Dodaj do ulubionych

Schramm Krzysztof

IP: *.lexell.com.pl 02.03.05, 13:46
to fakt! krzysztof schramm, choc znam go dopiero 6 miesiecy zrobil na mnie
ogromne wrazenie! od pierwszego września 2004 roku, gdy tylko
powiedzial "witam państwa" wydal sie pelen wigoru, niczym nastolatek ze
szkolnej druzyny sportowej, a w kazdym nastepnym slowie jakby wstydzil sie o
czyms powiedziec, niczym parolatek ktory zaczal zabkowac! teraz wiem, ze nie
chcial uwalniac z siebie przy "pierwszym spotkaniu" swojego wolnego ducha! on
zyje w innym swiecie - swiecie piekniejszym, ciekawszym! krzysztof schramm
jest przkladem pewnego i niepodwazalnego AUTORYTETU - i za to CI dziekuje!!
Obserwuj wątek
    • Gość: robak Re: Schramm Krzysztof IP: *.icpnet.pl 18.03.05, 20:11
      Ot cwaniaczek i tyle. A to całe towarzystwo wzajemnej adoracji to o kant...
      • Gość: słodka Re: Schramm Krzysztof IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.04.05, 16:52
        hmmmm a jednak irlandia jest widoczna dzieki takim akcjom, coś się dzieje
        nieprawdaż? może więcej obiektywizmu co?
    • Gość: Leon Z. Kto to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 07:31
      To autoreklama jakiegoś psychola czy ktoś reklamuje kolegę?
      • Gość: uczeńIP.icpnet.pl uczeń to nie uczeń IP: *.icpnet.pl 05.05.05, 18:05
        uprzejmie informuję, że niniejszy temat wprowadziła na forum osoba podpisująca się tym samym
        pseudonimem co ja. Dla rozróżnienia proponuję porównanie kodu usługodawcy internetowego, którego
        symbol będę odtąd stosował.
      • Gość: vilverin Re: Kto to jest? IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.05, 13:35
        pan Schramm nie jest zadnym psycholem,jest nauczycielem w 4lo i to b.dobrym
        nauczycielem
    • Gość: BarcaGael Re: Schramm Krzysztof IP: *.as1.crl.dublin.eircom.net 05.05.05, 13:48
      Hi my name is Declan. I would like to contact Krzysztof Schramm but do not have
      an email address: I can be contacted at declan@tri-g.org
      • Gość: arti Re: Schramm Krzysztof IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 07:45
        try by www.tpi.poznan.pl
    • barcagael Re: Schramm Krzysztof 05.05.05, 13:55
      My name is Declan. I want to get in touch with Krzysztof Schramm, unfortunately
      I do not speak Polish. My email is declan@tri-g.org. Can someone send me his
      contact details.
    • Gość: Ewa Frelas Re: Schramm Krzysztof IP: *.client.insightBB.com 02.07.05, 04:51
      Serdecznie Witam!
      Jestem absolwentka IV LO w Poznaniu. Jestem pod wielkim wrazeniem artykulu o
      Szanownym Profesorze Schrammie. Mialam szanse przekonac sie osobiscie jaka
      niesamowita osoba jest Pan Krzysztof. Lekcje historii byly zawsze prowadzone z
      wielka pasja i miloscia. Dzieki tym lekcja przenosilismy sie w czasie...Pan
      Profesor opowiadal Nam wydarzenia wlacznie z super ciekawostkami(nawet tymi ze
      sredniowiecza!!!) to byl swietny sposob na zapamietanie dat, faktow,ludzi...
      HISTORII. Gdyby wszyscy nauczyciele stosowali ten sposob nauczania...hmmm
      byloby tak cudownie :).
      Pozdrawiam Szanownego Pana Profesora oraz wszytskich moich kolegow i kolezanki
      z IV LO wraz z Naszym wspanialym wychowawca Panem Czeslawem Wachowiakiem(klasa
      Matematyczno-Fizyczna maturzysci 1998 roku)
      Niestety nie mam mozliwosci wpadania do Mojej ukochanej IV(czworki) od czasu do
      czasu, gdyz mieszkam od 4 lat w USA. Mam jednak nadzieje, ze wkrotce zjawie sie
      na Swojskiej!!!
      Ewa Frelas (Latosinska)

• Gość: majka Re: Schramm Krzysztof IP: *.hti.pl 09.07.05, 15:39
        mnie tez uczyl. fajny, tylko zastanowcie sie, dlaczego wyrzucili go ze szkoly?
        koles jest alkoholikiem i zapewne wodka pozwala mu taki nastroj dobry
        zachwowac. nie amm zamiaru go oczerniac. pil z moimi kumplami na pzrerwach, ma
        rozwalona watrobe, z ktorego to powodu byl w szpitalu.

zaden autorytet!
        • Gość: eno Re: Schramm Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 01:07
          dlaczego wyrzucili go ze szkoly?

K. S. caly czas pracuje w szkole
        • Gość: miras Re: Schramm Krzysztof IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.08.05, 15:04
          majka! przesadzasz, na przewach to na bank nie pił z nikim! a z nami uczniami
          zwłaszcza BZDURA! dopiero po maturza udało się nam pójść z nim na piwo bo
          wcześniej mimoże nas bardzo lubił nie dał się namówić nigdy!.
          A w szkole pracuje! był na rocznym urlopie jak wielu innych belfrów.
          zastanówcie się czasem co piszecie! absolwent
        • Gość: :) Re: Schramm Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 19:23
          Ja uważam, ze każdy ma prawo się pomylić i nikt nie jest doskonały. Ludzie się
          zmieniają. Uważam, że Krzysztof Schramm jest bardzo symaptyczny i troszczącym
          się naucielem. Historę opowiada z wielkim zaciekawieniem i nie da się nudzić. I
          dla widamości Krzystof Schramm cały czas pracuje w IVLO i jest jednym z
          najlepszych nauczycieli jakich w tej szkole spotałam i bulwersują mnie takie
          wypowiedzi na jego temat. Pozdrawiam
    • Gość: Asia Re: Schramm Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:35
      Profesor Schramm uczył mnie historii w czwórce dobre parę (no, 8...) lat temu i
      muszę przyznać, że to on mnie zaraził pasją historyczną (gdyby mi ktoś na
      początku liceum powiedział, że będę zdawała maturę z historii to bym nie
      uwierzyła!) :) Był on jednym z moich ulubionych nauczycieli (pozostała dwójka to
      prof. Dróżdż i prof. Lachowicz :) ). Jego zajęcia zawsze były ciekawe i takie
      "żywe" - do dziś pamiętam jak opowiadał jak to polski chłop napotkawszy na
      drodze Szwedzkiego szlachcica napadał go (w myśl tego, że szlachcic szwedzki
      jest bogaty), a jeżeli ten nie miał przy sobie nic cennego, to polski chłop
      rozcinał mu brzuch aby zobaczyć, czy nie ma nic w środku. Jako że jednak chłop
      polski był katolikiem, to nie zabijał owego szlachcica tylko go z tym rozprutym
      żołądkiem zostawiał ;)*

Pozdrawiam profesora Schramma!!!!

* widzę, że mi to opowiadanie nie wyszło tak dobrzez jak prof Schrammowi :)
      • Gość: NieudanyProjekt 3C Re: Schramm Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:55
        Cóż! Nie wiem co to za info dot. prof.Schramma o tym, że został on "wywalony"
        ze szkoły! Znam go i wiem, że czasem miewał problemy natury ludzkiej! Ale i tak
        jest wspaniałym człowiekiem, który potrafi zainteresować słuchacza swoim
        wywodem! Jeśli Pan prof. czyta te posty to gorące pozdrowienia od Niueudanego
        Projesktu Genetycznego 3C!
    • Gość: gostek Re: Schramm Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:54
      A czy Krzysztof Schramm jest jakoś spokrewniony z vicedyrektorem Instytutu
      Historii UAM prof. Tomaszem Schrammem?
      • Gość: orto Re: Schramm Krzysztof IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 01.11.05, 11:13
        z tego co wiadomo to owszem - kuzyn
        • Gość: dydziu Re: Schramm Krzysztof IP: 89.242.90.* 04.11.07, 19:39
          pozdrowienia dla zwierza on bedzie wiedzial od kogo
    • Gość: Kaha Hoffmann Schramm Krzysztof IP: *.mokotowplaza.waw.pl 08.11.07, 00:02
      No nie... Dopiero po tylu latach znalazlam ten artykul... Hmmm...
      Trudno - moze jeszcze ktos go znajdzie :) Wiecznie zywy artykul :)

Ja wlasnie odkrywam IV LO po 10 latach na portalu nasza-klasa, gdzie brakuje mi
      naszego BOSKIEGO Wychowawcy :)
      Ostatnio tez wspominalam z Syla W. rysunki pogladowe :))) Rewelacja - od razu
      wszystko bylo jasne :)
      No i dlatego poszlam na historie na UAM i udalo sie skonczyc :)

Jakby kiedys Ktos - to POZDRAWIAM GORACO!!!

Jak to sie teraz mowi: "szacuneczek" Panie Profesorze :)
      • ywwy Re: Schramm Krzysztof 08.11.07, 22:14
        Dziekuję za ogrzebanie artykułu :)
        Z tego co wiem, to profesor mierwa się dobrze i uczy w liceum !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka