Gość: kinomaniaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 16:08 Na razie są tylko trzy, ale chciałabym się już na cos wybrać, raczej odrzucam ten o górach, ale nie moge sie zdecydować, dinozaury czy ocean? zrecenzujcie je proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: Filmy w Imaxie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 16:58 Ja widziałam "Podwodny las". Film trwa 45 minut i jest to dokument o życiu ryb w pewnym zbiorniku wodnym. Poszłam ze względu na dziecko, bo dinozaury wydawały mi się zbyt "straszne" dla 4 latka. Ogólnie to spodziewałam się czegoś lepszego ale tak jest zawsze, jak człowiek się nasłucha achów i ochów, a później sam sprawdzi. Jednak mimo wszystko polecam, bo można sie odstresować i wyciszyć. Ja może jeszcze kiedys się wybiorę ale poczekam az minie pierwszy szał i będzie miej ludzi. No i cena jak dla mnie wysoka - 39 zł za mnie i dziecko. Sama osobiście wybrałabym akurat ten , który odrzucasz, czyli o górach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomaniaczka Re: Filmy w Imaxie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:29 hmm.. no to musze sie zastanowić, na ten o górach nie chciałam iść bo jakos mało ruchliwy i trójwymiarowy mi sie wydaje, a rybki lub dinozaury jakoś się ruszają;) zobaczę może jeszcze ktoś sie wypowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Filmy w Imaxie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:21 Na początku filmu o rybkach jest ujęcie gdy kamera leci nad taflą wody. I to było dla mnie osobiście najfajniejsze ujęcie. Myślę, że może w filmie o górach byłoby takich ujęć więcej. Córce bardzo podobały się rybki, tak że nawet łapała je przed sobą. Wyglądało to przezabawnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Filmy w Imaxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:52 polecam dinozaury, jest chyba najlepszy z tych trzech, rybki fajne, ale nudne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arte Re: Filmy w Imaxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:42 film o górach jest 2D nie widziałem podwodnego lasu, tylko zapowiedzi, ale wydaje sie że jest lepszy od T-Rex.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalik Re: Filmy w Imaxie IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 13:08 czyli co EVEREST nie jest trójwymiarowy..?nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arte Re: Filmy w Imaxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:39 nie wiem jak to wygląda na ekranie, w każdym razie EVEREST jest filmem dwuwymiarowym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Filmy w Imaxie IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 09:58 2D, dwuwymiarowy to normalny ekran bez jakiejkolwiek glebi (pierwszy wymiar: szerokosc, drugi: wysokosc) tak jak w kazdym innymi kinie. Everest jest zwykla projekcja wielkoekranowa. remik Odpowiedz Link Zgłoś