Dodaj do ulubionych

RANKING BUYNKÓW, KTÓRE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚĆI NALE

16.08.02, 11:08
RANKING BUYNKÓW, KTÓRE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚĆI NALEŻY WYBURZYĆ W POZNANIU:

1.BUDYNEK MUZEUM WOJSKA I ARSENAŁU NA STARYM RYNKU.
2.BUDA PRZY KUPCU.
3.BIUROWCE ALFY
4.WIEŻOWCE NA PIEKARACH
5.WIEŻOWIEC AKAD. MEDYCZNEJ NA DOBRĄWSKIEGO
6.HOTEL POLONEZ
7.AKADEMIK NA UL.ZWIERZYNIECKIEJ
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Re: RANKING BUYNKÓW, KTÓRE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚĆI IP: 217.153.34.* 16.08.02, 15:44
      Wiezowce Alfy, wiezowce na Piekarach, blaszane tandetne supermarkety typu Makro
      czy Castorama znajdujace sie na terenie granic terytorialnych miasta (jak ktos
      chce budowac prowizorke, niech robi to z daleka od mojego miasta)
      Pozdr
    • Gość: P.B Re: RANKING BUYNKÓW, KTÓRE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚĆI IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 15:55
      1. Galerie Arsenał
      2. Wieżowce Alfy
      3. Bloki na Zawadach
      • Gość: supertramp Re: RANKING BUYNKÓW, KTÓRE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚĆI IP: *.afera.com.pl 22.08.02, 11:36
        • Gość: supertramp Re: RANKING BUYNKÓW, KTÓRE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚĆI IP: *.afera.com.pl 22.08.02, 11:39
          wszystkie dworce PKP(od glownego poczawszy), dworzec PKS, dworce autobusowe
          poza r.Rataje, R.Srodka i ewentualnie Gorczynem.....
    • Gość: ja Re: RANKING BUYNKÓW, KTÓRE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚĆI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 22:07
      Proponuję zacząć od Rataj i Piątkowa. Rzygać mi się chce gdy widzę tą wesołą
      twórczość. Cała Polska jest tym zasrana. Mam nadzieję, że te blokowiska kiedyś
      same runą i że nie będzie mnie wtedy w domu. Podzdrawiam.
    • Gość: Wernyhor Re: RANKING BUYNKÓW, KTÓRE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚĆI IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.10.02, 15:36
      Arsenał
      nowy gmach Akademii Muzycznej
      wieżowce na Piekarach!!!!!!!
      PKS
      pasaż MM
      nowe skrzydło Muzeum Narodowego

Zmiana elewacji:
      wieżowce przy Św.Marcinie
      Telekomunikacja przy Marcinkowskiego
      !!!!!!blok przy Bazarze!!!!!!!!
      pawilon 5 na MTP
      hotel Polonez