Dodaj do ulubionych

fotki i notki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 15:22
czy tylko mi sie zdaje że jedna 'prezentacja' gdzies sie zawieruszyła??owa
osoba zapewne wziela sobie do serca co o niej posaliscie(pisalismy;)?)i teraz
wróci z takim portretem że nie wiem co!
Obserwuj wątek
    • Gość: Avinash Re: fotki i notki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:51
      Kto?
    • be_free Re: fotki i notki 20.04.05, 22:32
      Może owa osoba miala po prostu dosc uczestniczenia w zenadzie, jaka ostatnimi
      czasy stalo sie forum?
      Ta osoba to energy52.
    • blue.k Re: fotki i notki 20.04.05, 22:40
      na forum został uswiadomiony ze nie jest taki przystojniak jak mu sie zapewne
      wydawało,wiec wstyd mu sie zrobiło i sobie poszedł.i dobrze.
      • be_free Re: fotki i notki 20.04.05, 22:48
        Zapewne było tak jak mówisz, nieomylna piękności. Mimo wszystko długi czas
        był "widoczny" i udzielał się, czego nie można powiedzieć o Tobie. Obserwuje to
        forum szmat czasu i fakt Twego nagłego pojawienia sie na nim oraz głębia Twoich
        życiowych złotych myśli dają podstawy by sądzić, że ani Twoje oblicze nie
        przejdzie castingu u Admina, przed ewentualną publikacją, ani też Twoje popisy
        literackie nie uzyskają tu większego poklasku. Ale bądź dobrej myśli, napewno
        urodą przewyższasz energy52 o kilka klas a i intelekt masz zapewne pokaźniejszy.

Trzymaj się ciepło.
        • blue.k Re: fotki i notki 20.04.05, 23:13
          be_free napisał:
          > nieomylna piękności

***ohh nie trzeba było!w koncu to tak oczywiste!
          • be_free Re: fotki i notki 21.04.05, 14:57
            Tak mozna było przypuszczać, niewiele masz do powiedzenia. Swoją drogą, powiem
            Ci, że kiedyś miałem przyjemność czytać artykuł o ludzkich kompleksach i coż
            tam wyczytałem? Otóż częstym zachowaniem jakie takowe osoby prezentują jest
            tzw. wlewanie sobie. Oczywiście głównie w świecie wirtualnym, na odległość, bo
            w konfrontacji w cztery oczy ludzie Ci jawią się jako szaraczki, pokrzywdzone
            przez los, czy to niskim IQ czy też wyglądem, bądz masą innych czynników,
            które sprawiają, że potrzebne im takie dowartościowanie. Brak Ci przyjaciół?
            Twarz Ci zalał trądzik czy po prostu masz zwajhowaną psychikę? Przyznaj się!

• v.i.k.k.a Re: fotki i notki 21.04.05, 16:28
            blue.k napisała:

> be_free napisał:
            > > nieomylna piękności
            >
            > ***ohh nie trzeba było!w koncu to tak oczywiste!
            ### potwierdzam
            • Gość: george Re: fotki i notki IP: *.icpnet.pl 21.04.05, 16:42
              Blue.k jest ładniejsza od Ciebie?
              • v.i.k.k.a Re: fotki i notki 21.04.05, 16:49
                inny typ urody,ale równie ładna:)
                • Gość: george Re: fotki i notki IP: *.icpnet.pl 21.04.05, 17:05
                  Też ma chłopaka z motorem?
                  • v.i.k.k.a Re: fotki i notki 21.04.05, 17:14
                    a czemu "też"?
                    to,że lubię sobie śmignąć czasem, nie znaczy,że (z) moim:P
                    • Gość: george Re: fotki i notki IP: *.icpnet.pl 21.04.05, 17:23
                      Z wypowiedzi przy innej okazji wywnioskowałem, że Twój jest zapalonym śmigaczem.
                      • v.i.k.k.a Re: fotki i notki 21.04.05, 17:37
                        śmiga nie na swoim....a nawet jak na swoim bedzie,to i tak nie na swoim,bo to,co
                        jego to i moje;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka