Dodaj do ulubionych

Mieszkańcy Jeżyc skarżą władze spółdzielni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:40
życzę powodzenia mieszkańcom. Pamiętam, że niegospodarni byli prezesi ze
SM "Wielkopolanka"za umyślne doprowadzenia spółdzielni do stanu agonalnego
mają się wyśmienicie. A prokuratura jak prokuratura.........?! O dziwo
interes rodziny Wosiów kwitnie (Piotr i Paweł).
magaje@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: oczy Re: Mieszkańcy Jeżyc skarżą władze spółdzielni IP: 193.151.36.* 02.11.04, 12:15
      widziałem zebranie tego koła mieszkańców - czyli nowego alternatywnego
      samozwańczego zarządu spółdzielni, wieczorową porą, w bramie na Dąbrowskiego
      paru dziadów pod wodzą pana Chał.. w towarzystwie odzianej w futro pani Fok..
      śmiało rysowało plany przejęcia władzy w spółdzielni. Ci..ństwo zasłaniający
      sie armią emerytek które jeszcze niedawno miały wspierać wybór zarządu Pana
      Chał.. (zgadnijcie z kim na czele) po porażce w wyborach dla własnych
      osobistych profitów rozwalaja spółdzielnię mając tak naprawdę w nosie los
      innych członków (czyli np. owe emerytki które jak przejdą na samofinansowanie
      albo wspólnotę to się dopiero zdziwią)
    • Gość: piotr Re: Mieszkańcy Jeżyc skarżą władze spółdzielni IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 02.11.04, 17:45
      do gościa o pseudonimie "oczy"
      Po pierwsze.
      Jeśli już piszesz na kogoś jakieś opinie, to chociaż sprawdź jak się pisze jego
      nazwisko.
      Po drugie.
      Jaka brama (numer domu), kiedy (dokładna data wraz z godziną), kto (mam na
      myśli tych starych dziadów i emerytki, bo o ile wiem wśród przeciwników
      Spółdzielni są również osoby w wieku produkcyjnym czyli przed 65 rokiem życia),
      a udowodnię Tobie, że kłamiesz. A tak na marginesie jaką miałeś średnią w
      szkole, bo zasady pisowni, interpunkcji oraz sposób wypowiedzi wskazują na
      jedynkę. Może za dużo wystawałeś w bramach zamiast posiedzieć nad książką.
      • Gość: otrzy Re: Mieszkańcy Jeżyc skarżą władze spółdzielni IP: 193.151.36.* 03.11.04, 10:51
        po pierwsze panie Piotrze: na "forach" internetowych zupełnie swobodnie traktuję zasady pisowni, gramatyki i ortografi i czynię to dla zabawy i wygody z rozmysłem - w szkole nie miałem ani jednej jedynki (jak chodziłem do szkół to nie było jedynek).Po wtóre nie wiem komu chce Pan udowadniać kłamstwo - ja widziałem to zebranie na własne oczy więc mnie nie zaczarujesz człowieku - jak będę na Jeżyczach sprawdzę numer bramy (po co?) zresztą proszę nie być cynicznym i nie ma sie o co obrażać - po prostu śmieszy mnie ta spółdzielniana rewolucja, w której dozorcy mianowali się prezesami pod wodzą "Człowieka o niespełnionej ambicji". Młodych ludzi wśród tego grona nie widziałem stąd uszczypliwa uwaga dotycząca wieku zebranych. PA!
        • Gość: gość Mieszkańcy Jeżyc ???? IP: 193.151.36.* 03.11.04, 12:15
          co to za tytuł?! to tak jakby powiedzieć "Polacy to pedofile" w zasadzie ten text powinien sie nazywać : "Parę osób spierających sie z władziami spółdzielni mieszka na Jeżycach" - o ile wiem większość spółdzielców nie wsparła tej ciągniętej za uszy inicjatywy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka