mama-ola 17.08.26, 19:28 Mam tę różową sukienkę. Potrzebuję do niej butów i małej torebki w tym samym kolorze - tylko jakim? Czy czekoladowy bedzie okej? A może burgund? (Szmaragd czy kobalt raczej zbyt ekstrawaganckie dla mnie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
presens Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:38 Te buty które pokazujesz są za ciężkie do tej zwiewnej sukienki. Drugie fatalne. Moze dobierz jakieś sandałki z paseczkami Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:38 A może śliwkowe lub ciemniejsze bordo. Z tego co wkleiłaś bardziej podoba mi się kolor burgund, ale te ryłko mają ładny kształt. Ładna sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia.z.torunia Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:40 Mnie akurat niespecjalnie podoba się połączenie takiego różu z czekoladowym brązem, więc jeśli tylko te kolory wchodzą w grę, to bordo Sama do jasnoróżowych sukienek noszę białe buty i torebkę Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia.z.torunia Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:41 Nawiasem mówić bardzo ładna jest ta sukienka, ale założyłabym do niej coś lżejszego - sandałki? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:42 Mam dwa wesela, jedno w sierpniu, drugie we wrześniu. Nie jestem pewna, czy sandały są dobre na wrzesien. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:59 mama-ola napisała: > Mam dwa wesela, jedno w sierpniu, drugie we wrześniu. Nie jestem pewna, czy san > dały są dobre na wrzesien. Dobre. Nie zamarzniesz Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:41 Różne kolory wchodzą w grę, jeszcze niczego nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:56 Sandały na obcasie, ja jestem stoka i szukałabym jakichś biżuteryjnych. Te pierwsze buty nawet ok, ale nie do tej kiecki, drugie są straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee2 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:56 Jeśli nie masz brązowych półbutów i małej brązowej torebki, to jest to okazja, żeby je nabyć. Róż z brązem to ładne, klasyczne zestawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 19:59 Moze coś takiego, jak będzie chłodno to założysz cienkie rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
demodee2 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:01 Nie, nie, ciemnobrązowe powinny być. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:01 Te buty nie, kup jakies delikatniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
demodee2 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:09 Kup sobie klasyczne eleganckie brązowe buty. Te Ryłki są OK. Torba moim zdaniem zbyt masywna jak na imprezę, ale jeśli Ci się podoba, to kup. Będziesz nosić też poza imprezami. Odpowiedz Link Zgłoś
bowemniejest_6 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:11 Ja bym poszla w sliwke. Ale raczej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:20 Fajne Torebka to już w ogóle super. Co do butów nie odważyłabym się. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:31 Buty na obcasie ten marki są koszmarnie niewygodne i jakość jest tragiczna, odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:18 Srebrne albo tzw szampańskie złoto Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:24 Do tej sukienki pasują jasne, lekkie buty. Na stronie ryłko widzę bardzo ładne, delikatne jasnoszare welurowe szpilki z wycięciem na pięcie. Będą idealne. Torebka może być w ciemniejszym odcieniu różu albo srebrna. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:29 Moze faktycznie czekoladowy za ciężki na lato. Jutro poprzymierzam jasne. Dzięki wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:32 Ten róż nie wygląda na bardzo chłodny, dlatego zobacz zestawienia z pierwszego zdjęcia. Na lewo masz bardziej zachowawcze, kremowy biały, czekolada i także beż by się sprawdził, ale buty powinny być lżejsze. Na prawo kolory bardziej kontrastujące, których oprócz bordo raczej nie chcesz. Ja osobiście uważam, że czekoladowe sandałki z paseczkami wyglądałyby dobrze. Jeżeli zdjęcie jednak przekłamuje i róż jest chłodniejszy, to na drugim zestawieniu masz pasujące kolory. Tu znowu z lewej strony te bardziej zachowawcze. Np. srebrny, szary, ale także szampańskie złoto i czerń by pasowały. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Porada modowa mi potrzebna 17.08.26, 20:36 Dodam jeszcze, że buty nie muszą być w kolorze torebki. tego się już nie robi. Więc jak masz jasno kremową, prawie białą torebkę, to będzie pasowała niezależnie od koloru butów. Odpowiedz Link Zgłoś