Dodaj do ulubionych

SM GRUNWALD

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:35
Czy ktoś moze podzielić sie swoimi doświadczeniami z tą spółdzielnią. Myślę o
kupnie mieszkania od tej spółdzielni i zastanawiam sie w jakiej jest ona
kondycji.
Obserwuj wątek
    • Gość: webaholic Re: SM GRUNWALD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:33
      Hje Ewa kondycje firmy sparwdza sie w KRSie. Czy oni maja tylko waśnościowe
      mieszkania czy lokatorskie też?
      Jaka jest cena m2?
      • Gość: webaholic Re: SM GRUNWALD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:41
        Witam
        Pytam ponownie. Czy SM Grunwald buduje jescze mieszkania lokatorskie?
    • Gość: LAFAKA Re: SM GRUNWALD IP: *.icpnet.pl 18.08.05, 23:23
      Kochana ,najprościej pojść do każdej śpółdzielni i zapoznać się z wynikami
      lustracji.Każda Spółdzielnia ma obowiążek złożenia raz w roku sprawozdania
      wykonanego przez biegłych rzeczoznawców ze Związku Rewizyjnego RP. Oraz
      zapoznanie się z protokółąmi z odbytych kontroli: przez NIK ,Banki Urzędu
      Skarbowe itp itp. To daje najlepszą informację.Opowiadania śą mało
      wiarygodne.Nie polecam jednak SM.OSIEDLE MŁODYCH, SM WIELKOPOLANKA . W tych
      Spółdzielniach można sie zdziwić, że nie tylko nie jest się spółdzielcą ale
      nie masie nic do powiedzenia, bo rządza tam pracownicy i Prezes.
      • Gość: ewa Re: SM GRUNWALD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:03
        dzięki za inforamcję, byłam dzisiaj w KRS ale dokumenty były właśnie w obróbce;
        a tak swoja drogą to sąd rejestrowy to prawdziwa kompalnia informacji o
        kondycji firmy, polecam
    • Gość: Lucyfer Re: SM GRUNWALD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:01
      Czynsze są najwyższe w Poznaniu
      • Gość: pryk3 Re: SM GRUNWALD IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.05, 23:43
        a do tego pełna komuna jak chodzi o zarządzanie i traktowanie klientów
        • Gość: ewa Re: SM GRUNWALD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 13:30
          co do traktowania klentów to w pełni sie zgadzam
      • Gość: pechowiec.pl Re: SM GRUNWALD IP: *.icpnet.pl 27.08.05, 10:19
        nie jestem członkiem tej Spółdzielni,ale czytam gazetu. I Tobie też radzę
        poczytać.Niedawno Głos Wlkp. opublikował zestawienie czynszy i doczytałem się,
        że ta spółdzielnia jest jeśli chodzi o czynsze w "dolnych strefach wysokości".
        Czytanie Panie ma przyszłóśći daje wiedzę a Ty ją ściemniasz.Widocznie nie
        lubisz Prezesa.
        • Gość: Lucyfer Re: SM GRUNWALD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:47
          Po proste. Ja tam mieszkam i wiem ilę płacę. I wiem także ile płacą moi znajomi
          za podobne mieszkanie w innych spółdzielniach. Która wiadomośc jest bardziej
          wiarygodna? Członka spółdzielni czy też samej spółdzielni, która manipulując
          informacją przekazuje korzystne dla siebie wiadomości na potrzeby statystyki.
          Zgadzam się z tobą, że czytanie ma przyszłość, ale czasami robi wodę z mózgu.
          Tak jak tobie
          • Gość: mijus Re: SM GRUNWALD IP: *.icpnet.pl 28.08.05, 06:12
            to prawda czynsz w sm grunwald jest wysoki oj wysoki wiem bo płace szczególnie
            fundusz remontowy 2.10 za m2 obojętnie czy stary blok czy dopiero wybudowany.
    • hamsterek7 Re: SM GRUNWALD 04.10.05, 18:48
      jak każda spoldzielnia w poznaniu - zbieraja kase na fundusz remontowy od lat a
      malo co robia (no moze troche zabrali sie za najstarsze bloki na kopernika by
      sie nie rozsypaly), ogolnie z dogadaniem sie z nimi tez trudno, a na zebraniach
      tematami nr 1 sa psy siusiajace do piaskownic i za glosno bawiace sie na
      podworkach dzieci... szkoda slow

Gość portalu: ewa napisał(a):

> Czy ktoś moze podzielić sie swoimi doświadczeniami z tą spółdzielnią. Myślę o
      > kupnie mieszkania od tej spółdzielni i zastanawiam sie w jakiej jest ona
      > kondycji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka