Dodaj do ulubionych

GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:53
Jako cóka aktywistki partyjenej wierna mamusi i osiagnieciom jej zycia by
oddac jej nalezyty hołd chce się zrzec chrtu,którego dokonano na mnie za
sprawa ojca-kato plebejusza co pił wode swięconą w nadmiernych
ilosciach.Gdzie udać sie aby chrzest byl nieważny???.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? DANILLO A CO Z TWOJA LASKA? IP: *.icpnet.pl 18.10.05, 21:01
      • Gość: SALMA HAYEK Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:47
        Też chciałabym sie zrzec chrztu swietny pomysł!Hurraaaaaa!!!!Ale gdzie???.
        • mirek.zkanady na lozu smierci 21.10.05, 16:10
          jeszcze bedziecie o ten chrzest blagac. Co sie dzieje z ta Polska? Zupelnie was
          juz ten Owsiak z Michnikiem oglupili...
          • Gość: pokorny "Lecz gdy zagrzmi trąba złota..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:20
            "...przyjdzie sądzić ludzkie czyny"

Nie przejmuj się mirku- to tylko masońsko-żydowsko-komunistyczni frustraci, dla
            których internetowe forum michnikowskie jest jedynym miejscem do wylewania
            swoich żali, bo z innych wirtualnych, porządnych forów zostali wyrzuceni.

Pzdr
            • Gość: Zbbyszek Zwłaszcza z forum "Naszego Dziennika" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 03:25
              które udostepnia swe łamy bardzo szeroko pod warunkiem, że masz na głowie
              moherowy berecik.
            • Gość: Fela Re: "Lecz gdy zagrzmi trąba złota..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 12:37
              Papiery możesz nawet podrzeć, wyrzucić, cokolwiek, ale chrzest to nie są tylko
              i wyłącznie dokumenty. Tego się nie zrzeczesz. Mozesz co najwyżej nie
              wykorzystać szansy na zbawienie, jaką Ci daje, ale zrzec się tego nie da.
              Możesz go najwyżej nie uznawać.
    • Gość: grzesznik Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: 172.28.252.* 18.10.05, 23:32
      nie wiem jak zrzec sie chrztu, ale mogę pomóc w nabyciu grzechow, ktore
      zbalansuja gorycz swietosci :)
      • Gość: EDl Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 15:04
        No własnie gdzie???
        • Gość: MD Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.05, 18:10
          Chrzest Św. nie jest czymś takim jak np.partner,pochodzisz z nim i jak ci się
          nie spodoba rzucisz go i znajdziesz sobie innego.Jest ważnym sakramentem w
          życiu człowieka łączącym człowieka z Bogiem,przyjmujemy go również,by omijało
          nas wszelkie zło gdyż jesteśmy naznaczeni krzyżem-znakiem którego szatan się
          panicznie boi.Pan Bóg daje człowiekowi wolną wolę,nie ciągnie na siłę do życia
          w innym pośmiertnym i wiele lepszym wymiarze życia.Jak ktoś nie chce wcale nie
          musi iść jego drogą ale póżniej będzie tego gorzko żałować gdyż na zmiłowanie
          będzie za póżno.Odrzucając Chrzest nie wiecie co tracicie.
          • Gość: tia Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: 82.26.56.* 22.10.05, 14:07
            nie ma nic najlepszego jak swiadomy zdecydowany wybor, coz to za partner jesli
            jest Ci przydzielony w wieku kilkunastu miesiecy. Problem w tym ze w KK
            "swiadomy wybor" jest juz dlawiony w trakcie pierwszego sakramentu, a potem to
            juz automatyka, nawyk...
          • Gość: elka Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:14
            hihihi
            • Gość: MIrka Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:33
              Też o tym myśłałam.I chyba zrzekne sie chrztu w najblizszym czasie.
        • Gość: Rene Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 21:34
          Jak to gdzie. W lesie. Idziesz do lasu. Stajesz w odległosci 20 m od grubego
          drzewa. Przyjmujesz pozycje pochyloną i pełnum pędem biegniesz do drzewa. Nie
          hamujesz ani nie skrecasz. Rezultat gwarantowany. Albo zmądrzejesz albo nie
          będzie problemu.:)
      • Gość: monster Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.echostar.pl 23.10.05, 21:50
        szacuneczek :-) i pozdrowienia
    • Gość: a Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 22:50
      www.racjonalista.pl/kk.php/s,609
      • Gość: Danilo Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:59
        Stronki do ktorych podałes odnosniki są odlotowe.Jutro moja żona -nauczyciela
        wychowania seksualnego i prostytutka w jednej osobie rozda je dzieciom na
        lekcji by juz w mlodym wieku uswiadomily sobie ze zawsze moga zrzec sie chrztu.
        • Gość: Julka Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:40
          Hihihi.
          • Gość: Maja Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 00:40
            w sex shopie.
    • Gość: Gargamel GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? To proste. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:12
      Otóż na cemntarzu. Ale uwaga - koniecznie idealnie o północy. Z chwilą, gdy
      wybije północ musisz stać ku wschodowi skoczyć dwa razy na prawej nodze, dwa
      razy na lewej, potem obrócić się dwa razy wokół własnej osi zgodnie z ruchem
      wsakzówek zegara, a potem dwa razy w przeciwną stronę. Na koniec musisz wypić
      wywar. Przygotuj go sobie wcześniej, oto przepis: 1 część octu, 2cz.wody, 10 cz.
      ropuszej śliny, do tego ogon żmiji, starte szyszki i kawałki startej huby. Na
      koniec powiedz: "Burum, buru buc, chrztu nie mamże już!". I ZAŁATWIONE!
      • Gość: Wujek dobra rada Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? To proste. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:22
        pycha.Wujek dobra rada.
      • Gość: Urszula Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? To proste. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:43
        Tez chcialabym sie zrzec chrztu tylko gdzie?.
    • Gość: katocenzura Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 00:04
      idziesz do parafii i kategorycznie żądasz wydania swojej karty ewidencyjnej. W
      konsekwencji nie widniejesz w oficjalnym kościelnym rejestrze, ergo nie jesteś
      katoliczką. Chrzest przestaje być ważny. Dla pewności, czy aby księżulo nie
      zrobił kopii twojej karty, nasyłasz na parafię inspektora danych osobowych.
      Powodzenia.
      • pan.nikt Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? 20.10.05, 00:19
        Bzdura.
        Kartotekę, możesz wyjąć OK.
        Natomiast co do ważności chrztu.

Dla ludzi wierzących, chrzest jest ważny na całe życie. Jest zmazaniem grzechu
        pierworodnego. Skoro ten grzech został zmazany, to już się to zmazanie nie
        cofnie.

A dla ludzi niewierzących, chrzest nic nie znaczy, czyli nie może być mowy, o
        jego ważności lub nieważności Jezelinie wierzysz w Boga, to wyznajesz zasadę,
        że chrzest to tylko jakis obyczaj I tyle.
        • maniek.siekiera Na placu Wolności pod fontanną.Musisz 20.10.05, 02:27
          się rozebrać (koniecznie do naga!!), wejść do fontanny, cała się obmyć
          (DOKŁADNIE!!), a ponieważ chrzest dał ci czystość niepokalaną więc musisz
          dokonać aktu wyzwolenia się z czystości: krzycząc "mam was wszystkich w
          pi..dzie" musisz wykorzystując jakiś obły i twardy przedmiot (może byc ogórek
          szklarniowy z Tesco) dokonać dogłębnej penetracji swej vaginy... najlepiej,
          gdybyś zaliczyła przy tym odlota (wtedy zrzeczenie chrztu będzie już
          automatcznie prawomocne), ale jeżeli nie, to jeszcze na koniec musisz zwyzywać
          biksupa od chu..ów i najgorszych. Tylko sie nie pomyl i dowiedz się, kto jest
          aktualnym biskupem (zwyzywanie Petza bedzie ci policzone jako dobry uczynek i
          cała ceremonia będzie nieważna!!)
          • Gość: kawaler maltański Re: Na placu Wolności pod fontanną.Musisz IP: *.echostar.pl 21.10.05, 20:17
            a zamiast fontanny na placu wolności nie może być nad Maltą?
            • Gość: Marzenka Re: Na placu Wolności pod fontanną.Musisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 03:03
              HIHIHI.
      • Gość: o [...] IP: *.icpnet.pl 20.10.05, 10:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Satan JA wam doradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:39
          zrzeknijcie sie chrztu jedzac wiecej chipsow i coca coli i gownianego zarcia ze
          sfinxa
          • Gość: Julia Re: JA wam doradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:01
            Dobre sobie?.Mnie na szczęscie mój ojciec przodownik partii nie ochrzcil.Jestem
            z tego dumna.
            • Gość: hihi Re: JA wam doradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 00:05
              Masz fajnie zazdrosze mnie ochrzcili i czuje sie z tym jak z jakims wrzodem na
              dupie.
              • pan.nikt Re: JA wam doradze 21.10.05, 00:08
                Ciągle nie rozumiem
                .
                Skoro nie wierzysz w Boga, to nie wierzysz w chrzest.
                A skoro chrzest jest niczym, to nie może być wrzodem.
                • renepoznan Re: JA wam doradze 21.10.05, 09:59
                  pan.nikt napisał:

> Ciągle nie rozumiem
                  > .
                  > Skoro nie wierzysz w Boga, to nie wierzysz w chrzest.
                  > A skoro chrzest jest niczym, to nie może być wrzodem.

Moze to resztki sumienia?
                  • stuprz Re: JA wam doradze 22.10.05, 11:44
                    Czy Wam już ludzie ktoś mocno przydzwonił w łeb albo jesteście w stanie
                    wskazującym na spożycie? Jak Wam nie jest Bóg i kościół potrzebny to go
                    olejcie! Serio! Jeśli te w/w instytucje dla Was nic nie znaczą to o co się
                    martwicie? Nie czaję motywu! Jak chcecie się wyrzec Boga to weźcie jakąś kózkę,
                    ładnie je krew upuście, zróbcie mroczny klimat, napiszcie sobie na czole 666 i
                    będzie extra!
                    • Gość: paweł Re: JA wam doradze IP: *.icpnet.pl 22.10.05, 12:58
                      Następny katolicki debil, który myśli, że jak ktoś nie wierzy w boga, to jest satanistą. Oj katolu, katolu
                      • Gość: Olla Re: JA wam doradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:30
                        Hihihi.
                    • Gość: Basia Re: JA wam doradze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 00:46
                      Ja tam Kościoła Katolickiego nie uznaje,wiec popieram autora/rke postu.
                      • maniek.siekiera Re: JA wam doradze 25.10.05, 18:20
                        a ja uwazam,ze jestes qpa gowna
                        • Gość: Marian Re: Maniek SIekiera to ubecki alfons IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:37
                          Sam jestes qupa gowna ubecki smieciarzu p-rzefarbowany na chrzescijanina.ty
                          alfonsie i cinkciarzu.
                          • maniek.siekiera ChCwD Marian ;) 26.10.05, 00:34
                            albo raczej - bejsbol grubym końcem - co byś cuś poczuł w tym rozjechanym analu ;D
                            • Gość: blogoslawiona ula Re: ChCwD maniek siekriea to kawal penera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:30
                              I kmiot.
                              • maniek.siekiera Nawet piczko nicka nie potrafisz wklepać dobrze ;) 26.10.05, 23:35
                                • Gość: maniek siekieras Re: maniek siekiera to kawał chama i penera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 00:35
                                  hehehe
                            • Gość: Jojo Re: ChCwD Marian ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:42
                              Co za prostak.
      • Gość: Jadwiga Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:50
        Ja tam moich dzieci nie ochrzciłam , zeby im nie robic siana z mozgu.Czarnym
        dzieci nie oddam nigdy.
      • Gość: Kibol Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:40
        Lech kolejorz.lech kolejorz.
    • Gość: sami ci zabiorą Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? W PIEKLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 23:13
      I po co nam prezydent który w kółko powtarza, że nic się nie da zrobić bo na
      nic nie ma pieniędzy bo Polska jest biedna i za jego prezydentury nic się nie
      poprawi. WYBIERZMY PREZYDENTA KTÓRY DOŁOŻY WSZELKICH STARAŃ, ŻEBY: DAŁO SIĘ
      ZROBIĆ, BYŁY PIENIĄDZE, POLSKA BYŁA BOGATA I ZA JEGO PREZYDENTURY SIĘ
      POPRAWIŁO!!!
      Głosując na prof. dr hab LECHA KACZYŃSKIEGO wybierasz prezydenta który będzie
      gwarantem interesu POLSKI i jej obywateli!!! I czy to się spodoba "PO" czy
      nie, i tak zbudujemy IV RP i wyleczymy Polskę z patologii. Dla rozwoju
      Polskiej gospodarki zlikwidujemy "RPP" i usuniemy Balcerowicza. Będziemy
      dążyć do poprawy bytu naszych obywateli, a nie nabijania kieszeni zachodnim
      spekulantom! Zanim zagłosujesz obejrzyj film: "NOCNA ZMIANA"!
      Na początku przemian głosili hasło, że: "pierwszy milion trzeba ukraść". No i
      kradli. Prowadzili nieodpowiedzialną prywatyzację. Pozbywali się majątku
      narodowego za "bezcen".
      Ciekaw jestem czy koledzy Tuska: Lewandowski, Bielecki, Boni z takim samym
      gestem pozbywaliby się swojego prywatnego majątku.
      Lech Kaczyński na prezydenta IV RP!
      Nikt nas już z tej drogi nie zawróci!!!
      Chociaż niektórych takie komentarze "kolą w oczy".
      W IV RP naprawimy błędy popełnione w III RP.
      Wałęsa nie dopuścił do rozliczenia komunistów. Umożliwił im powrót do pełni
      władzy. Umożliwił uwłaszczenie się nomenklatury. Wiem że ci najmniej winni
      np. sekretarze "POP" zostali zweryfikowani przez środowisko. Natomiast
      dzięki "okrągłemu stołowi" naczelne władze PZPR zostały nagrodzone.
      Mazowiecki ogłosił "grubą kreskę". Oni są wdzięczni Wałęsie i jego kolegom.
      Przez nieudolność środowiska Wałęsy. Kwaśniewski 10 lat był prezydentem.
      Nadszedł czas na dokończenie. To nie jest tak, że we wszystkich sprawach moje
      poglądy są identyczne jak braci Kaczyńskich. Ale zgadzam się z nimi co do
      oceny przeszłości, w sprawach gospodarki, i do kierunku rozwoju Polski w
      przyszłości. Wiem że byli uczestnikami "okrągłego stołu". Traktowali to
      uczestnictwo jako rozgrywkę taktyczną. Zdawali sobie sprawę z wagi
      podejmowanych tam ustaleń. Po miażdżącym zwycięstwie solidarności w wyborach
      1989 r. zamierzali odejść od zawartych tam zdradzieckich porozumień.
      Wynikiem
      czego był ich nieustanny konflikt z prez. Wałęsą.
      Zwyciężyła jednak opcja postkomunistycznych agentów i bezkrytyczne poddańcze
      dotrzymywanie ustaleń "okrągłego stołu". Dalej wiemy jak się wszystko
      potoczyło.
      Obecnie po 15 latach mamy ogromną szansę dokończyć przemiany rozpoczęte w
      latach osiemdziesiątych i nie pozwólmy więcej nikomu aby nam to uniemożliwił
      lub odsunął w daleką przyszłość. Całym programem "PO" jest 3x15 i zachowuje
      się jak rozkapryszona panna aby jak najwięcej wyszarpnąć. To Tusk i jego
      koledzy "gdańscy liberałowie" głosili, że pierwszy milion trzeba ukraść. I
      kradli. A mnie wcale nie zależy na tej niewygodnej koalicji. Poszukajmy innej
      opcji.
      Cała nadzieja w "PiS"ie i prezydencie Lechu Kaczyńskim.
      Cytat wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego: "Powiedziałbym wyraźnie, że III RP
      przyniosła nam niepodległość i - ułomną, bo ułomną, ale jednak - demokrację.
      Nie rozwiązała jednak podstawowych problemów, jak zbyt wolny wzrost
      gospodarczy, bezrobocie, bieda, brak mieszkań, kryzys rodziny i kryzys
      populacyjny, fatalny stan aparatu państwowego. Receptą, którą trzeba tutaj
      zastosować, jest naprawa państwa poprzez jego oczyszczenie i reorganizację
      oraz podjęcie nowej polityki gospodarczej nastawionej na szybki wzrost
      dochodu narodowego, ale równie mocno na szybki wzrost liczby miejsc pracy.
      Zacząć trzeba od oczyszczenia i tu niezbędna jest Komisja Prawdy i
      Sprawiedliwości oraz Urząd Antykorupcyjny...".
      Głosując na Lecha Kaczyńskiego masz szanse żyć lepiej!!! JK.
      • Gość: KIBOL Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? W PIEKLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 13:18
        A CH.. MA POLITYKA I PREZYDENT DO ZRZEKANIA SIE CHRZTU.
    • Gość: Arek Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:20
      aby zrzec się chrztu musisz usiąść przed lustrem zajrzeć sobie w swoje wielkie owłosione dup*ko i bekając powiedzieć: zrzekam się chrztu a potem puścić bełta na swój brzuch sprawdzałem i działa.
      • Gość: ALLA Pugaczova Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:32
        A nie miałes potym jakiś reperkusji zoładkowych?.
    • Gość: antyvikka Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 12:46
      ja sie zerzeklam w kosciele za wartom
      • Gość: Danuta Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 12:57
        W ktorym kosciele za Wartą?Pytam bo od dziecka moim marzeniem jest zrzec sie
        chrztu.
      • Gość: Joasia Re: Na dworcu głownym PKP w Wc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 15:33
        Podobno tam.
    • Gość: haha Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.icpnet.pl 01.11.05, 08:49
      Ja bym chciala sie zrzec swiadectwa urodzenia, gdzie moge to zrobic? Czy jak
      zniszcze papiery to bedzie juz po sprawie?
      • Gość: Olaf Re: swiadectwo urodzenia w tym głupim kraju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 14:22
        ???
    • Gość: Adam Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.toya.net.pl 01.11.05, 17:01
      Uprzejmie donosze,że chrztu można zrzec się na Madagaskarze. I tam prosze się
      kierować.
      • Gość: El Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:10
        Moze być i na Madagaskarze byłe by się go zrzec.
        • Gość: Jarek Re: GDZIE ZRZEC SIE CHRZTU??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 12:59
          Super pomysłs.Połkne mentosa the fresmaker i chrzest uniważniony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka