Gość: Małgosia IP: *.stihl.pl 25.01.05, 15:13 Za wszelkie opinie na temat restauracji "La Scala" i "Brovaria" będę bardzo wdzięczna :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tess74 Re: "La Scala" 01.02.05, 16:28 la scala pretenduje do miana najgorszej knajpy w poznaniu-ten watek juz poruszano na forum, a ja mialam pecha urzadzic tam swoje wesele...obsluga fatalna, wczesniejsze uzgodnienia maja sie nijak do rzeczywistosci, totalna beztroska - wsomnienia mam bardzo zle i radze z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: "La Scala" IP: *.echostar.pl 07.02.05, 23:01 Co z tym weselem?Zarezerwowaliśmy tam miejsca na nasze. Proszę o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: "La Scala" IP: *.echostar.pl 07.02.05, 23:04 proszę o szczególy dotyczące tego wesela. byliśmy tam w niedzielę na obiedzie i było super. Myśleliśmy z narzeczoną, żeby tam zorganizować nasze wesele. Bardzo dobre jedzenie. Obsługa też niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: "La Scala" IP: *.pro-internet.pl 01.02.05, 18:50 "La Scala" tonie w długach, w kolejce po zapłatę stoją nie tylko dostawcy,lecz także pracownicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: "La Scala" IP: *.icpnet.pl 04.02.05, 10:32 Co tam długi..Tatuś pana Darka po raz kolejny uratuje synkowi tyłek.Przecież knajpa jest cacy,nawet Pan Grobelny tam bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: "La Scala" 01.02.05, 19:11 W "La Scali" kiedyś jadłam dobre ryby, ale fakt, było to ze dwa lata temu i w opinii o powyższe wątki nie będę jej zachwalać. Natomiast klientką "Brovarii" jestem stałą i polecam ją co do piwa, jedzenia i obsługi. :) Nie piłam lepszego mocnego piwa (obecnie serwują), miodowe najchętniej kupowałabym na wynos (niestety nie można) a serwowane dania są naprawdę dobre i oryginalne w smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farbowana Re: "La Scala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:59 Zobacz wątek - najgorsze restauracje... I za nic tam nie idź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: "La Scala" IP: 193.29.205.* 11.02.05, 21:13 Lepiej zajmij się swoją restauracją a nie psucia opinii innym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: "La Scala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 18:46 Mariuszku, kelnerze od siedmiu boleści, słaniający się ledwie na nogach, jeżeli Twój Pan(D. Peczke) daje rozkaz psucia wątku, to rób to inteligentnie:) A nie pisz bzdur wyssanych z palca o konkurencji, bo konkurencja Was zje na przekąskę:) Poza tym pamiętaj, że trudnego zawodu kelnera człowiek uczy sieę przez całe życie, a jeśli ktoś ma kłopoty z ortografią języka ojczystego to powinien do poduszki poczytać słownik ortograficzny:) Pozdrawiam restauratorów:) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uks Re: "La Scala" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 12:15 Padło nazwisko D.Peczke(ps.Pekandor)-czy on jest właścicielem tej pralni pod szyldem "La Scala"? Dla wszystkich,których zadziwia fenomen tej restauracji:jeżeli faktycznie chodzi o tego pana,to ułatwieniem w rozwiązaniu tej zagadki może być fakt,iż jest on bardzo bliskim krewnym niejakiego Rossiego,a słynny A.Kościelski trzymał jego dziecko do chrztu...Ktoś ma jakieś pytania ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: "La Scala" IP: *.icpnet.pl 14.02.05, 14:21 Brawo,brawo-wszystko to prawda.Tylko nie Peczke a Petczke.Ale to nic,chodzi o tę samą osobę.Całe Przeżmierowo i nie tylko zna tę "szanowaną"rodzinkę.A co do koligacji rodzinnych to się zgadza.Wie ktoś z kim "chodzi"siostra Darka? To jest dopiero ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: "La Scala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 22:24 "Re: "La Scala"IP: *.icpnet.pl Gość: x 14.02.05, 14:21 Odpowiedz Brawo,brawo-wszystko to prawda.Tylko nie Peczke a Petczke.Ale to nic,chodzi o tę samą osobę.Całe Przeżmierowo i nie tylko zna tę "szanowaną"rodzinkę.A co do koligacji rodzinnych to się zgadza.Wie ktoś z kim "chodzi"siostra Darka? To jest dopiero ciekawostka." No jak to z kim. Z Bartkiem.... Ale z tego co mi wiadomo to mają już dziecko a pani Małgosia żąda od niego około 6 tys alimentów. Chociaż się dzieckiem nie zajmuje...Żenada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Browaria IP: 193.29.205.* 13.02.05, 16:33 Byłam tam miesiąc temu stoły brudne bez obrusa, głośne bekanie młodzieży, a kelneży sprawiający wrażenie jakby byli naćpani. Po zrobieniu zamówienia długie oczekiwanie. A zachwalane piwo smakowało jak rozwodnione. Kategorycznie nie POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: "La Scala" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:32 Jakis czas temu w tej rest. doszło do gwałtu,niejaki pan Darek,podajacy sie za własciciela zgwałcił tam moją koleżankę. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: "La Scala" 04.02.05, 11:47 Knajpa - dramat. Byłam tam raz i z całą pewnością więcej nie pójdę. W Brovarii będę za dwa tygodnie, to się wypowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: "La Scala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:04 W środku pięć osób na krzyż, naćpany pseudowłaściciel snujący sie bez celu po restauracji, do tego jego blond tleniona "żona" i małe dziecko bawiące sie do późnych godzin nocnych... Pijany kelner, który trzy(!!!) razy przyjmuje zamówienie, a na koniec przynosi coś innego, nieświeże mięso, błędy w karcie dań i mnóstwo innych "przyjemności", że o szemranym towarzystwie pojawiającym się raz po raz nie wspomnę.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: "La Scala" IP: *.pro-internet.pl 05.02.05, 10:33 To nieprawdopodobne , co to za "knajpa" ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "La Scala" IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 19:28 Kiedyś się nazywała Wenecja.Zrobili jakiś przewał i już jest LaScala. Odpowiedz Link Zgłoś
tess74 Re: "La Scala" 08.02.05, 23:47 to ja od wesela- jak slysze o kims kto chcialby sobie urzadzic swoje w la scali to az musze odpisac choc mi sie nie chce, dodam ze moja krytyczna opinia zostala podzielona przez znajoma ktora rowniez popelnila ten sam blad i dzien po mnie w la scali wesele miala, przede wszystkim fatalna obsluga, skandalicznie malo jedzenia w stosunku do zamowionego, brak niektorych zamowionych potraw w ogole, bieg kelnera po ciasto w srodku nocy bo wczesniej zapomnieli kupic i zadnych slodyczy do kawy nie zamierzali podawac mimo wczesniejszych uzgodnien, tort weselny krowi placek za 200 , doliczanie kaski do rachunku,zwalanie winy jeden na drugiego przez caly czas, brak kogokolwiek kto czulby sie odpowiedzialny, szefowa nie pamietajaca ani o umowionych spotkaniach ani o przygotowaniu ciagle obiecywanej umowy, zastawa stolowa wyszczerbiona, zlozona z roznych wybrakowanych kompletow, brak lyzeczek - goscie sie dzielili jedna na kilku bo nie mozna bylo sie doprosic, sos do mies podany wrecz po obiedzie, caly czas krecace sie szemrane towarzystwo- jakies wrzaski, dziwne panienki i ich barczysci przyjaciele, ceny podawane przez kelnera pana M.Z. inne od tych ktore podaje szefowa ,absolutny brak organizacji, potrawy podawane o zupelnie dowolnych godzinach pomimo ustalonego wczesniej rozkladu, niechec do wydania pozostalych po imprezie napoi i potraw itp. - ja juz nie pamietam bo staram sie o tym nie myslec na codzien ale pozstalo mi nieprzyjemne wrazenie ze zostalam zlekcewazona jako gosc malego kalibru ze tak powiem a wielu moich gosci smialo sie ze tak dziwacznei obsluzeni w zyciu swoim nie byli - zwykla impreza w GSie zostalaby pewnei bardziej profesjonalnie urzadzona, dodam ze nie jestem osoba wybredna i marudna a la scale wybralam na podstawie wczesniejszych w niej wizyt, superfajnego wystroju i dobrego jedzenia- bo jest dobre tylko niestety w tym lokalu nie potrafia obslugiwac duzych imprez -byc moze nawet maja dobre checi ale po prostu nie potrafia i nie warto ryzykowac- tyle jest innych miejsc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: "La Scala" IP: *.echostar.pl 09.02.05, 20:47 Dziękuję za informację. Właściciel kazał nam przyjść na najbliższe wesele, żeby zobaczyć jak sa zorganizowani. Piszesz o innych miejscach. Czy znasz jakieś inne- o ciekawym położeniu, z ładnym wystrojem, dobrym jedzeniem i obsługą? Będziemy bardzo wdzięczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia MERIDIAN!!!! IP: *.echostar.pl 09.02.05, 22:13 znam niesamowite miejsc ena wesele moi znajmoi chcieli zorganizowac takie welesle spotkanie na wysokim poziomie na 40 50 osob i trafilismy do meridiana w parku solackim,nie wspominajac o ototczeniu ktore jest przepiekne,jedzenia bylo full n aosobe chyba placili 80-120 zl 4 rodzaje zup 3 rodzaje potraw desery nie desery alkohol wlasny oddawany pozniej ejsli zostalo,obsluga kelnerska bardzow ykwintnie milo i z wielkim gustem,obok pan gral na fortaepianie,bylam pod wielkim wrazeniem POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: MERIDIAN!!!! IP: *.echostar.pl 10.02.05, 17:32 Dziękujemy bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: MERIDIAN!!!! IP: 193.29.205.* 11.02.05, 20:48 W Meridianie ładne mi 80-120zł w zeszłym roku robiłam tam wesele za 200zł 45 osób, wszystkie potrawy zimne, w toaletach bałagan, a jak zwróciłam uwagę kelnerowi to bezczelnie odpowiedział, że mam iść do kierownika. Po rozmowie kierownik oznajmił mi, że mam rację ale szef nikogo nie słucha nawet zostaił swoją żonę dla żałosnej grubej pani z recepcji. Wszystkim odradzam takie imprezy i jeszcze na dodatek Meridian sam sobie pisze i odpowiada na komentarze z tego samego adresu. Ja i moi znajomi już więcej tam nie zajżą! Dziękuję za wyjątkową popsutą imprezę:(! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient MERIDIAN IP: 193.29.205.* 13.02.05, 16:20 Pani z recepcji pracowała kiedyś w agencji toważyskiej a teraz się okazuje, że szef dla niej zostawił żonę. Jak zobaczyłem tą Panią lekkich obyczajów to wyszedłem, dle tego, że nie rozumię jak taka Pani potrafi pracować w gastronomi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figaro gość Re:FIGARO IP: 217.168.136.* 14.02.05, 20:26 To wszystko to nic, ciekawe jak właściciel Figaro doszedł do takiej wielkiej fortuny, samochody, kilkanaście mieszkań. Na biednego uchodźcę z Albanii to chyba za dużo??? A w niemczech pracował jako pomywacz, a jego żonka sprzątaczka. To jest dopiero chistoria. Czy ktoś się zainteresuje biednym Albańskim uchodźcą? Podobno w urzędzie skarbowym nie mają dochodów. Ciekawe co to za złoty lub biały interes?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: "La Scala" IP: 193.29.205.* 11.02.05, 20:51 Byłam tam na Sylwestra ale nie bylo najgożej. Przynajmniej była pełna sala! Mały wybór deserów ale było fajnie, a wystrój jest DOBRY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzekutor Re: "La Scala" IP: 193.29.205.* 11.02.05, 21:02 Co ty chcesz od meridiana?! Szefowa nie ma żadnego dziecka. Idź lepiej do psychiatry! WIEM KIM JESTEŚ ZNAM TWÓJ ADRES! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: "La Scala" IP: 217.168.136.* 11.02.05, 17:21 Akurat robilam impreze weselna i jestem bardzo z niej zadowolona a te powmowienia to tylko wyobraznia zazdrosnej konkurencji.Zabawa trwala do bialego rana, goscie byli zachwyceni wystrojem i zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek "La Scala" IP: 217.168.136.* 11.02.05, 17:26 Robiłem zaręczyny z moją dziewczyną.To co tu napisano wcześniej jest wierutną bzdurą.Jestem bardzo zadowolony. Ciekawe czemu jesli tam jest źle to dlaczego tak często pojawiają sie tam gwiazdy z pierwszych stron gazet np. Kombi, Stachurski czy Pazura.Ciekawe kto jest tak zazdrosny by takie głupoty wypisywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: "La Scala" IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 11.02.05, 17:58 Tomek (a moze Ewa ??), czy ty uwazasz uzytkownikow tego forum za totalnych debili ?!? Jak piszac posty podszywasz sie pod kilka osob to pisz chociaz pod zarejestrowanymi nazwami uzytkownikow, bo tak wyszlo, ze a) nie grzeszysz inteligencja b) nie mowisz prawdy c) zniechecasz jeszcze bardziej do tej "La Scali" A te gwiazdy, ktore wymieniles z calym szacunkiem, ale to nie sa gwiazdy tylko gwiazdeczki i o jakich pierwszych stronach gazet ty mowisz ?? Czy na rynku wychodzi jakies pismo o disco-polo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: "La Scala" IP: 193.29.205.* 11.02.05, 20:57 Nie wiem dla czego to cię tak interesuje, ja robiłem imprezę w LaScali i było fajnie. Ale dziwią mnie dziwne komentarze. Lepiej idź i zobacz sama. Te opinie są żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
tess74 Re: "La Scala" 12.02.05, 12:34 drogi tomku, przykro mi ze podwazasz moja opinie w taki nieprzyjemny sposob, mialam juz dosc nieprzyjemnosci z tytulu zmarnowanego wesela zeby jeszcze w ten sposob na ten temat rozmawiac, a gwiazdy w rodzaju gulczasa albo klaudiusza albo norbiego to nie sa osoby ktore dla mnie stanowia o poziomie lokalu, ponadto problemem jest to ze te gwiazdy sa zapewne obslugiwane w inny sposob niz nie gwiazdy, a ja gwiazda nie jestem , bardzo sie ciesze ze twoje przyjecie sie udalo i sama chcialabym nie musiec sie odzywac na temat la scali ale niestety musialam , bardzo mi szkoda ze taki ladny i ladnie polozony lokal sie marnuje przez nieumiejetne prowadzenie, a do dawida: tez bylam zapraszana na wczesniejsze wesele zeby obejrzec jak je przygotowuja ale niestety tak sie zlozylo ze kiedy przyszlam o wyznaczonej godzinie to nic jeszcze z jakichstam powodow nie bylo przygotowane ... nie dostrzegalam tych wszystkich niedociagniec przed weselem bo mi bardzo zalezalo zeby sie wlasnie tam odbylo i to wlasnie byl moj blad pozdr i licze ze la scala sie poprawi bo wlasciwie co im szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
max57 Re: "La Scala" 12.02.05, 14:45 Do gwiazd większego formatu,odwiedzających tą - lekko ujmując - marną knajpę można zaliczyć Pana prezydenta Grobelnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: "La Scala" IP: *.echostar.pl 12.02.05, 21:39 Dzięki. Mamy kilka innych opcji m.in pałac w Krześlicach pod Poznaniem. Niestety tylko cena 2 razy większa. Meridian ok położony, ale za mało urokliwie w środku. Jest duży problem, zeby znależć coś ciekawego w Poznaniu. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
tess74 Re: "La Scala" 13.02.05, 16:42 tak, tak - podobno pan prezydent nalezy do stalych klientow, ten fakt miedzy innymi mial nas zachecic do urzadzenia przyjecia wlasnie w la scali- mielismy sie nie martwic ze w czasie imprezy beda wpuszczani ludzie z zewnatrz no bo jesli juz ktos to bedzie to na przyklad pan prezydent albo inni posiadacze kart, niestety pan ryszard nas nie zaszczycil ... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek120 Re: 13.02.05, 17:09 Witam! Piszę artykół o restauracjach w Poznaniu. Za wszystkie informacje jakie możecie mi udzielić o najlepszych i najgorszych restauracjach będę wdzięczny. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 14.02.05, 15:33 toś nieźle zaczął wujek ten swój artykÓÓÓÓÓł...cokolwiek to zresztą jest:) Co do wesel to, niestety, najlepsze można zorganizować pod Poznaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: "La Scala" IP: *.echostar.pl 14.02.05, 21:04 A czy oferowany przez nich mercedes i BMW to te samochody, czy rozpadające się graty?Na ile osób miałaś Tess wesele? Bo my chcemy na 40-50 osób i pocieszamy się, że poradzą sobie z taką liczbą osób. Odpowiedz Link Zgłoś
tess74 Re: "La Scala" 15.02.05, 11:03 oj widze dawid ze chcesz zaryzykowac... na 30 osob to wesele bylo -male przyjatko, z samochodu nie korzystalam , natomiast korzystala moja znajoma i ten zamowiony samochod w ogole po nich nie przyjechal czy tez moze bardzo sie spoznil- nie wiem dokladnie i nie chce tu zmyslac ani nikogo oczerniac - cos w kazdym badz razie bylo nie tak , a jokosci tych oferowanych pojazdow nie moge ocenic bo nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: administrator Re: "La Scala" IP: 217.168.136.* 15.02.05, 15:19 Z uwagi na zniesławienie, oraz za pomówienia trwa ustalanie IP nadawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: "La Scala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:47 Gość portalu: administrator napisał(a): > Z uwagi na zniesławienie, oraz za pomówienia trwa ustalanie IP nadawcy. A kto niby ustala, ktoś, kto ma problemy z własną tożsamością???:) Spójrzcie kilka wpisów wyżej i sami oceńcie: Za kogo wcześniej podawał się Administrator???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: "La Scala" IP: *.icpnet.pl 15.02.05, 12:01 O matko,tylko nie samochody od rodziny Petczke.Jeśli już przyjedzie to nie wiadomo czy dojedziecie .Sukienka po wyjściu może już nie być biała. Odpowiedz Link Zgłoś
tess74 Re: "La Scala" 17.02.05, 14:43 mam nadzieje ze to nie mnie szuka "administrator" bo mialam okazje swoje zarzuty przedstawic wlascicielce bez ukrywania danych a wtedy jakos mowy o pomowieniach nie bylo, nie bylo tez nawet slowa przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: "La Scala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 01:57 Gość portalu: x napisał(a): > O matko,tylko nie samochody od rodziny Petczke.Jeśli już przyjedzie to nie > wiadomo czy dojedziecie .Sukienka po wyjściu może już nie być biała. O ile właśnie nie stoją z blokadą na Zamkowej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: "La Scala" IP: *.echostar.pl 01.03.05, 17:46 Tess miała rację. La scala to jedna wielka ściema. Klient jest dla nich nikim. Nigdy w zyciu tam wesela. Jestem szczęśliwy, że w miarę wcześnie sie do nich przkonałem i wszystko odwołałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia atrium w Puszczykowie - wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:49 może ktos byl tam na weselu albo robił swoja imprezę, mysle nad zrobieniem tam wesela.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centra Re: atrium w Puszczykowie - wesele IP: *.icpnet.pl 22.06.05, 22:23 niedlugo napisze wrazenia:) z atrium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golumn Re: atrium w Puszczykowie - wesele IP: *.gazownia.poznan.pl 01.07.05, 07:26 Ja prawie 3 lata temu mialam tam wesele i bylam zadowolona, wiec troche mnie dziwia wczesniejsze wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: atrium w Puszczykowie - wesele 01.07.05, 10:58 Gość portalu: isia napisał(a): > może ktos byl tam na weselu albo robił swoja imprezę, mysle nad zrobieniem tam > wesela.. Będę tam w połowie sierpnia więc jeśli się jeszcze nie zdecydujesz do tego czasu - opowiem jak było. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fj Re: "La Scala" IP: *.icpnet.pl 22.06.05, 22:39 Gdyby nie to, że byłam tam kilka razy to po tylu głosach krytyki jakie własnie przeczytałam w tym wątku nigdy bym tam nie poszła. :-P I byłoby to dla mnie dużą stratą bo może jestem dziwna, ale mi się tam podoba!!! :-)) Jedzenie zawsze było dobre, szybko podane, a obsługa 2 razy bardzo miła a raz zwyczajna. Jedyny minus jaki tam widzę to, że nie można płacić kartą. Trzy razy byłam w czasie targów, restauracja była pełna i mimo to jedzenie podano szybko i bez żadnej wpadki. Ostatnio byłam tam w czasie "nie targowym" i faktycznie było mało osób, tylko jacyś japończycy i ja z moimi gośćmi, ale było super. Ta restauracja ma fajny wystrój i bardzo przyjemnie się tam siedzi. No i ta fontanna tak szumi relaksująco... :-) Ceny wydaje mi się, że mają normalne. Tzn nie jakoś supertanio, ale też nie tak drogo. No, ale wynika z tego, że wszyscy muszą sami iść i się przekonać. Jak w każdym razie, chyba pójdę tam znowu w tym tygodniu, bo na tych balkonikach tak romantycznie jest... :-P pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fj Zapomniałam IP: *.icpnet.pl 22.06.05, 22:44 Co za rodzina jest właścicielem tego lokalu?? Czy to są jacyś oszuści czy gangsterzy czy kto? Bo sugerujecie różne rzeczy, a nikt nie wyjaśni o co chodzi. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś