Dodaj do ulubionych

PROSBA do Redakcji.Manipulacja TVPo Lechu Poznan

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.05, 20:53
W Wiadomosciach TVP1o 19 30 w watku o rozrubach na stadionach pokazano barwy
i nazwe klubowa Lecha z bliska i jakies przepychanki kilku kibicow.Zdjecia
wygladaly na stare a byly przedstawione jakby to poznanscy kibice najbardziej
nie szanowali Papieza.Mam wielka prosbe do Redakcji aby zdzwonila do redakcji
sportowej i wyjasnila sytuacje.Przez cale wiadomosci bylo jak Warszawa zegna
Papieza ,jak czerpie z nauk Jana Pawla II .Czy manipulacja i nienawisc tez
nalezy do smutku jaki warszawiacy okazuja po Papiezu. Bardzo prosze Redakcje
o wyjasnienie tej sytuacji ,jest to bardzo wazne dla mnie(i nie tylko dla
mnie).
Obserwuj wątek
    • Gość: Poznańczyk Re: PROSBA do Redakcji.Manipulacja TVPo Lechu Poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:45
      Warszawka zawsze pomijała Poznań. Jako przyklad mozna podać piątkową Msze pod
      Krzyzami. Nigdzie w mediach o tym nie mowili.
      Jesli chodzi o te sytuacje o ktorej piszesz, tez zwrocilem na to uwage. Raczej
      był to sobotni mecz, bo na płocie wisiala fana z wizerunkiem Papieza. Wygladalo
      to tak, ze dwoch Lechitow sie pokłóciło i zaczeli się szarpać. Inni kibice ich
      rozdzielali. tak mi się wydaje.
      Ale masz racje manipulują jak mogą. W Krakowie na Błoniach było 800 tys ludzi i
      powiedzieli tylko o tym, a ze w Warszawie szło 100 tys ludzi w marszu, zaraz
      mówili, ze będą o tym pisać w podręcznikach od historii. W Poznaniu 100 tys
      ludzi na mszy - NIC MILCZENIE.....
    • politykatomojaulubiona Re: PROSBA do Redakcji.Manipulacja TVPo Lechu Poz 10.04.05, 23:19
      nie oglądałem wiadomości, ale jeśli masz rację, to sądzę, że Gazeta powinna się
      tym zająć. To nie jest pierwsza sytuacja. Finał PP w W-wie i zamieszki w czasie
      wręczania medali, kiedy to ucierpieli piłkarze Lecha, to też zostało pominięte w
      TVP. Nie oczekuję, że TVP zacznie opisywać zachowanie kibiców Lecha jako piękne
      itp., chcę tylko rzetelnego przedstawiania faktów, a nie manipulacji.
      • Gość: jakozanoi Re: PROSBA do Redakcji.Manipulacja TVPo Lechu Poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:11
        jak zwykle temat zanika...czy nikomu nie zalezy na dobrym imieniu POZNANIA??
        Gazeta milczy...
      • drhuckenbush Re: PROSBA do Redakcji.Manipulacja TVPo Lechu Poz 12.04.05, 02:21
        Przeciez to wiadome, ze Poznan od zawsze byl przez Warszawke pomijany. Ciekawe
        czemu. Moze zazdrosc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka