Gość: Seba_Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:47 jw Dostałem telefon z ideii muszę go używać w plusie. Gdzie ściągną simlocka i za ile? PS Ściągnięcie simlocka nie jest zabronione traci się tylko gwarancję ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trawa Re: Simlock z K300i IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 13:55 scaigniesz w komisach,skorzytaj tez z wyszukiwarki moze jakis opcode bedzie dzialal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba_Kulczyk Re: Simlock z K300i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:02 Dzięki opcody nie działają niestety tylko z Nokią jest tak dobrze a to jest SE. Po drugie czytałem, że sprzęcik do usuwania simlocków jest dość kosztowny i tylko nie go mają i robią na poczekaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back Re: Simlock z K300i IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 14:05 Niekoniecznie. Do Motorli dzialaja. A moze na allegro? Ja bym poszedl do komisu. Jak Ci sie chce to wejdz na jakies fora o komorkach. Najlepiej szukaj w gogle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba_Kulczyk Re: Simlock z K300i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:13 Właśnie te informacje które mam pochodzą z forów ;) Myślałem, że ktoś z forumowiczów ściągał locka z takiego telefonu w Poznaniu bo nie za bardzo mi się chce chodzić od komisu do komisu. Jakie są najlepsze komisy w P-niu? - Filip's GSM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba_Kulczyk Re: Simlock z K300i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 00:38 I co nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Simlock z K300i 24.06.05, 16:57 Rozumiem , że S-E 300. Mam i tylko kablem, najlepiej w komisie. Cena usłui od 10 do 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś