Gość: george IP: *.icpnet.pl 17.01.05, 13:30 po przeczytaniu reportażu Marcina Kąckiego serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2495514.html że nie macie siły na komentarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malkontent Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:08 Literacko słabe, ale żeby zaraz rzygać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.icpnet.pl 17.01.05, 16:19 Nie twórczość literacka red. Kąckiego, ani też prowokacja która się posłużył wywołała u mnie mdłości, lecz upośledzenie, którego reportaż dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kry... Ludzkość chyli się ku upadkowi IP: *.aster.pl 17.01.05, 19:39 Brak słów, trudno to nawet komentować, zarówno zjawisko jak i metody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.pata.pl 17.01.05, 22:47 Mdli Cię na widok upośledzonych? Dziwna przypadłośc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.icpnet.pl 17.01.05, 23:09 Takich, jak ten opisany w reportażu, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:12 Ja komentowac nie bede - zacytuje kogos: www.moto.gda.pl/strona.htm?id=315 Zapewne pozytywnemu wynikowi referendum w sprawie przystąpienia Polski do unijnego kołchozu zawdzięczamy zwiększoną aktywność przedstawicieli różnych mniejszości, zwłaszcza seksualnych. Objawia się ona m.in. atakowaniem osób, które mają odwagę przynajmniej zachować rezerwę wobec coraz głośniejszych żądań pedałów i lesbijek, mocno wspieranych m.in. przez czerwone wiedźmy o parlamentarnym statusie. Miałem ostatnio wątpliwą przyjemność odebrania kilku telefonów od wyraźnie poirytowanych przedstawicieli homoseksualistów. Nie było mowy o jakiejkolwiek merytorycznej wymianie zdań, bowiem dominowały albo niewybredne dowcipy, albo pogróżki. Tchórzliwa anonimowość rozmówców z drugiej strony skłania jednak do optymistycznego wniosku, że w Polsce zboczenia seksualne nie są jeszcze doktryną obowiązującą. Korzystam zatem z okazji, aby wyrazić swój pogląd w tej kwestii. Oczywista świadomość faktu, że preferencje pederastyczne lub lesbijskie są dewiacją i przeczą naturze nie jest w moim wypadku równoznaczna z potępianiem ludzi doświadczających tej przypadłości. Homoseksualistą można bowiem zostać z przyczyn zupełnie niezależnych od siebie - uwarunkowań genetycznych, doświadczenia w przeszłości gwałtu (nagminna rzecz w więzieniach i poprawczakach), wpływu środowiska itd., itp. Dlatego wiedza o odmiennych upodobaniach seksualnych jakie wykazywali lub wykazują np. zmarły na AIDS Freddie Mercury (były wokalista zespołu "Quinn"), Elton John czy George Michael nie przeszkadza mi pozostawać wielbicielem ich talentu i kompletować kolejne płyty. Ten sam stosunek dotyczy przedstawicieli innych dziedzin, którym przypisano skłonności homoseksualne - Wiliama Szekspira, Leonadra da Vinci czy Oscara Wilde'a. Na moją tolerancję i zrozumienie nie może natomiast liczyć - choć z zupełnie innych powodów niż status pederasty -Martin Bormann, narodowy socjalista z ekipy Adolfa Hitlera. Niepokoi mnie coś innego; przybierająca z każdym rokiem na sile ekspansja pedałów i lesbijek, mająca na celu wytworzenie w świadomości normalnych ludzi przekonania, że zadając się z płcią przeciwną są nie tylko kimś gorszym ale także powinni wręcz ułatwić dewiantom zaspokajanie ich chorych potrzeb. Zaczęło się niewinnie. Od desantu propagandowego, czyli wprowadzenia do potocznego słownika nowych pojęć. Już nie pedał czy lesbijka lecz "kochający inaczej". A skoro inaczej, to może lepiej? Przyjęło się, przystąpiono zatem do kolejnego ataku - ośmieszania i kompromitowania tych, którzy homoseksualistami nie są. Tym sposobem w pogardliwej, pedalsko-lesbijsko nomenklaturze zarówno ja, jak i każdy normalny facet określany jest jako "heteryk" lub "homofob". Oczywiście, te same inwektywy dotyczą normalnych kobiet, w tym wypadku "heteryczek" i "homofobek". Bezkarność pozwala posuwać się jeszcze dalej. Przekonanie pedałów i lesbijek o ich wyjątkowości kończy się wraz z próbą odpowiedzi na pytanie: "Co dalej?". Normalny związek normalnego mężczyzny z normalną kobietą owocuje cudem poczęcia nowego życia. W wypadku dewiantów jest to niemożliwe. Mówiąc brutalnie: nawet najlepsi manipulatorzy od genetyki nie stworzą człowieka w wyniku połączenia spermy z gównem. Trzeba zatem sięgnąć po to, co udaje się tylko "heterykom". Po ich dzieci mianowicie. Aby było łatwiej wystarczy przeforsować - korzystając z wpływów pedalsko-lesbijskiego lobby - ustawy o równych prawach, z prawem do adopcji włącznie. W UE to już działa, o czym świadczy nie tylko przykład Ho(mo)landii. Tylko czekać takich rozwiązań w Polsce. Klimat jest sprzyjający. Żydokomunistyczne media wytworzyły wokół pedałów oraz lesbijek atmosferę nie tyle tolerancji, co wręcz fascynacji. "Demokracja" też wymaga poświęceń; mają prawo adoptować dziecko "heterycy", dlaczego zatem nie dać takiej samej szansy "kochającym inaczej"? Zastanawiam się, skąd to przyzwolenie na pedalską-lesbijską ekspansję, jakiego bezwolnie udzielają ludzie w absolutnej większości normalni, zakładający rodziny, rodzący i wychowujący dzieci. Stać ich na zdolność przewidywania różnych zdarzeń losowych. Chcą zapewnić swoim synom i córkom maksimum bezpieczeństwa także w sytuacji, gdy jakaś tragedia - np. wypadek samochodowy - sprawi, że ich dzieci zostaną same. Godzą się więc nawet na lichwiarskie warunki i comiesięczną daninę wpłacaną różnej maści towarzystwom lub funduszom ubezpieczeniowym. A jednocześnie nie dostrzegają, że ich dzieci mogą stać się ofiarą prawa, które spowoduje, że zostaną adoptowane i trafią pod "opiekę" homoseksualnych zboczeńców. Niemożliwe? A kto jeszcze kilkanaście lat temu mógł przewidzieć, że przyznanie się do pedalskich preferencji będzie w dobrym tonie nie tylko wśród artystów ale także wśród polityków, decydujących o publicznych środkach i kształtujących prawo. Niejaki Klaus Woweriet, czerwony (z SPD) burmistrz Berlina przyznał się do tego publicznie podczas kampanii wyborczej i... wygrał ją. Mniej odwagi miał pedofil, który dotarł do funkcji... ministra sprawiedliwości Łotwy. Nie przyznał się lecz - na szczęście - dosyć szybko zdążyły go wyręczyć w tym policja i służby specjalne, namierzając przy okazji kilku innych zboczonych członków rządu nadbałtyckiego państewka. Czy u nas byłoby to możliwe? Jeśli chodzi o udział homoseksualistów we władzach, od centralnych po samorządowe - na pewno. Gdyby natomiast rzecz sprowadzić do prewencyjnych działań organów ścigania, a zwłaszcza bezpieki - nie sądzę. I policja, i bezpieka pozostają bowiem pod wpływami liderów SLD, a ci wielokrotnie dali wyraz swojemu zainteresowaniu pozyskaniem pedalsko-lesbijskiego elektoratu, zwłaszcza że jest to elektorat szczególnie pro-unijny i pro-komuszy. Konkretny przykład to wypowiedź tow. Jerzego Jaskierni, szefa klubu poselskiego SLD, który już w lutym ub. r. przyznał, że kierownictwo klubu zleciło posłance Joannie Sosnowskiej przygotowanie ustawy legalizującej związki homoseksualne. Teraz uaktywniła się senator Maria Szyszkowska, również z SLD i również doświadczająca w swoich działaniach przychylności wspomnianego Jaskierni (czyżby też "kochający inaczej"?). Początek został zatem zrobiony... Moje dzieci, dziękować Bogu, z racji swojego wieku potencjalnych "dobrodziejstw" tej ustawy nie doświadczą. Czego szczerze życzę również innym dzieciom. Wszystkie są bowiem nasze, choć w normalnym - nie pedalskim i nie lesbijskim! - tego słowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kick Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.05, 22:24 ilekroć spotykam się z taką demonstacyjnie okazywaną pogardą, obrzydzeniem na samo słowo (w tym przypadku pisane) przypomina mi się niedawno wznawiany w TVN doskonały amerykański film :"American Beauty". Sąsiad - pułkownik armii amerykańskiej, opętany obsesją, że jego syn może byc homoseksualistą- w końcowych scenach filmu sam okazuje się nim być. Podobno w każdym z nas tkwi pierwiastek homoseksualny ale ci, którzy maja go więcej lub co gorsza- zdarzyło im się mieć jakieś homoseksualne doświadczenia (niekoniecznie z własnej woli)- bardziej głośno niż inni, bardziej wyraziście demonstrują swój wstręt do homoseksualistó aby nikt ich o nic nie podejrzewał. W każdym razie ja jestem hetero jak najbardziej i głośno o tym mówię ale nie gardzę tylko współczuję. Oburza mnie natomiast postawa prowokacyjna, te Love Parady z fiutami na wierzchu, przecież to głupota w czystej postaci, bo napawa to oburzeniem nawet najbardziej tolerancyjnych i wyrozumiałych heteryków. To samobójcze działania w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:51 Gość portalu: kick napisał(a): > najbardziej tolerancyjnych i wyrozumiałych heteryków. I zobacz do czego doszlo. Ty, jak rozumiem, jestes normalny. I mowisz o nas, o mnie, o sobie "heteryk" - czyli tak samo, jak to z pogarda o nas mowia pedaly... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.icpnet.pl 19.01.05, 16:15 Słusznie Doktorze, że ten temat podnosisz. Przede wszystkim takiego słowa nie ma. Skoro jednak ktoś je używa, a odbierane jest przez Ciebie jako pogardliwe określenie osób takich ja Ty i ja, to sądzę, że najwyższy czas, by pan Błażej je wprowadził do automatu, który wykropkowuje wulgaryzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kick Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.05, 17:55 Słusznie Doktorze, że ten temat podnosisz. Przede wszystkim takiego słowa nie > ma. Skoro jednak ktoś je używa, a odbierane jest przez Ciebie jako pogardliwe > określenie osób takich ja Ty i ja, to sądzę, że najwyższy czas, by pan Błażej j > e > wprowadził do automatu, który wykropkowuje wulgaryzymy. to tylko słowo. Od słuchacza zależy jaki podłoży sens temu słowu. Dam przykład- nikogo nie gorszy słowo : Kiep czy kiepski a przecież jeszcze nie tak dawno kiep oznaczał damskie przyrodzenie. Mnie akurat to słowo na h...... (jak zobaczycie kropki to znaczy że automat działa) nie razi. To także metoda obrony, wprowadzenie słowa do obiegu, stępienie jego ostrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:40 > > to tylko słowo. Od słuchacza zależy jaki podłoży sens temu słowu. Oj nie - to zalezy przede wszystkim od tego W JAKIM CELU ZOSTALO UZYTE. A pedaly mowiac "heteryk" chca nas obrazic. Bo oni juz nie sa "pedalami" tylko "kochajacymi inaczej". A skoro inaczej - to moze lepiej? Takie jest ich rozumowanie! > Mnie akurat to słowo na h...... (jak zobaczycie kropki to znaczy że automat > działa) nie razi. I wydaje mi sie ze perfidnie klamiesz. Automat wstawia AFAIK dwie kropki w srodku wyrazu - tak uzywajac standardowego polskiego przecinka, czyli "ku..". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:41 > I wydaje mi sie ze perfidnie klamiesz. Automat wstawia AFAIK dwie kropki w > srodku wyrazu - tak uzywajac standardowego polskiego przecinka, czyli "ku..". Jak widac nie w srodku, ale na koncu - jednak tylko dwie kropki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:04 taaaaaaaa?? jakies kropki sie wstawia? bo tak mi sie wlasnie wydawalo,ze napisalam pewien wyraz bez kropek,a pozniej patrze a kropki sa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:11 Wstawia. Swego czasu tego nie bylo - wowczac czesto przez admina caly list byl usuwany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:14 dziwna cenzura....ale z drugiej strony nie musze sie martwic,ze ktos to skasuje i moge sobie pisac co chce i jak chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.icpnet.pl 19.01.05, 20:04 Gość portalu: kick napisał(a): > Mnie akurat to słowo na h...... (jak zobaczycie kropki to znaczy że automat > działa) nie razi. Na h to automat nie powinien zadziałać, bo to się pisze przez ch i oczywiście przez u otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Czy Wam też zebrało się na wymioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:13 Jemu nie chodzilo o ch***, a o heteryka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Mam problem - mieszkam w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:37 Mam problem - mieszkam w Poznaniu i jestem w mniejszośći hetero. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Mam problem - mieszkam w Poznaniu 19.01.05, 17:05 Już siedem lat... Już siedem lat mija od ukazania się pierwszego numeru "Naszego Dziennika", a mnie, co z ręką na sercu stwierdzam, nie zdarzyło się nie kupić i nie przeczytać któregoś numeru. Wydaje się, że jestem uzależniony, czemu się nie dziwię i czego nie żałuję. Jest to jedyny dziennik, który kierując się miłością do Ojczyzny i Kościoła, nie zwracając uwagi na obowiązującą poprawność polityczną, rzetelnie informuje o sprawach, które są przemilczane lub wypaczane przez prasę i telewizję, będące na usługach przeciwników Kościoła i sił wrogich polskiemu patriotyzmowi. Stąd też z okazji jubileuszu pragnę złożyć serdeczne gratulacje dla całego Zespołu Redakcyjnego i wyrazić gorące podziękowanie za trud ponoszony dla dobra naszej Ojczyzny. Chciałbym też życzyć sukcesów w dalszej pracy i jak najmniej przeciwników, zwłaszcza ze strony niektórych dostojników w Polsce, których wypowiedzi czasami świadczą o nieprzychylności wobec prawdziwie polskich i patriotycznych mediów, jakimi są "Nasz Dziennik", Radio Maryja i telewizja TRWAM. Szczęść Boże w dalszej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Mam problem - mieszkam w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:44 Nie do konca sie zgodze. Rydzykowe media pokazuja swiat inaczej, ale czesto zle. Zdarza sie, ze wazne fakty pomijaja (czasem ulegaja poprawnosci politycznej - np rok temu Rydzyk oficjalnie byl za wejsciem do UE), a czesto podaja fakty tendencyjne, zaklamane (vide permanentna walka z Owsiakiem, WOSP i Przystankiem Woodstock). Na szczescie jest duzo rzetelnych artykulow. Jednak mimo wszystko ciekawsze przyklady mozesz znalezc w Tylko Polska (w kazdy czwartek sie ukazuje, trudno dostac) oraz w Moto (gazeta zmotoryzowanych - artykuly o samochodach, motorach, ale rowniez takie, co poruszaja problemy spoleczne w ciekawy sposob; za friko w okolicach Trojmiasta, ewentualnie www.moto.gda.pl ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Mam problem - mieszkam w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:02 wyprowadzic sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Mam problem - mieszkam w Poznaniu 19.01.05, 18:51 o,o,o,o,o a cóż to za deklaracja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka to odpowiedz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:06 Mam problem - mieszkam w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: zuzia 18.01.2005 22:37 + odpowiedz Mam problem - mieszkam w Poznaniu i jestem w mniejszośći hetero. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: to odpowiedz:) 19.01.05, 19:31 MIESZKAĆ I POZOSTAĆ W MNIEJSZOŚCI HETERO SKORO TAK WOLISZ. Ale ja pytałe, Vikka o Twoją deklarację. Bo zdanie Wyprowadź się zabrzmiało dwuznacznie. hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: to odpowiedz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:51 wiec pytasz czy jestem homo- czy hetero-?to chyba jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia apelik skromniutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:59 Czy jednak, skromnie pytam, nie można by tak wyrównać szans i dać trochę możliwości również heterykom,heteryczkom, że tak p[owiem. Drapieżne chłopaki po 40, 50-tce, dyrektorzy , proszę o równe szanse! Nie wspierajcie tylko takich jak wy - kochających inaczej! Skończcie z tym wszechobecnym adorowaniem tylko męskiego pierwiastka świata. Rozumiem, że to z miłości wzajemnej, ale my tez jesteśmy potrzebne(ni).A nawet bardzo. A wy tylko sami sobie dobrze robicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: apelik skromniutki IP: *.icpnet.pl 19.01.05, 20:08 Ależ Zuziu, poczytaj dokładniej to forum. Czy nie widzisz, że gonimy stąd zboczeńców, na ile nam tylko czasu starcza? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: to odpowiedz:) 19.01.05, 20:13 ??? NIE WIEM, CZY JASNE, ALE NIE PYTAM. Tylko żartuję z odzywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: to odpowiedz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:15 jak to nie wiesz?! obrazam sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: to odpowiedz:) 19.01.05, 20:33 No dobra wiem, ale i tak mam żonę. hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: to odpowiedz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:38 ale ja nic Ci nie proponuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: to odpowiedz:) 19.01.05, 20:48 No co. pomarzyć nie mozna?? Tyle młodsza. hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: to odpowiedz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:01 ojjjjj...ja wszystko powiem Pani N.;)hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: to odpowiedz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:49 to zacznij;)hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: to odpowiedz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:07 ŻARTUJĘ:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: to odpowiedz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:36 wiem...staram się być miła:) Odpowiedz Link Zgłoś
conena dajcie spokój gejom, bo to się już nudne robi..... 19.01.05, 20:05 i pozwólcie im żyć tak jak chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: dajcie spokój gejom, bo to się już nudne robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:18 conena napisała: > i pozwólcie im żyć tak jak chcą. > W sytuacji gdy biora slub - czyli juz przed oltarzem oklamuja zone - i potem udaja kochanego meza i ojca, a caly czas pakuje w dupe innym facetom - to ma zyc jak chce? My, jako spoleczenstwo mamy to tolerowac? Nigdy w zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś