Dodaj do ulubionych

Porada modowa mi potrzebna

17.08.26, 19:28
Mam tę różową sukienkę. Potrzebuję do niej butów i małej torebki w tym samym kolorze - tylko jakim? Czy czekoladowy bedzie okej? A może burgund? (Szmaragd czy kobalt raczej zbyt ekstrawaganckie dla mnie).
Obserwuj wątek
    • presens Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:38
      Te buty które pokazujesz są za ciężkie do tej zwiewnej sukienki. Drugie fatalne. Moze dobierz jakieś sandałki z paseczkami
    • asiairma Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:38
      A może śliwkowe lub ciemniejsze bordo. Z tego co wkleiłaś bardziej podoba mi się kolor burgund, ale te ryłko mają ładny kształt.
      Ładna sukienka smile
    • dziunia.z.torunia Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:40
      Mnie akurat niespecjalnie podoba się połączenie takiego różu z czekoladowym brązem, więc jeśli tylko te kolory wchodzą w grę, to bordo
      Sama do jasnoróżowych sukienek noszę białe buty i torebkę
      • dziunia.z.torunia Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:41
        Nawiasem mówić bardzo ładna jest ta sukienka, ale założyłabym do niej coś lżejszego - sandałki?
        • mama-ola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:42
          Mam dwa wesela, jedno w sierpniu, drugie we wrześniu. Nie jestem pewna, czy sandały są dobre na wrzesien.
          • primula.alpicola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:59
            mama-ola napisała:

> Mam dwa wesela, jedno w sierpniu, drugie we wrześniu. Nie jestem pewna, czy san
            > dały są dobre na wrzesien.

Dobre. Nie zamarzniesz
      • mama-ola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:41
        Różne kolory wchodzą w grę, jeszcze niczego nie kupiłam.
    • primula.alpicola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:56
      Sandały na obcasie, ja jestem stoka i szukałabym jakichś biżuteryjnych. Te pierwsze buty nawet ok, ale nie do tej kiecki, drugie są straszne.
    • demodee2 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:56
      Jeśli nie masz brązowych półbutów i małej brązowej torebki, to jest to okazja, żeby je nabyć.

Róż z brązem to ładne, klasyczne zestawienie.
      • presens Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:59
        Moze coś takiego, jak będzie chłodno to założysz cienkie rajstopy
        • demodee2 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:01
          Nie, nie, ciemnobrązowe powinny być.
    • marzenka12 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:01
      Te buty nie, kup jakies delikatniejsze
      • demodee2 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:09
        Kup sobie klasyczne eleganckie brązowe buty. Te Ryłki są OK. Torba moim zdaniem zbyt masywna jak na imprezę, ale jeśli Ci się podoba, to kup. Będziesz nosić też poza imprezami.
    • bowemniejest_6 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:11
      Ja bym poszla w sliwke. Ale raczej tak.
      • mama-ola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:20
        Fajne smile Torebka to już w ogóle super. Co do butów nie odważyłabym się. Chyba.
        • szarmszejk123 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:31
          Buty na obcasie ten marki są koszmarnie niewygodne i jakość jest tragiczna, odradzam.
    • ewa_2009 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:13
      złote
      • presens Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:18
        Srebrne albo tzw szampańskie złoto
      • nuta15 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:24
        Do tej sukienki pasują jasne, lekkie buty. Na stronie ryłko widzę bardzo ładne, delikatne jasnoszare welurowe szpilki z wycięciem na pięcie. Będą idealne. Torebka może być w ciemniejszym odcieniu różu albo srebrna.
    • alina460 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:19
      Srebrne sandałki
    • mama-ola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:29
      Moze faktycznie czekoladowy za ciężki na lato. Jutro poprzymierzam jasne. Dzięki wszystkim
    • snakelilith Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:32
      Ten róż nie wygląda na bardzo chłodny, dlatego zobacz zestawienia z pierwszego zdjęcia. Na lewo masz bardziej zachowawcze, kremowy biały, czekolada i także beż by się sprawdził, ale buty powinny być lżejsze.
      Na prawo kolory bardziej kontrastujące, których oprócz bordo raczej nie chcesz.
      Ja osobiście uważam, że czekoladowe sandałki z paseczkami wyglądałyby dobrze.
      Jeżeli zdjęcie jednak przekłamuje i róż jest chłodniejszy, to na drugim zestawieniu masz pasujące kolory. Tu znowu z lewej strony te bardziej zachowawcze. Np. srebrny, szary, ale także szampańskie złoto i czerń by pasowały.
      • snakelilith Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:36
        Dodam jeszcze, że buty nie muszą być w kolorze torebki. tego się już nie robi. Więc jak masz jasno kremową, prawie białą torebkę, to będzie pasowała niezależnie od koloru butów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka