Gość: właściciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:47 poszukuje pracownika do lokalu na stanowisko organizatora bankietów,oraz imprez tematycznych i koncertów w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kin Re: organizator imprez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:37 Prosze o szczegolowe informacje na adres kinamina@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agatha61 Re: organizator imprez 04.11.05, 09:16 dlaczego nie ma takich ogloszen w odzi??? to to czego szukam i zgodne z moim wyksztalceniem Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konferansjer Re: organizator imprez IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.11.05, 18:02 Witam Jestem zainteresowany ofertą-proszę o więcej szczegółów-mail- konferansjerka@o2.pl. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
minda_z Re: organizator imprez 07.11.05, 17:04 Gość portalu: właściciel napisał(a): > poszukuje pracownika do lokalu na stanowisko organizatora bankietów,oraz > imprez tematycznych i koncertów w Szczecinie Witam. Jestem zainteresowany Państwa ofertą pracy. Mam doświadczenie na dokładnie takim stanowisku, i możliwość od zaraz zamieszkania w Szczecinie. Proszę o kontakt: minda@op.pl lub minda_z@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś