Dodaj do ulubionych

Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej agenc...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 08:55
Panie Redaktorze. Z tego co mnie uczono w szkole to bawełna jest rośliną. A
rośliny się uprawia a nie hoduje... Może warto sobie przypomnieć rzeczy
oczywiste... Pan swoim piórem i słowem kreuje opinie i świadomość odbiorcy.
Mam nadzieję, że tylko w tak "banalnych" rzeczach mija sie Pan z
rzeczywistością...
Obserwuj wątek
    • Gość: szef SKL wielkopol Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:11
      Panie Redaktorze! Pan Wojtczak w SKL - coś się Panu popieprzyło.
      Czyżby zleceniodawcy bolszewiccy zdurnieli do reszty w swoich chorych
      imaginacjach i odwracaniu kota ogonem!!!!!?????
    • Gość: pracownik ANR Pozn Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:24
      Panie Redaktorze ma Pan rację co do jednego, że tow. Szmaciak Mandziak - jak
      uczy klasyk - zawsze znajdzie innego winnego. Niech go \ Szmaciaka nie
      rzecznika prasowego Maliniaka \ Pan zapyta ile na tym zarobiła jego organizacja
      polityczna. Wyprowadzenie przez niego blisko miliona złotych na zakup w drodze
      pierszeństwa części sprzedanego wcześniej w drodze przetargu gruntów narusza
      Statut ANR.A może sprawdzić, czy kierowany przez niego oddział ANR próbował
      już sprzedawać odkupioną nieruchomość i z jakim wynikiem?
    • Gość: Q Morasko Bis ? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 18.02.05, 09:31
      A mnie to sie kojarzy - ni mniej ni wiecej - z wałkiem z gruntami na Morasku.
      Mechanizm podobny tylko, że Ci co na tym chcą zarobić nie chcą sie ujawnić i do
      tego przyznac.
      • Gość: Rochu Re: Morasko Bis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:49
        wałek bądź bolszewik to jesteś ty GAMONIU.Tu chodzi o wyprowadzanie pieniędzy z
        ANR na co nie ma w statucie - tejże agencji budżetu. Twoja sugestia próbuje w
        dyletancki sposób odwrócić uwagę od przekrętów BOLSZEWII, a zwłaszcza tow.
        sekretarza Mandzioka zez Kostrzyna Wlkp. Nie chcą się przyznać kto na tym
        zarobił, to to ja tobie powiem : pieniądze bolszewiki potrzebowały na pokrycie
        wydatków wyborczych. Teraz jasne ?
        • Gość: obserwator Re: Morasko Bis ? IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.05, 13:12
          Rochu co ty mówisz!!! Na jaką kampanuię wyborczą?Przecież ta kasa poszła do
          kieszeni tow.Mandziaka, Plewy, Wachowiaka, Plewy iMurczakowej. Rozliczymy ich
          na pewno z kazdej ukradzionej złotówki. Daję na to słowo!!!!!!
    • Gość: taki sobie misiek Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.echostar.pl 18.02.05, 10:55
      W tym wypadku to chyba raczej nalezaloby sie czepiac ANR - o niegospodarnosc.
    • Gość: Ekspert Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: 213.238.102.* 18.02.05, 14:01
      SLD powołało na stanowisko dyrektora (Agencji Nieruchomości Rolnych Oddział
      Terenowy w Poznaniu), który mija się całkowicie z prawdą.
      Chorzemin za 450.000,00 zł (130 ha) sprzedał Pan, Panie Dyrektorze Mandziak, a
      następnie 12 ha odkupił Pan za 900.000,00 zł.
      Panie Mandziak, zrobił Pan złoty strzał na początku swego urzędowania, a teraz
      zrzuca Pan winę na nie mogącego bronić się śp. prof. Piotra Buczkowskiego.
      Dzisiaj po obniżeniu ceny sprzedaży 12 ha gruntu o 40% jakoś nie ma chętnych do
      zrobienia interesu, na którym Agencja miała zarobić.

• Gość: KATARZYNA KRETKOWS Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 15:38
      Dla takiego bolszewika jakim jest tow. Mandziak nie ma żadnych zasad
      moralnych.Jak długo jeszcze będzie narażał na straty Skarb Państwa kalając
      dobre imię swojego poprzednika.co na to prokurura i pan Gębka?
    • Gość: PRACOWNIK ANR Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 15:47
      TRZEBA MIEĆ MORALNOŚĆ MANDZIAKA,ŻEBY W TAK OHYDNY SPOSÓB OBRAZAĆ INTELIGENCJĘ
      SWOICH PRACOWNIKOW. WSZYSCY DOSKONALE WIEDZĄ,ŻE TO ON WYDAŁ DECYZJĘ ODKUPIENIA
      CHORZEMINA. PODOBNO W SPRAWĘ SĄ ZAMIESZANI JESZCZE WACHOWIAK, MURCZAKOWA I
      PLEWA. CIEKAWE ILE ZA TO WZIĘLI.MAM NADZIEJĘ ŻE PROKURATURA JUŻ DZIALA .
