Gość: george IP: *.com / *.tele2.pl 01.10.04, 12:09 Podobno Beger uczestniczyła w inauguracji roku akademickiego na UAM. Co za k***a "uczony" ją tam zaprosił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1rok Re: Beger na UAM IP: *.man.poznan.pl 01.10.04, 13:02 W końcu podobno udało sie jej zdać maturę - więc może po prostu śpiewała "Gaudeamus" wraz z innymi "pierwszakami" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ozmo Re: Beger na UAM 01.10.04, 16:29 Gość portalu: 1rok napisał(a): > W końcu podobno udało sie jej zdać maturę - więc może po prostu > śpiewała "Gaudeamus" wraz z innymi "pierwszakami" :-P no i to z jakim wynikiem błachcha wybitnym zdała te maturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Beger na UAM IP: *.com / *.tele2.pl 01.10.04, 13:15 Dziennikarzom powiedziała, że rozpoczyna studia, ale nie chciała się przyznać gdzie i dla zmyłki podobno uczestniczy w inauguracjach na różnych uczelniach. Nie chciałbym, by za parę lat się okazało, że jestem absolwentem tej samej uczelni, co Beger. Wówczas swój dyplom będę mógł powiesić w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szimi Re: Beger na UAM IP: *.icpnet.pl 01.10.04, 14:02 podejdź do tego metodycznie, z innej strony - to nie ty będziesz absolwentem tej samej uczelni co ona tylko ona będzie absolwentką tej uczelni co ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Beger na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:39 Czy Wam kompletnie odwalilo? Wy naprawde myslicie ze ona jest w stanie skonczyc studia na panstwowej uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ko. już jednemu sie udało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 17:51 Giertych skończył prawo na UAM, więc wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: już jednemu sie udało 01.10.04, 19:10 On ma glupie poglady , ale chociaz mysli, a ona ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: już jednemu sie udało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:38 Nie kazdy LPR musi lubiec, ale akurat Giertych jest bardzo inteligentny, a i naprawde neizlym prawnikiem jest. Czego nie mozna powiedziec o niektorych czolowych postaciach SLD - vide Miller czy Kwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georgina Re: Beger na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:07 To tragedia! Juruś studiuje na UAM? Jakże ta uczelnia nisko upadła. Musze swój dyplom głęboko ukryć ze wstydu. A teraz jeszcze ta Begier. Juruś nie mogłeś studiować gdzieś w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
wernes Re: Beger na UAM 01.10.04, 14:17 Z tego co wiem to Beger ma studiowac zaocznie prawo... Mam nadzieje ze ja beda ulewac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Beger na UAM IP: *.com / *.tele2.pl 01.10.04, 21:00 wernes napisał: > Z tego co wiem to Beger ma studiowac zaocznie prawo... Osobę oskarżoną o oszustwo wyborcze przyjęto na prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Beger na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:41 A podobno w inauguracji na polibudzie ma uczestniczyc Kwachu. Co za porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris Re: Beger na UAM IP: *.icpnet.pl 01.10.04, 16:45 jak ją zobaczylam kłaniająca się i przedstawianą jako gościa honorowego przez rektora to miałam ochotę wyjść...zresztą do tego szacownego grona gości należał również np. I sekretarz ambasady jakiegoś państwa azjatyckiego,bodajże Wietnamu oraz panowie Marcin Libicki oraz sponsor biblioteki wydziału prawa pan Kulczyk. Brakowało tylko pana Kazia z instalacyjnego. Mam nadzieję,że pani B.nie będzie studiować w "moim"instytucie INPID! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Beger na UAM IP: *.com / *.tele2.pl 01.10.04, 21:13 Gość portalu: cris napisał(a): > jak ją zobaczylam kłaniająca się i przedstawianą jako gościa honorowego przez > rektora to miałam ochotę wyjść... Uważam, że Senat UAM powinien wyciągnąć wobec JM Rektora konsekwencje za zbeszczeszczenie terenu uczelni obecnością kurwików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Beger na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:47 Gość portalu: cris napisał(a): > jak ją zobaczylam kłaniająca się i przedstawianą jako gościa honorowego przez > rektora to miałam ochotę wyjść Jesli w tym co mowil nie bylo ironii, to ja bym na Twoim miejsuc wyszedl. > .zresztą do tego szacownego grona gości należał > > również np. I sekretarz ambasady jakiegoś państwa azjatyckiego,bodajże Wietnamu No czlowiek z ambasady - okreslenie honorowy gosc pasuje IMO. > oraz panowie Marcin Libicki oraz sponsor biblioteki wydziału prawa pan Kulczyk. No to bym zdecydowanie wyszedl, on w Poznaniu powinien byc jak Kwachu na UJ - "persona non grata" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: Beger na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:41 Dobrze że zrobiłem AE a nie UAM :]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Beger na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 00:19 polskie uczelnie mają tak niski poziom, że to bez znaczenia kto otrzymuje taki dyplom, skoro tylko śmiechu wart ten dyplom a osób o poziomie niższym od Beger jest na tym UAM lub UW lub UJ - połowa i to wśród pracowników "naukowych" w tym także pod względem uczciwości to wszystko gangrena potrzeba 100 lat na odrodzenie tego kompletnie zdemoralizowanego państewka i narodu pijanych karzełków komuna zrobiła swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris Re: Beger na UAM to na dodatek studiuje. IP: *.icpnet.pl 04.10.04, 21:55 na I roku zaocznej politologii.Razem z synem. Może chociaż ją wyleją po letniej sesji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Już się wszystko wyjaśniło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:02 A dlaczego nie po zimowej sesji ma nie zaliczyć "glebę". Już zapowiada, że nie będzie uczęszczała na zajęcia i że notatki będzie zwalała od syna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Już się wszystko wyjaśniło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:54 No to jesli tak zrobi, to powinna zostac skreslona z listy studentow za zbyt duza liczbe nieobecnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Już się wszystko wyjaśniło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 00:03 Gość portalu: Lucyfer napisał(a): > A dlaczego nie po zimowej sesji ma nie zaliczyć "glebę". Już zapowiada, że nie > będzie uczęszczała na zajęcia i że notatki będzie zwalała od syna Swoja droga - czy Ty na jej miejscu pojawilbys sie wsrod studentow i profesorow? Chyba odrobina wstydu jej zostala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Już się wszystko wyjaśniło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 22:16 Napewno nie pojawiłbym się jako gość zaproszony. Przecież ona jest ganatem od pługa oderwana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Beger na UAM to na dodatek studiuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:53 Kolega uczy zaocznych na politologii. Jak bedzie ja uczyl to sie usmiechne do niego zeby mi pokazal jakas jej prace :-D Anan kofan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Beger na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:50 Oczywiscie ze komuna oraz ich dzieci - czerwona zaraza SLD - zrobila swoje. Ale na uczelnie wyzsze tylko w niewielkim stopniu udalo im sie swoj jad glupoty, matactw i przekretow wpuscic. Mysle, ze trudno znalezc osobe glupsza od Beger wsrod studentow jakiejkolwiek uczelni wyzszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insider Re: Beger na UAM IP: *.icpnet.pl 05.10.04, 00:22 Gość portalu: dr huckenbush napisał(a): > Oczywiscie ze komuna oraz ich dzieci - czerwona zaraza SLD - zrobila swoje. Ale > na uczelnie wyzsze tylko w niewielkim stopniu udalo im sie swoj jad glupoty, > matactw i przekretow wpuscic. powalająca naiwność studentka I roku honorowym gościem?!?! a na oficjalnej liście przyjętych nie było nazwiska beger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Beger na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:46 Gość portalu: insider napisał(a): > powalająca naiwność > studentka I roku honorowym gościem?!?! No bo z nia to nie wiadomo - raz jest czlowiekiem, raz poslem. Teraz najwyrazniej byla jako posel ;-) > a na oficjalnej liście przyjętych nie było nazwiska beger Nie bylo? I to jest k***a skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insider Re: Beger na UAM IP: *.icpnet.pl 05.10.04, 19:22 Nie było i nie ma: inpid.amu.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=73&Itemid=63 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LtK Re: Beger na UAM IP: *.man.poznan.pl 05.10.04, 08:31 Do dnia dzisiejszego byłem dumny z tego, że udało mi się skończyć politologię na UAM-ie - była to duma granicząca z szowinizmem. Niestety - od dzisiaj wszystkim będę wyjaśniał, że studiowałem na Uniwersytecie Rzeszowskim... Co za porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Beger na UAM IP: *.icpnet.pl 05.10.04, 09:40 Myślę, że pora robić zakłady, w którym semstrze dopadnie gwiazdę UAM wyrok za oszustwo wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: Beger na UAM - egzaminy wstępne ? IP: *.k.mcnet.pl 05.10.04, 10:00 Chyba są jakieś egzaminy wstępne na politologię ? To jak ona je zdała, Anan Kofan jej pomógł, czy co ? Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Beger na UAM - egzaminy wstępne ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:14 Zdała korespondencyjnie. Syn jej pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Wyznanie miłości IP: *.icpnet.pl 05.10.04, 10:12 Posłanko Beger, to tango jest dla ciebie. Kurwiki w Twoich oczach wciąż podniecają mnie. Posłanko Beger, koń owsa, a ja ciebie, na łóżku i na glebie, bez końca pragnę cię. Jakby co, to nie ja jestem autorem tego wyznania. Tekst pochodzi z najnowszej płyty Pawła Kukiza. Sądzę, że Chór Akademicki tę pieśń, sławiącą wybitną studentkę UAM, powinien niezwłocznie włączyć do repertuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Re: Wyznanie miłości IP: *.client.comcast.net 05.10.04, 16:14 > Studentko Beger, to tango jest dla ciebie. > Kurwiki w Twoich oczach wciąż podniecają mnie. > Studentko Beger, koń owsa, a ja ciebie, > na łóżku i na glebie, bez końca pragnę cię. $tefan PS Tam nie ma egzaminow wstepnych? Wytlumaczcie mi jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Wyznanie miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 00:11 No nie ma. Uniwersytet chce sie nachapac na zaoczniakach i nie robi zadnego wstepnego sita. W nastepstwie studia zaoczne koncza czesto skonczone buraki a wartosc dyplomu UAM spada. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Wyznanie miłości 06.10.04, 12:31 Buraki powinny na kiszkonkę np. iść a nie kończyć UAM. Nie ma jakiegoś buraczanego kombajnu czy co? Trzeba "podziękować" kołchoźnikom za takie efekty. Burak może przyjść ale wyjść musi (po obróbce) absolwent;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figlarz Re: Beger na UAM IP: 150.254.99.* 06.10.04, 08:21 Opamiętajcie się, Renata nie jest warta, by się nią zajmować (!), a studiować przecież może każdy. Jeśli wszyscy poważnie podejdą do sprawy, pierwsza sesja zweryfikuje edukacyjne zapędy p. Renatki o ... no, właśnie - o czymś takim w oczach. Można mieć nadzieję, że egzaminatorzy nie będą jej zaglądać głęboko w oczy, a w to, co analizuje otrzymywany z nich obraz. I wtedy okaże się, czy p. Renatka ma coś do powiedzenia, czy też jak zwykle plecie bzdury z niczego, czyli z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Beger na UAM IP: *.icpnet.pl 06.10.04, 10:10 Gość portalu: figlarz napisał(a): > Opamiętajcie się, Renata nie jest warta, by się nią zajmować (!), a studiować > przecież może każdy. Jeśli wszyscy poważnie podejdą do sprawy, pierwsza sesja > zweryfikuje edukacyjne zapędy p. Renatki o ... no, właśnie - o czymś takim w > oczach. Można mieć nadzieję, że egzaminatorzy nie będą jej zaglądać głęboko w > oczy, [...] Wierzysz w to? Poważnie na pewno do sprawy nie podszedł JM Rektor prof. Lorenz przyjmując z honorami skompromitowaną niestosownymi wypowiedziami oraz podjerzaną o oszustwo wyborcze parlamentarzystkę. Uważam, że nawet dobre maniery i reguły objęte protokołem mają swoje granice. Aula UAM, choćby z tego powodu, że jest prostokątna, a nie okrągła, nie jest najlepszym miejscem na cyrk. Jedyna nadzieja w prokuratorze, bo w zdrowy rozsądek profesorów UAM przestałem wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeon Re: Beger na UAM IP: *.spider.pl 06.10.04, 14:54 Na pierwszym roku jest egzamin z Prawa Międzynarodowego Publicznego, prędzej konie przerzucą się z owsa na hamburgery, niż Renatka przejdzie ten egzamin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefa 4 Re: Beger na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:29 Ona to zda, zobaczysz, ona to qrwa zda. Szkoda tego kraju, mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wernes Kto wyjasni ? 06.10.04, 11:29 Nie rozumiem co w tym dziwnego - kazdy ma prawo do rozpoczecia nauki w szkolach wyzszych. Nie rozumiem po co az tyle postow na ten temat napisano. Nie rozumiem po co GW o tym wogole pisze. Wg mnie to promowanie SAMOOBRONY, ktorej Michnik otwarcie wypowiedzial wojne. GW czasem zniza sie do poziomu SE i Faktu... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanley Re: Beger na UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.04, 09:05 Ja już studia mam za sobą. Ale przykro sie robi, kiedy okauje się, że można ot tak, bez polotu zdać maturę i dostać się na moją ukochaną Alma Mater. Renata B. przynajmniej będzie na innym wydziale niż mój. O tempora, o mores!!! (pozdrowienia dla Wschodoznawstwa!) Odpowiedz Link Zgłoś
rachp Re: Beger na UAM 09.10.04, 15:01 Śpiewać - oops! - studiować każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej, ale nie o to chodzi, jak co komu wychodzi. A jak wyjdzie - zobaczymy za (najwcześniej) trzy lata, gdy p. Renatka będzie zmuszona napisać licencjat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. zostawcie ja w spokoju pseudointeligenci IP: *.icpnet.pl 09.10.04, 15:20 ilu z Was własnymi silami będąc np.ze wsi wykształciło się własnymi siłami bez finansowej pomocy staruszków? może i ma kurwiki w oczach,sloma wystaje z butów itd. ale chce ta kobieta coś w swoim zyciu zmienić może za jakis czas będzie się wstydziła swoich wypowiedzi,może zrozumie pewne sprawy... Bujak tez od "robola" zaczynal,skończył studia jak czytam Wasze pełne oburzenia posty to mi się na wymioty zbiera jestescie zalośni podobnie jak gigantyczna liczba bezwartościowych kretynów,których mialem nieszczęsie poznać przez lata na studiach...że juz nie wspomnę o plastikowych koturnach szukajacych na studiach mężów dla mnie ta kobieta jest bardziej wartościowa niż wielu z Was oburzona elyta narodu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: zostawcie ja w spokoju pseudointeligenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 11:40 nie chodzi o jej pochodzenie, tylko o potworne CHAMSTWO i PROSTACTWo, z których p.Renata i jej koledzy zrobili atut polityczny. Myślę, że ludzie prosci i biedni , ale z jaką taka kulturą/to nie zalezy od "papierka"/i wrażliwoscia patrzą na te osoby z rownym obrzydzeniem jak tzw inteligenci . Do tego dochodzi "uczciwość inaczej". Slowo daję, znalam 2-hektarowego szewca, ktory przy nich to...no nie ma slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: zostawcie ja w spokoju pseudointeligenci IP: *.icpnet.pl 12.10.04, 21:26 nie,tu na forum akurat chodzi o sensacyjny wątek pt. "kurwiki w oczach zaczynają studiować" niewiarygodne:Beger zdaje maturę,Beger rozpoczyna studia,Beger zdaje pierwsze egzaminy... dlaczego ten temat jest aż tak frapujący dla dziennikarzy? "prostaczka się edukuje" ależ to pocieszne móc ponabijać się z innego czlowieka może poprawia to niektórym samoocenę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: zostawcie ja w spokoju pseudointeligenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:58 A moze masz i rację,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś