Dodaj do ulubionych

Filmy w Imaxie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 16:08
Na razie są tylko trzy, ale chciałabym się już na cos wybrać, raczej odrzucam
ten o górach, ale nie moge sie zdecydować, dinozaury czy ocean? zrecenzujcie
je proszę:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Filmy w Imaxie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 16:58
      Ja widziałam "Podwodny las". Film trwa 45 minut i jest to dokument o życiu ryb
      w pewnym zbiorniku wodnym. Poszłam ze względu na dziecko, bo dinozaury wydawały
      mi się zbyt "straszne" dla 4 latka. Ogólnie to spodziewałam się czegoś lepszego
      ale tak jest zawsze, jak człowiek się nasłucha achów i ochów, a później sam
      sprawdzi. Jednak mimo wszystko polecam, bo można sie odstresować i wyciszyć. Ja
      może jeszcze kiedys się wybiorę ale poczekam az minie pierwszy szał i będzie
      miej ludzi. No i cena jak dla mnie wysoka - 39 zł za mnie i dziecko.
      Sama osobiście wybrałabym akurat ten , który odrzucasz, czyli o górach :)
      • Gość: kinomaniaczka Re: Filmy w Imaxie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:29
        hmm.. no to musze sie zastanowić, na ten o górach nie chciałam iść bo jakos
        mało ruchliwy i trójwymiarowy mi sie wydaje, a rybki lub dinozaury jakoś się
        ruszają;) zobaczę może jeszcze ktoś sie wypowie:)
    • Gość: mama Re: Filmy w Imaxie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:21
      Na początku filmu o rybkach jest ujęcie gdy kamera leci nad taflą wody. I to
      było dla mnie osobiście najfajniejsze ujęcie. Myślę, że może w filmie o górach
      byłoby takich ujęć więcej. Córce bardzo podobały się rybki, tak że nawet łapała
      je przed sobą. Wyglądało to przezabawnie :)
      • zorka7 Re: Filmy w Imaxie 06.06.05, 09:12
        A mi się podobał "Podwodny las". :)

• Gość: xxx Re: Filmy w Imaxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:52
          polecam dinozaury, jest chyba najlepszy z tych trzech, rybki fajne, ale
          nudne !!!
    • Gość: arte Re: Filmy w Imaxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:42
      film o górach jest 2D
      nie widziałem podwodnego lasu, tylko zapowiedzi, ale wydaje sie że jest lepszy
      od T-Rex..
      • Gość: kalik Re: Filmy w Imaxie IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 13:08
        czyli co EVEREST nie jest trójwymiarowy..?nie rozumiem...
        • Gość: arte Re: Filmy w Imaxie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:39
          nie wiem jak to wygląda na ekranie, w każdym razie EVEREST jest filmem
          dwuwymiarowym !!!
          • Gość: remik Re: Filmy w Imaxie IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 09:58
            2D, dwuwymiarowy to normalny ekran bez jakiejkolwiek glebi (pierwszy wymiar:
            szerokosc, drugi: wysokosc) tak jak w kazdym innymi kinie. Everest jest zwykla
            projekcja wielkoekranowa.

remik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka