Dodaj do ulubionych

Liceum w Poznaniu

07.03.17, 18:02
Cześć jestem uczennicą 3 klasy gimnazjum i chciałabym się dowiedzieć coś na temat liceum salezjan i 6 i ogulnie jakie szkoły polecacie
Interesuje mnie profil biol chem albo hist- wos .
Obserwuj wątek
    • andrzejandrzejandrzejandrzejan Re: Liceum w Poznaniu 09.03.17, 09:39
      Oprócz salezjan masz też pijarów np.
    • Gość: rarrr Re: Liceum w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.17, 16:56
      Wszystko tylko NIE 12 liceum. Nie popełniaj największego błędu w zyciu. Ryją psychike i zabierają radośc z życia. Wyjątkowo paskudna szkoła i perfidni nauczyciele. Nie polecam
    • Gość: TakiTam Re: Liceum w Poznaniu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.05.17, 20:57
      Salezjanie - bardzo polecam, o ile nie przeszkadza Ci katolicki profil. :v Kadra jest cudowna, najlepsza w Poznaniu. Przychylnie nastawieni do uczniów, dużo nauki, ale oceny wystawiane na korzyść właśnie uczniów. Ludzie są bardzo kontaktowi a klasy same w sobie nawiązują współpracę z różnymi naukowymi instytucjami. Ja nie idę tam tylko dlatego, że po 9 latach chcę zmienić środowisko i nie odpowiada mi katolicki charakter.

Co do szóstki słyszałem różne opinie. Mocno humanistyczna szkoła. Panuje tam niestety podobno spory wyścig szczurów - większość ludzi to ambitni indywidualiści. Są też problemy z niektórymi nauczycielami. Tyle wiem. Mam nadzieję, że pomogłem.
      • Gość: error Re: Liceum w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.17, 16:36
        W 6 NIE MA żadnego wyścigu szczurów. Jeśli chodzi o nauczycieli oczywiście można trafić lepiej lub gorzej - jak w każdej szkole ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka