johny_aloha 06.09.05, 20:44 Aloha Promykowicze Szukam dobrego i taniego płytkarza !!! Prosze o info Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin764 Re: płytkarz 06.09.05, 20:46 Aloha kolego ! Mam gościa , kładł płytki u naszego "maradony" nick masa206 , ale podobno nie najlepiej ...zresztą pogadaj z nim osobiście . Odpowiedz Link Zgłoś
johny_aloha Re: płytkarz 06.09.05, 20:56 dzieki przyjacielu Rozeznam temat , natomiast moja prośba nadal aktualna - piszcie , piszcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
masa206 Re: płytkarz 12.09.05, 14:19 Witam, Mam płytkarza który robi tak sobie ale za to część roboty za darmo. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ela_n Re: płytkarz 14.09.05, 07:33 johny_aloha napisał: > Aloha Promykowicze > > Szukam dobrego i taniego płytkarza !!! > Prosze o info > > Z góry dziękuje namiary moge podac na priva sprawdzony najpierw na malej lazience "spieprzonej" przez innego plytkarza pozniej dostal kilka wiekszych robotek u mnie i moich znajomych wszyscy zadowoleni nie wiem tylko co wg znaczy tani - ale porozmawiac zawsze mozna jezeli nadal jestes zainteresowany to prosze o kontakt ela_n@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fpis Re: płytkarz 23.01.16, 17:28 u mnie robił pan albert, starszy człowiek ma 60 lat ale bardzo dokładny i uczciwy. jego numer to: 53104004. Spokojnie mogę polecić bo warto. Ania Odpowiedz Link Zgłoś