sie nie zrealizuja bo bedzie smrod brud i ubostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 12:25 Ależ niech się fabryki budują... Na miejscach do tego przeznaczonych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: 213.17.204.* 16.09.04, 12:32 Czyli gdzie?? Na księzycu, w Niemczech?? Przecież Antoninek to teren przemysłowy, na obrzezach wielkiego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 12:38 > Czyli gdzie?? Na terenach pod zabudowę przemysłową. Pod Poznaniem. > Przecież Antoninek to teren przemysłowy, na obrzezach wielkiego miasta. To co, tam prawo budowlane nie obowiązuje? Tam też mieszkają ludzie. Słyszałeś o osiedlu Zieliniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: 213.17.204.* 16.09.04, 12:47 Nawet widziałem to osiedle w większości bogatych snobów. Prawo budowlane obowiązuje wszędzie. Jednak, nie może jego pokraczne stosowanie hamowac rozwoju miasta. Co chca Ci budowac na ogródku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 12:55 > Nawet widziałem to osiedle w większości bogatych snobów. O, a przed chwilą twierdziłeś że to rejon przemysłowy. Nieważne KTO tam mieszka. Masz jakieś kompleksy wobec mieszkających w domach jednorodzinnych? :D Oni też dają pracę! > Prawo budowlane obowiązuje wszędzie. No to VW też musi się do niego stosować, nie? > Jednak, nie może jego pokraczne stosowanie hamowac rozwoju miasta. Nie ma czegoś takiego jak "pokraczne rozumienie". Jak w planie są domki jednorodzinne, to są domki jednorodzinne a nie fabryka. Tak to trudno pojąć? > Co chca Ci budowac na ogródku?? To był przykład, ale ty go nie zrozumiałeś. Spodziewałem się tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: 213.17.204.* 16.09.04, 13:10 Muszę cię zmartwić. Mieszkam w domku jednorodzinnym. Własnym nie po rodzicach. Czy nie zrozumiałem?? Napisałem, że większośc Antoninka jest przemysłowa i każdy, kto tam się budował, o tym wiedział. To nie jest grom z jasnego nieba. Niesty przykładów na pokraczne prawo mamy w tym kraju wiele, a na pokraczne stosowanie prawa jeszcze więcej. Twoje zdziwienie tymi faktami, mogę jedynie przypisać Twojemu "wyizolowaniu" od polskich problemów. Od problemu pracy i bezrobocia również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: Demagogia.....Ksiaze obudz sie bo snisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 13:14 W tym konkretnym miejscu jest las. Prawa budowlanego nie stosuje się pokracznie. Stosuje się i już. Powtórzę: czy VW nie obowiązuje prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac SZANOWNY (?) KIRRKORZE MAM PROPOZYCJĘ IP: 213.17.204.* 16.09.04, 13:15 SZANOWNY (?) KIRRKORZE MAM PROPOZYCJĘ. mam dom 130 m2 mieszkalnej + piwnica (wys 150cm) nad powierzchnią ziemi+garaż 70m2, na działce 1000m2 Daleko od wszelkiego przemysłu i daleko od pracy. Chętnie zamienię swój problem beznadziejnej pracy, na Twój. I CO TY NA TO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC Re: SZANOWNY (?) KIRRKORZE MAM PROPOZYCJĘ IP: 213.17.204.* 16.09.04, 13:16 piwnica (wys 150cm) - OCZYWIŚCIE 250CM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirrkorr Re: SZANOWNY (?) KIRRKORZE MAM PROPOZYCJĘ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 13:21 Dzięki, ale mam inne lokum na oku. Ponowię pytanie: czy VW musi stosować się do prawa budowlanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: SZANOWNY (?) KIRRKORZE MAM PROPOZYCJĘ IP: 213.17.204.* 16.09.04, 13:29 Już Ci odpowiedziałem. Musi VW stosować się do mądrze stosowanego prawa budowlanego. A jak różnie można interpretować prawo?? To popatrz chocby na to, czy Prezydent ma śpiewac, czy tanczyć przed komisją. śledczą?? MĄDRE PRAWO I MADRZE STOSOWANE PRAWO, TO JEDEN Z FILARÓW ROZWOJU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC Re: SZANOWNY (?) KIRRKORZE MAM PROPOZYCJĘ IP: 213.17.204.* 16.09.04, 13:31 Ta propozycja, była troche na żarty. Chciałe Ci pokazać, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. W tym wypadku więcej daje rozwój VW, niz lasek pod oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan B. Re: Wyjazd radnych do Hanoweru na koszt VW - c.d. IP: *.icpnet.pl 16.09.04, 12:33 niech na wycieczkę radni jadą za własne pieniądze. Niech nie mydlą oczu,że tam dowiedzą się co nowego w Poznaniu. Juz tacy byli co na pustyni uczyli się odsalać wodę. Ja sobie wypraszam za moje pieniądze wycieczki dla entuzjastów samochodów. Biorą taką kasę,że mogą za swoje jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki WV to priorytet IP: *.icpnet.pl 16.09.04, 15:59 radni powinni stanąc na głowie, żeby umożliwić rozwój fabryki, jest to dzialanie majace na celu dobro miasta i mieszkańców. Troche mnie dziwi więc podejeżenie o nieuczciwe sprzyjanie WV bo tak naprawde wszyscy mają interes w tym żeby fabryka sie rozwijała . Nikt nie daje lapówek żeby misto strało sie o fundusze unijne , czy centralne, czy żeby zciągac nowych inwestorów . Chyba, że miasto (radni, prezydent) samo stwarza problemy inwestorom np: poprzez protestujacych mieszkańców, tylko po to zeby móc szantazować inwestora Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Moze sie myle 16.09.04, 16:57 ale wydawalo misie, ze artykul byl nie o rozbudowie VW tylko o wojazach radnych i prezydenta za pieniadze VW /Kulczyka????/, a moze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki mylisz sie IP: *.icpnet.pl 16.09.04, 18:45 w artykule nie było ani słowa o Kulczyku i sprawa go nie dotyczy A to był mój komentarz do tej dyskusji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: mylisz sie 16.09.04, 19:33 Chyba jednak nie.Fabryka fabryka, a lapownictwo lapownictwem. Odpowiedz Link Zgłoś
vasconcelos Co Was tak naprawdę bulwersuje? 16.09.04, 18:55 Naprawdę nie rozumiem, co złego może być w tym, że firma, która inwestuje w Poznaniu i chce tworzyć nowe miejsca pracy, pragnie pokazać włodarzom miasta, jak wygląda ten cały biznes i przy okazji konkurencja. To nastomiast, czy znają języki obce, czy nie, jesy kwestią poboczną. Można przecież zaangażować tłumacza. Lech Nikolski przecież, człowiek zajmujący się integracją z Unią Europejską, nie zna żadnego języka obcego. Lech Wałęsa zresztą też, co nie przeszkadza mu wykładać na światowych uczelniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Co Was tak naprawdę bulwersuje? IP: *.static.qsc.de 17.09.04, 11:00 no i to jest skandal.... czas z tym skonczyc! nikt nie kaze im reprezentowac miasta za granica.. niech siedza w domu To jest fenomen polskiej wiochy politycznej, ze politycy nie znaja jezykow obcych i jeszcze pchaja sie zagranice.... WSTYD Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk P.S.: W kazdym najmniejszym urzedzie we Freiburgu dogaduje sie po angielsku, nawet z kierowca autobusu, sprzataczem czy dozorca. Poznanscy radni i politycy sie kompromituja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milto Re: Co Was tak naprawdę bulwersuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 16:59 Naprawdę przstańcie mówić o nowych miejscach pracy dla Poznania, bo VW nie szuka pracowników poza Poznaniem. Juz teraz na każdą zmianę przyjeżdża kilka autobusów z ludźmi z kierunku Konina i większość samochodów też z tamtąd przyjeżdża. Uważam, że ten wyjazd to łapówka, po co radni na targach motoryzacyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac czy to ten sam pan Stanisław, IP: 213.17.204.* 17.09.04, 01:48 Czy to ten sam pan Stanisław, który jest zbyt czerwony, nawet dla SLD?? Swoi sie pozbyli z rady i miesza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip pl. Re: czy to ten sam pan Stanisław, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:24 radni miasta jadom na wycieczki kosztem mieszkancóóóóów ..zadarmo niemcy niedadząąąaa nic. co rada miasta jakom uchwałą załłłłlatwili ten interes zamias wyciczki odrazu na młyn kilku radnych to nie ,areszta rady do mamra ana czele rady masta stoi przewodniczacy ijego zastemcy to najweksze zlodzieje poco mafia jak jest wradzie miasta zrobić refredum idosyc tych złodzi starowice sąaaa przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac faktycznie pl IP: 213.17.204.* 20.09.04, 23:32 faktycznie pl, a może jeszcze "z konopii" Odpowiedz Link Zgłoś