redakcja 24.06.02, 15:12 Czy Poznaniacy są zadowoleni z pracy nowych kontrolerów biletów w tramwajach i autobusach? Czy pomysł mundurów jest trafiony? Czy często Was kontrolują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: Kontrolerzy MPK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 21:14 redakcja napisał(a): > Czy Poznaniacy są zadowoleni z pracy nowych kontrolerów biletów w tramwajach i > autobusach? Czy pomysł mundurów jest trafiony? Czy często Was kontrolują? Ja jeszcze nie byłem kontrolowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Kontrolerzy MPK- kto to? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.06.02, 21:14 Jeszcze ich na oczy nie widziałem, a myślałem, że taki ich wysyp będzie po objęciuy władzy "kanarskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrB Re: Kontrolerzy MPK- kto to? IP: *.au.poznan.pl 25.06.02, 09:47 Nie widziałem jeszcze żadnego nowego kontrolera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: Kontrolerzy MPK- kto to? IP: *.poznan.multinet.pl 25.06.02, 09:54 ja widziałem dwóch i jedną Panią kontrolerkę, ale to było dawno, na początku miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Kontrolerzy MPK IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 11:32 Z uslug MPK rzadko korzystam i nowych kontrolerow jeszcze nie widzialem. W calej sprawie budujace jest to ze MPK wycofalo sie ze zwariowanej umowy z KONSOL-em ktora nie dawala wplywu MPK na zlecona usluge. Wynika z tego ze MPK jest prawdopodobnie coraz lepiej zarzadzane. I z tego powinnismy sie cieszyc gdyz mozemy sie spodziewac ze nie bedziemy juz wiecej terroryzowanie przez miejskiego przewoznika. Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Kontrolerzy MPK 25.06.02, 15:50 Widziałem ich tylko raz, ale na chodniku (chyba czekali ze złapanymi na policję). Myślę, że mundury są fair (w Niemczech są takowe, parę lat temu widziałem też w Gorzowie Wlkp.), w sumie MPK powinno chodzić o to, by ludzie tickety kasowali a nie by robić polowanie na gapowiczów i robić kasę na mandatach (wątpliwy zysk, zresztą). Mam nadzieję, że chociaż kulturka będzie... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Kontrolerzy MPK 25.06.02, 18:13 Ja mialam przyjemnosc (?) byc kontrolowana przez nieumudurowanego kanara. I jak bylo? W porzadku. Kulturka. Tylko mial problemy z zapamietaniem, kto juz ticketa pokazal... Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś