Dodaj do ulubionych

Hurtownie z psią karma.

03.10.05, 12:52
Witam:-)
Czy znacie jakies hurtownie z karma dla zwierzat w Poznaniu lub okolicach?
Prosze o adresy i strony internetowe, jesli takowe posiadacie.
Z góry dziekuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: kazimiera Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:39
      Nie kupuj w hurtowaniach bo klientom takim z ulicy daja przeterminowana...a jak
      masz delikatnego psa to lepiej tylko mokre jedzenie a i nie polecalabym suchej
      karmy w szczegolnosci dla rasy typu dogi, labradorow czy owczarkow...
      • v.i.k.k.a labrador 03.10.05, 18:41
        Ale ona jest karmiona wyłącznie suchą karmą a w południe serek z mlekiem i
        żółtkiem:)Wolę nie przerzucac na mokra, bo od miękkiego się ząbki psuja-lepiej
        jak chrupie:)
        Dzwoniłam dziś do jednej hurtowni, ale pani powiedziała mi, że obsługują
        wyłącznie sklepy zoologiczne. Nawet jak mam zamiar kupic duży worek, to nie chcą
        sprzedac...hmm..dziwne
        • l.george.l Re: labrador 03.10.05, 19:49
          v.i.k.k.a napisała:

[...]
          > Dzwoniłam dziś do jednej hurtowni, ale pani powiedziała mi, że obsługują
          > wyłącznie sklepy zoologiczne. Nawet jak mam zamiar kupic duży worek, to nie
          > chcą sprzedac...hmm..dziwne [...]

To nie jest dziwne, bo wynika z przepisów podatkowych. Do obsługi klientów
          indywidualnych po przekroczeniu jakiejś tam kwoty potrzebna jest kasa fiskalna.
          A to oznacza dodatkowe wydatki i generalnie burdel w księgowości. Na Wilczaku
          sprawdź ceny. Widziałem tam jeden boks z psim asortymentem. Generalnie ceny są
          tam bardzo dobre.
          • v.i.k.k.a Re: labrador 03.10.05, 21:03
            Mi tam o paragon nie chodzi:)
            Na wilczaku na tej giełdzie pewnie?:)
            • Gość: antyvika vikka ma wąsy i tłusty ryj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:23
              a jaka z niej paskuda na zdjeciach!!!!! blehhhhh
            • l.george.l Re: labrador 03.10.05, 21:46
              v.i.k.k.a napisała:

> Mi tam o paragon nie chodzi:)
              [...]
              Może lepiej trzymaj paragony. Jak Capri dojdzie do władzy, to będą refundować zakupy witaminizowanej karmy dla psów.
              • v.i.k.k.a Re: labrador 03.10.05, 22:07
                No tak to racja-od dzis zbieram paragony na karmę, kości, woreczki na kupki:)
            • l.george.l Re: labrador 03.10.05, 21:47
              v.i.k.k.a napisała:

[...]
              > Na wilczaku na tej giełdzie pewnie?:)
              [...]

Tak
              • v.i.k.k.a Re: labrador 03.10.05, 22:08
                To muszę tam zerknąć przy okazji, dawno tam nie byłam....
        • Gość: RAAK Re: labrador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:11
          przy dawnej klinice na grunwaldzkiej jest hurtownia, w której mozesz, jak sie
          postarasz kupic w detalu spore ilosci po cenach hurtowych
          • v.i.k.k.a Re: labrador 03.10.05, 22:12
            Chyba wiem gdzie to jest:)))
            • Gość: RAAK Re: labrador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:14
              polecam tez taka karme- Cinbaum. Jest to juz karma z górnej polki porównywana
              jakosciowo z Royallem, a zawiera więcej witamin i korzystniejsza nieco cenowo
              • v.i.k.k.a Re: labrador 04.10.05, 10:50
                Się zobaczy:) I tak Royal jest tańszy od Eukanuby a Purina to już w ogóle:)
                • Gość: RAAK Re: labrador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:12
                  ale Purina nie jest tak wartosciowa jesli chodzi o mikroelementy i witaminy.
                  Dając pieskowi Purine powinnas tez dawac mu calkiem pokazna porcje witamin
                  • v.i.k.k.a Re: labrador 05.10.05, 09:24
                    Też tak słyszałam, ze Eukanuba i Royal Canin nie potrzebuja juz suplementów.
    • s.t.m Re: Hurtownie z psią karma. 03.10.05, 13:51
      v.i.k.k.a napisała:

> Witam:-)
      > Czy znacie jakies hurtownie z karma dla zwierzat w Poznaniu lub okolicach?
      > Prosze o adresy i strony internetowe, jesli takowe posiadacie.
      > Z góry dziekuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam:-)

Nie wiem gdzie ci polecic ale sklepy zoologiczne maja dobre jedzenie z Niemiec!
      Moj labrador jada tylko mieso z puszek i nie polecam rodzime..moj zdychal
      tydzien po takim jedzeniu
      • Gość: Mm Re: Hurtownie z psią karma. IP: 80.53.33.* 03.10.05, 18:17
        a zalezy jaka ,nie wiem co lubisz i czy taka na codzien czy na wytworn akolacje ;)
        • v.i.k.k.a z Twojej ręki zjem każdą:P(nt) 03.10.05, 18:44

• v.i.k.k.a Re: Hurtownie z psią karma. 03.10.05, 18:43
        Moja blondyna je Eukanube, Royal canina, ewentualnie Purinę:) Kumpel natomiast
        polecał jeszcze Hillsa, ale nie wiem skąd on to ma....
    • Gość: antyvika Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:54
      jestes tak beznadziejna że nie wiem co,ale czego mozna było sie spodziewac po
      takiej zadufanej lali jaką jestes szkoda tylko że na forum robisz z siebie cudo
      a w rzeczywistosci no cóż......zdjecia nie kłamią buahahahahaha
    • Gość: F2 Re: Hurtownie z psią karma. IP: 80.53.33.* 03.10.05, 20:00
      to pokaz te zdjecia, bo gadasz juz o tym ze wiesz kto to ze masz zdjecia wiec
      sie podziel albo przestan peplac...
      • Gość: antyvika Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:14
        jawna publikacja zdjecia osoby bez jej zgody nie jest mozliwa,ale podkresliłem
        JAWNA kto miał miec jej zdjecie juz dawno ma
        • Gość: kaziu Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:36
          Co tam cykasz antyvikka dawaj link na ta stronke gdzie sa jej foto moze mi sie
          poprawi humor odrazu
          • Gość: antyviki Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:01
            vikka sama naprowadziła antyviki na jej trop bo pisała gdzie "bywa" uahahahahahaha
    • Gość: mysiapysia Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:49
      Masz labradora vikka?ale slodki piesek ale wspolczuje psu ze ma ciebie!!!
      • v.i.k.k.a Re: Hurtownie z psią karma. 03.10.05, 22:07
        Tak i ma fajnie, gdyby trafił na ciebie to pewnie przeje..e by miał.
        • Gość: antyvika 'tak i ma fajnie' - co to jest ty analfabetko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:13
          niedosyc ze brzydka to jeszcze zes głupia!
    • Gość: wielbiciel Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:19
      VIKKA JESTES MOJA NAJSLODSZA KOBIETA NA SWIECIE GDZIEKI TOBIE JESTEM SZCESLIWY
      I RAD...TWOJ MISIU PYSIU- FAN
    • Gość: gosc Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:23
      niewiem co jest vikka ale jestes tutj gwiazda nawet do kryminalnych chca cie
      wziasc poczytaj posty:)
    • mitochondria Re: Hurtownie z psią karma. 04.10.05, 10:14
      ul leszczynska przy skrzyzowaniu z czechoslowacka
      karmy bosch
      • v.i.k.k.a Re: Hurtownie z psią karma. 04.10.05, 10:51
        A tych nie znam w ogóle. Czy tam jest tylko ta, czy ogólna hurtownia?:)
        • mitochondria Re: Hurtownie z psią karma. 04.10.05, 11:42
          ztcp to tylko bosch
          dobra karma zreszta
          • v.i.k.k.a Re: Hurtownie z psią karma. 04.10.05, 12:39
            Wszystko przekazałam:)
    • Gość: Mania Re: Hurtownie z psią karma. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 07:44
      Moje psiaki i kociaki jedzą suchą karmę firmy ACANA (kanadyjska).
      Przedstawiciel jest w Luboniu, zamawiam telefonicznie i przywożą do domu. Jest
      dobra jakościowo i korzystna cenowo. Kontakt: www.glogosia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka