Gość: ssh IP: *.aster.pl 02.06.05, 09:48 jak na skansen to calkiem fajny pomysl. mam nadzieje ze punk not death i kilku tez sie pojawi obok tych milicyjnych nys...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: afiag Re: Jarocin powraca IP: *.mofnet.gov.pl 02.06.05, 10:00 starym ramolom takim jak ja to się spodoba ale pokoleniu które jeździ do Żar na przystanek owsika chyba nie bo nie będą wiedzieli o co chodzi z tą oranżadą w woreczkach czy brakiem prądu. Punks not dead! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyxyz Re: Jarocin powraca IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.05, 10:16 Ja sama bym z checia pojechala ,powspominac stare dzieje,niestety zbyt pozno sie dowiedzialam o tej imprezie i zza granicy troszke trzeba wczesniej sie przygotowac....:(( To byly naprawde fajne czasy,mialam ok15-16 lat "punkowalam"i byla to troszke forma buntu ale bardziej bym stwierdzila ze zabawy .Muzyka natomiast punk-rock super,w tancu "pogo"wyladowaniem nadmiaru rozpierajacej mlodzienczej energii:)) Teraz pozostaly wspomnienia ,nowa generacja,nowa moda ,nowa muzyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial13 Re: Jarocin powraca IP: *.asko / 82.177.183.* 02.06.05, 10:40 Jaja jak birety.Cała Polska to katolicki skansen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś