v.i.k.k.a 06.09.05, 10:49 Byłyśmy w sklepie z misią i przymierzałyśmy....ale jakoś nie mam sumienia jej kupić:((( Większość sąsiadów ma a my nie:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiam1 Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 10:59 A dlaczego nie masz sumienia? O ile nie jest bezmyślnie używana, tzn. nie szarpiesz na niej psa itd., to bywa pomocna. Pies sam się karci, gdy zaczyna ciągnąć na smyczy - gdy idzie spokojnie, kolczatka mu krzywdy nie robi. Moja foksica ma kolczatkę od paru lat i nie muszę jej skracać smyczy - wystarczy, że pies czuje, że ma ją na sobie, a od razu idzie grzecznie, natomiast gdy czasem zmienię obrożę, zaraz zbiera się jej na wychodzenie do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:12 Bo jak ją w tym zobaczyłam....i to jak na mnie patrzy....to mi się smutno zrobiło. Wiem na jakiej zasadzie to działa, wiem również, że powinna być posłuszna, ale nie mogę jej tego zrobić:( Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:42 v.i.k.k.a napisała: > Bo jak ją w tym zobaczyłam....i to jak na mnie patrzy....to mi się smutno > zrobiło. Wiem na jakiej zasadzie to działa, wiem również, że powinna być > posłuszna, ale nie mogę jej tego zrobić:( Nie przesadzaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:49 Ja kocham mojego pieska i nie lubię jak jej się krzywda dzieje:( Normalnie na te kolce(chociaż malutkie) nie mogłam patrzec:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvikka Re: Kolczatka dla pieska:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:02 kazdy kto zarobił pieniadze ciezką praca nawet sprowokowany nie bedzie pisac czy mówic o swoim bogactwie a ty myslisz że jak masz kilka perfum czy kupujesz sobie bizuterie z brylantami to jestes juz kims?no zobacz ile rzeczy tu na forum o sobie wypisujesz czy tak zachowuje sie osoba z dobrego domu,wychowana,majaca duzo znajomych w realu przeciez ty nawet nie masz szacunku do swojej prywatnosci wypisując kazdy szczegół ze swojego życia drogi ciuch czy inna metka nie zrobi z ciebie porządnej dziewczyny post napisany został w sposób który nie nadaje sie do skasowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvikka Re: Kolczatka dla pieska:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:36 no dalej vikka odpowiedz czy moze ten tekst przerósł twoj tok rozumowania? czy potrafisz tylko odpisywac jak ktos napisze że jestes brzydka wtedy wkraczają twoje misie i cie zaczynaja bronic a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 14:13 v.i.k.k.a napisała: > Ja kocham mojego pieska i nie lubię jak jej się krzywda dzieje:( Normalnie na t > e > kolce(chociaż malutkie) nie mogłam patrzec:((( Ale kochać trzeba mądrze. Pies nie potrzebuje zachwytów, tylko jasnego pokazania, gdzie w "stadzie" domowym jest jego miejsce - pokazania z sercem, rozsądkiem i konsekwencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to juz przegięcie skasowac ten watek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:03 skasowac natychmiast!!!ile jeszcze takie kretynizmy tej idiotki beda dopuszczane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: skasowac ten watek!! 06.09.05, 11:15 Szkoda, że nie ma możliwości autokasacji. Może byś ochłonął i się klinął. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a [...] 06.09.05, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a zapachniało nasza koleżanką;) 06.09.05, 18:03 Gość portalu: to juz przegięcie napisał(a): > skasowac natychmiast!!!ile jeszcze takie kretynizmy tej idiotki beda dopuszczan > e!!! ### ta poprawna polszczyzna brzmi znajomo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZNANIAK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:03 To zależy czy Ty chcesz prowadzić Misię czy być przez nią prowadzona. Wybór zależy do Ciebie, ale pewnie wiesz, jak śmieszny widok przedstawia właściciel ciągnięty przez psa. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:14 Dzisiaj ona mnie poprowadziła do psa sąsiada;) Jak takie energiczne 20kg mnie pociagnie to nie mam szans i muszę się zgodzic;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:17 Kiedyś wyprowadzałam psa mojego kumpla, uprzedzał mnie, że ciagnie....ale nie sądziłam, ze aż tak, miałam papcie na wysokim obcasie i prawie wylądowałam na chodniku jak zobaczyła innego psa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Kolczatka dla pieska:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:20 czy ty kazdego nazywasz misia albo mis??a z resztą co mnie to.weź misie na spacer pobiegaj troche za nią to może ten tłusty ryj ci schudnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beret nowobogacka vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:28 v.i.k.k.a napisała: Większość sąsiadów ma a my nie:((( po raz kolejny pokazałas że najwazniejsze co inni mają,mówią,myslą dziewczyno jesli jeszcze nie jest ci wstyd za to co tu wypisujesz to znaczy że naprawde jest z twoim umysłem tragicznie,wniosek tylko jeden-nawet smierdzącym gównem bys sie obłożyła gdyby ktoś ci powiedział że to gó.. diora czy chanela Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: nowobogacka vikka 06.09.05, 11:31 diora i chanel ma na półce w łazience-gówna nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beret Re: nowobogacka vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:34 pisz jeszcze tylko sie osmieszasz,a ten dior i chanel to jakie??małe próbki wysepione od pań z sephory czy 30ml oryginały kupione na bazarze? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: nowobogacka vikka 06.09.05, 11:39 już ci mówie hypnotic poison -woda toaletowa 100ml allure-woda perfumowana 50ml dolce vita-woda perfumowana 100ml no 5-woda perfumowana 30ml to tyle z tych, bo są też inne marki:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: nowobogacka vikka 06.09.05, 11:40 kupione daleko, dlaego taniej niz w np w sephorze, douglasie itp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nowobogacka vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:42 o kurcze, ale jestes nadziana !! Ja nie moge!! Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: nowobogacka vikka 06.09.05, 11:42 że też ci ta słoma w twoich butach nie przeszkadza...... :| Odpowiedz Link Zgłoś