Dodaj do ulubionych

Kolczatka dla pieska:)

06.09.05, 10:49
Byłyśmy w sklepie z misią i przymierzałyśmy....ale jakoś nie mam sumienia jej
kupić:(((
Większość sąsiadów ma a my nie:(((
Obserwuj wątek
    • mysiam1 Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 10:59
      A dlaczego nie masz sumienia? O ile nie jest bezmyślnie używana, tzn. nie
      szarpiesz na niej psa itd., to bywa pomocna. Pies sam się karci, gdy zaczyna
      ciągnąć na smyczy - gdy idzie spokojnie, kolczatka mu krzywdy nie robi. Moja
      foksica ma kolczatkę od paru lat i nie muszę jej skracać smyczy - wystarczy, że
      pies czuje, że ma ją na sobie, a od razu idzie grzecznie, natomiast gdy czasem
      zmienię obrożę, zaraz zbiera się jej na wychodzenie do przodu.
      • v.i.k.k.a Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:12
        Bo jak ją w tym zobaczyłam....i to jak na mnie patrzy....to mi się smutno
        zrobiło. Wiem na jakiej zasadzie to działa, wiem również, że powinna być
        posłuszna, ale nie mogę jej tego zrobić:(
        • mysiam1 Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:42
          v.i.k.k.a napisała:

> Bo jak ją w tym zobaczyłam....i to jak na mnie patrzy....to mi się smutno
          > zrobiło. Wiem na jakiej zasadzie to działa, wiem również, że powinna być
          > posłuszna, ale nie mogę jej tego zrobić:(

Nie przesadzaj ;-)
          • v.i.k.k.a Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:49
            Ja kocham mojego pieska i nie lubię jak jej się krzywda dzieje:( Normalnie na te
            kolce(chociaż malutkie) nie mogłam patrzec:(((
            • Gość: antyvikka Re: Kolczatka dla pieska:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:02
              kazdy kto zarobił pieniadze ciezką praca nawet sprowokowany nie bedzie pisac czy
              mówic o swoim bogactwie a ty myslisz że jak masz kilka perfum czy kupujesz sobie
              bizuterie z brylantami to jestes juz kims?no zobacz ile rzeczy tu na forum o
              sobie wypisujesz czy tak zachowuje sie osoba z dobrego domu,wychowana,majaca
              duzo znajomych w realu przeciez ty nawet nie masz szacunku do swojej prywatnosci
              wypisując kazdy szczegół ze swojego życia

drogi ciuch czy inna metka nie zrobi z ciebie porządnej dziewczyny

post napisany został w sposób który nie nadaje sie do skasowania

• Gość: antyvikka Re: Kolczatka dla pieska:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:36
                no dalej vikka odpowiedz czy moze ten tekst przerósł twoj tok rozumowania?
                czy potrafisz tylko odpisywac jak ktos napisze że jestes brzydka wtedy wkraczają
                twoje misie i cie zaczynaja bronic a teraz?
            • mysiam1 Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 14:13
              v.i.k.k.a napisała:

> Ja kocham mojego pieska i nie lubię jak jej się krzywda dzieje:( Normalnie na
              t
              > e
              > kolce(chociaż malutkie) nie mogłam patrzec:(((

Ale kochać trzeba mądrze. Pies nie potrzebuje zachwytów, tylko jasnego
              pokazania, gdzie w "stadzie" domowym jest jego miejsce - pokazania z sercem,
              rozsądkiem i konsekwencją.
    • Gość: to juz przegięcie skasowac ten watek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:03
      skasowac natychmiast!!!ile jeszcze takie kretynizmy tej idiotki beda dopuszczane!!!
      • l.george.l Re: skasowac ten watek!! 06.09.05, 11:15
        Szkoda, że nie ma możliwości autokasacji. Może byś ochłonął i się klinął.
      • v.i.k.k.a [...] 06.09.05, 11:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • v.i.k.k.a zapachniało nasza koleżanką;) 06.09.05, 18:03
        Gość portalu: to juz przegięcie napisał(a):

> skasowac natychmiast!!!ile jeszcze takie kretynizmy tej idiotki beda dopuszczan
        > e!!!
        ### ta poprawna polszczyzna brzmi znajomo:P
        • Gość: POZNANIAK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:21
    • l.george.l Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:03
      To zależy czy Ty chcesz prowadzić Misię czy być przez nią prowadzona. Wybór
      zależy do Ciebie, ale pewnie wiesz, jak śmieszny widok przedstawia właściciel
      ciągnięty przez psa.
      • v.i.k.k.a Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:14
        Dzisiaj ona mnie poprowadziła do psa sąsiada;) Jak takie energiczne 20kg mnie
        pociagnie to nie mam szans i muszę się zgodzic;)
      • v.i.k.k.a Re: Kolczatka dla pieska:) 06.09.05, 11:17
        Kiedyś wyprowadzałam psa mojego kumpla, uprzedzał mnie, że ciagnie....ale nie
        sądziłam, ze aż tak, miałam papcie na wysokim obcasie i prawie wylądowałam na
        chodniku jak zobaczyła innego psa:)
    • Gość: antyvika Re: Kolczatka dla pieska:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:20
      czy ty kazdego nazywasz misia albo mis??a z resztą co mnie to.weź misie na
      spacer pobiegaj troche za nią to może ten tłusty ryj ci schudnie
    • Gość: beret nowobogacka vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:28
      v.i.k.k.a napisała:
      Większość sąsiadów ma a my nie:(((

po raz kolejny pokazałas że najwazniejsze co inni mają,mówią,myslą

dziewczyno jesli jeszcze nie jest ci wstyd za to co tu wypisujesz to znaczy że
      naprawde jest z twoim umysłem tragicznie,wniosek tylko jeden-nawet smierdzącym
      gównem bys sie obłożyła gdyby ktoś ci powiedział że to gó.. diora czy chanela
      • v.i.k.k.a Re: nowobogacka vikka 06.09.05, 11:31
        diora i chanel ma na półce w łazience-gówna nie potrzebuję.
        • Gość: beret Re: nowobogacka vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:34
          pisz jeszcze tylko sie osmieszasz,a ten dior i chanel to jakie??małe próbki
          wysepione od pań z sephory czy 30ml oryginały kupione na bazarze?
          • v.i.k.k.a Re: nowobogacka vikka 06.09.05, 11:39
            już ci mówie
            hypnotic poison -woda toaletowa 100ml
            allure-woda perfumowana 50ml
            dolce vita-woda perfumowana 100ml
            no 5-woda perfumowana 30ml

to tyle z tych, bo są też inne marki:)
            • v.i.k.k.a Re: nowobogacka vikka 06.09.05, 11:40
              kupione daleko, dlaego taniej niz w np w sephorze, douglasie itp:)
              • Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:44
            • Gość: ja Re: nowobogacka vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:42
              o kurcze, ale jestes nadziana !! Ja nie moge!!
            • conena Re: nowobogacka vikka 06.09.05, 11:42
              że też ci ta słoma w twoich butach nie przeszkadza...... :|
              • v.i.k.k.a Re: nowobogacka vikka 06.09.05, 11:43
                raczej nie, ale tobie powinna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka