v.i.k.k.a Re: dożynki na malcie:P 29.05.05, 17:04 za wcześnie wcisnelam enter:( w kazdym razie byłam wczoraj na malcie na Amsterdam Dance Mission(przypadkiem oczywiście) no i się trochę pośmiałam z wieśniaków:D Odpowiedz Link Zgłoś
drunner Re: dożynki na malcie:P 29.05.05, 19:47 Ja miałem trochę więcej szczęścia, bo tylko tamtędy przejeżdżałem i zachodziłem w głowę skąd tyle hołoty skumulowanej w jednym miejscu - nie widziałem praktycznie nikogo normalnego, choć pewnie takie niedobitki pechowo znalazły się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwej porze. Także widok był przestraszny. No a podczas porannego joggingu przeskakiwałem nad potluczonymi butelkami walającymi się ulotkami i ogólym syfem utwierdzając się w niesprawiedliwym dla sensownej mniejszości przekonaniu, że jesteśmy najohydniejszym społeczeństwem w całej chyba Europie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: dożynki na malcie:P IP: *.echostar.pl 29.05.05, 18:15 Przejeżdżałem ze dwa razy i cóż to był za wspaniały widok : półnadzy chłopcy spoceni z butelkami piwa w ręce wijący sie w konwulsjach na widok kolorowych panien w stanikach podrygujących piersiami które wyrosły po tabletkach antykoncepcyjnych. A ta cudowna muzyka bum bum bum uf uf uf. Jakie wielkie przesłanie płynie z tego spotkania młodzieży - każdy ma swoją Lednicę. Jakie to było piękne ,jakie proste i jakie tandetne. Odpowiedz Link Zgłoś