Gość: XXL IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 28.05.02, 11:43 Panie doktorze, straszsznie mnie boli ostatnio wątroba !!! A czy pan pije ??????? Jasne, ale nic nie pomaga............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: Panie doktorze.............................. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 23:55 Gość portalu: XXL napisał(a): > Panie doktorze, straszsznie mnie boli ostatnio wątroba !!! > > A czy pan pije ??????? > > Jasne, ale nic nie pomaga............ To niech mu zrobi doktorek lewatywę, moze pomoże..... Odpowiedz Link Zgłoś
login18 Re: Panie doktorze.............................. 01.06.02, 15:48 Panie doktorze, jestem z Conana. A ja z Comando. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: Panie doktorze.............................. IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 03.06.02, 21:57 trochę stare: - panie doktorze, od tygodnia mam wizje - a ja od miesiąca mam cyfrę+ buhaha ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Panie doktorze.............................. 04.06.02, 17:01 coś z zupełnie innej beczki zięć do teściowej: mamusia dokąd jedzie rowerem? teściowa: na cmentarz zięć: a rower kto przyprowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Panie doktorze.............................. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 19:48 [syn]tatusiu, tatusiu..... [syn]znalazłem mamusię [ojciec]mówiłem ci przeciez żebyś nie kopał dołków w ogrodzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: Panie doktorze.............................. IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 04.06.02, 22:18 przychodzi baba do lekarza z żabą na głowie. Żaba mówi: - panie doktorze, coś mi się do dupy przykleiło!!! hahahahahahha zaraz pęknę ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Panie doktorze.............................. IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 05.06.02, 10:26 - Mamusiu mamusiu,Jasiu obgryza babci paznokcie - Jasiu!Nie obgryzaj babci panzokci! - Mamusiu, Mamusiu, Jasiu nadal obryza babci paznokcie - Jasiu!!!!Bo zamknę trumnę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Panie doktorze.............................. IP: *.datastar.pl 05.06.02, 10:48 - Tato, dlaczego babcia ucieka zygzakiem? - Zamknij się smarkaczu, podawaj naboje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Panie doktorze.............................. IP: *.wskiz.poznan.pl 05.06.02, 11:42 - Mamusiu, Mamusiu, dzieci się, ze mnie śmieją, że mam dużą główkę - NIE Jasiu!, masz główkę taką jak inne dzieci; a teraz nie gadaj tyle, weź berecik i przynieś mi 3 kg ziemniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: Panie doktorze.............................. IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 05.06.02, 12:03 Przychodzi baba do lekarza, a lekarz biega wokół biurka. Po godzinie baba pyta: - Co pan doktor robi? - Bo ja jestem lekarz okręgowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Panie doktorze.............................. IP: *.wskiz.poznan.pl 05.06.02, 12:11 Do lekarza przychodzi staruszek. - Panie doktorze, mam kłopoty ze słuchem. Ludzie się ze mnie smieją. Dopiero jak poczuję smród to wiem, że pusciłem gazy... - Rozumiem, proszę bardzo, to jest recepta na lekarstwo. - Czy teraz nie będę puszczał gazów? - Będzie je pan puszczał tak głośno, że na pewno pan usłyszy... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Panie doktorze.............................. 06.06.02, 18:58 Rozmawia dwóch kumpli, 1- moja żona od mniej więcej pół roku stała się nie do wytrzymania 2-..............? 1- bez przerwy suszy mi o coś głowę 2- o co? 1- żebym wyniósł choinkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Panie doktorze.............................. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 19:26 Na pustyni romawiają 2 zółwie - Dobra, mamy 0,5 litra spirytusu, ale nie mamy kieliszków + Nic nie szkodzi, pójdę do miasta i przyniosę kieliszki - Dobrze, ale jak nie przyjdziesz za 3 lata, to otwieram butelkę Zółw poszedł Upłynął 1 rok, 2 rok, i 3 właśnie upływa Więc żółw siedzący na pustyni otwiera już butelkę, a tu nagle..... ....za wydmy wychyla się ten co miał iść do miasta i mówi: - bo nie "póde"!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Panie doktorze.............................. 06.06.02, 19:06 usłyszane w Radio Zet: -dlaczego mężczyźni są podobni do delfinów? -bo są inteligentni, choć nikt tego nie udowodnił Odpowiedz Link Zgłoś