    • Gość: mściciel Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 15:56
      kolejny pezekręt sld. sprzedać za złotówkę a odkupić za 100 i jeszcze zwalać
      winę na nieżyjacego poprzednika. rynsztok..... ale zapłacicie za to . Mandziak
      obiecuję ci to .jeszcze zobaczysz co to znaczy prawo i sprawiedliwośc ty
      bolszewicka pokrako.... jeszcze się spotkamy. to pewne
    • Gość: pracownik anr Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 16:03
      gdyby mandziak byl człowiekiem honoru to powinien sobie dać spokój z
      kierowaniem ANR. A tak doczekamy wszyscy jak go wyprowadzą w kajdankach w
      towarzystwie Wachowiaka i Murczakowej. zastanawiam się jakie świństwo ta trójka
      jeszcze wytnie.
    • Gość: wolsztyniak Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 16:23
      Dyrektor Mandziak mówi,że na tym ANR zarobi.Otórz odbyły się już 2 przetargi
      ale pies z kulawą nogą się nie pojawił. Jakoś nie ma chętnych do interesu na
      którym Agencja miała tyle zarobić.Mam nadzieję,że to nie koniec na tym panie
      dyrektorze? Teraz pewnie \ANR/ cenę obniży a PFK znowu odkupi itd.....Wolsztyn
      czeka na prokuratorów w tej sprawie.Miasto aż huczy. Jestem pewien, że GW
      pociągnie to dalej. Jestem do dyspozycji.
    • Gość: Ekspert Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.crowley.pl 18.02.05, 16:52
      Co za ochydne kłamstowo dyrektora z namaszczenia SLD,który sprzedał w
      Chorzeminie 130 ha za 450 tys.zł, a następnie odkupił 12 ha za 900 tys. zł.
      Dzisiaj, jaśnie nam panujący czerwony dyrektor okłamuje społeczeństwo jak całe
      SLD i zrzuca winę na swojego poprzednika.
    • Gość: Byly ANR Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.7acres01.ar.comcast.net 19.02.05, 17:22
      Mysle iz Pan i ja powinnismy sie spotkac aby wiecej podyskutowac na temat
      Agencji Nieruchomosci R.Ostatnio, czyli w srode o godz 18:10 byla audycja w
      Radiu Merkury, wlasnie o mojej sprawie,dotyczaca takiej gospodarnosci P.
      Mandziaka.Zostalem oskarzony przez tego Pana za wykonanie inwestycji hali
      udojowej w Przedsiebiorstwie Poleka.Inwestycja byla nie na reke bo podnosila
      wartosc spolki ktora Pan Mandziak wlasnie zaczal dzielic wsrod kolesiow. Unia
      nie doplaca do budynkow tylko do hektarow, a wiec po co hala udojowa, a przy
      produkcji mleka trzeba troche popracowac aby byla lukratywna. Temat jest
      obszerny i dostarczy Panu czytelnikow na kilka kolejnych nakladow.Prosze na
      razie mojego nazwiska nie publikowac, ono juz bylo publikowane w Radiu Merkury
      i Radiu Pik, a jeszcze bedzie w ogolnopolskim.
    • Gość: siewiernik Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:20
      jestem pracownikiem poznańskiego ANR, nie mogę dłużej patrzeć na ten
      rozgardiasz organizacyjny, łapówkarstwo i przekręty obecnej dyrekcji i tzw.
      trójcy z SGZ - Murczak, Plewa, Przybysz.
      Mam nadzieję, że nie tylko w sprawie Chorzemina zainteresuje sie prokuratura,
      bo pożywka przekrętów w tej firmie pod obecnym kierownictwem jest ogromna, np
      sprzedaż nieruchomości w zabytkowym parku w Rogalinie - macha p. Murczak i
      inne !!!!.
      • Gość: Maria Iuristka Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:05
        Oświadczam, że to nie aktualna szefowa prawników Agencji w Poznaniu. Jestem
        bardzo lojalna i na każde rządanie tow. Mandziaka napiszę doniesienie do
        prokuratury na tego, na kogo tylko sobie on zapragnie.
        Wybaczcie ale jest on taki rozkoszny i prawdomówny.
        • Gość: tester Re: Spółka energetyczna kupiła od poznańskiej age IP: 212.244.77.* 21.02.05, 13:17
          sprawdzam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka