Gość: O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 00:59 Kto chciałby pojechać na koncet Audioslave do Berlina? Zdaje się, że jest to 6 czerwca? Dajcie znać na forum. Sądzę, że jest możliwość pojechania tam busem w kilka osób, a może nawet autobusem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: Koncert Audioslave - Berlin - jedziemy? 06.05.05, 09:31 ja na audioslave bardzo chętnie, ale na ich stronie nie ma nic o berlinie, jest tak: 6/10/2005 Southside Festival Neuhasen, , Germany 6/11/2005 Hurricane Festival Scheesel, , Germany 6/13/2005 Stadthalle Aschaffenburg, Germany 6/14/2005 Palladium Koln, , Germany daty podane po hamaerykańsku, 6 to miesiąc ofkors. cen nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Koncert Audioslave - Berlin - jedziemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:49 Hmmm, widziałem w jakiejś niemieckiej gazecie info, że mają 6 czerwca koncert w Berlinie dlatego tak się napaliłem. Będę jeszcze sprawdzał, może sami grajkowie z zespołu jeszcze nie widzą, że grają w Berlinie? Odezwę się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś