Dodaj do ulubionych

UJAWNIAMY TWARZE POLICJANTÓW!

IP: *.local / *.27.11.vie.surfer.at 24.11.05, 04:01
Już wkrótce planuję opublikować w sieci zdjęcia policjantów z marszu. Niektórzy z tych panów na szczęście mieli ściągnięte maski z twarzy, mogą się liczyć z tym, że nie będą anonimowi! Już my ich pokażemy światu! Wszędzie.
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: UJAWNIAMY TWARZE POLICJANTÓW! 24.11.05, 12:01
      Brawo.
      Twarze ludzi dobrze wykonujących swoją robotę powinny być znane.
      • werter-6 Panie 00 nie prowokuj 24.11.05, 15:25
      • v.i.k.k.a JESTEM DUMNA Z POZNAŃSKIEJ POLICJI:)))))) 24.11.05, 23:48
        I powinni dostać jakąś nagrodę, premię a najlepiej podwyżkę, żeby zawsze tak
        dobrze spełniali funkcje.
        Oby tak dalej, Panowie:)
    • Gość: Ola Re: UJAWNIAMY TWARZE POLICJANTÓW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:18
      Vivat geje i lesbijki.Precz z PiSuarowymi homomordercami.
      • Gość: Jaćwing Re: UJAWNIAMY TWARZE POLICJANTÓW! IP: *.icpnet.pl 24.11.05, 12:31
        Chętnie ujżę twarze policjantów, zebym wiedział któremu na ulicy podać rękę.

Gdyby ktokolwiek poza homoseksualistami zorganizował coś takiego, policjanci
        rozjechaliby go w 5 minut i nigdzie nie wzbudziłoby to żadnej sensacji. Tylko
        oni są na świecie tak uprzywilejowaną grupą, że wolno im łamać prawo bez
        większych konsekwencji.
        • Gość: achu Re: UJAWNIAMY TWARZE POLICJANTÓW! IP: *.icpnet.pl 24.11.05, 14:44
          te poganin, powiedz mi jakie prawo złamali uczestnicy Marszu???
          tylko mi nie mów proszę o decyzji Prezydenta Grobelnego - bo z prawem to ona
          miała tylko tyle wspólnego, że prezydent ma prawo je wydawać ( nawet jeżeli są
          sprzeczne z Konstytycją RP - w takim kraju żyjemy).
          Słucham?
          czy wiesz, że w czasach jaćwinga - homosie byli w przewadze?
          • Gość: Jaćwing Re: UJAWNIAMY TWARZE POLICJANTÓW! IP: *.icpnet.pl 24.11.05, 15:14
            "tylko mi nie mów proszę o decyzji Prezydenta Grobelnego - bo z prawem to ona
            miała tylko tyle wspólnego, że prezydent ma prawo je wydawać"

Zakaz "naciągany" to wydał Kaczyński w czerwcu w Warszawie. Każdy kto widział
            jakąkolwiek tego typu parade wie, że istniało realne zagrozenie dla wszystkich
            obecnych tam. Ciekawe jakby to wyglądało, gdyby "prawdziwi", czyli
            zorganizowani chuligani nie ustalili, że nie przychodzą tam. Decyzja została
            wydana zgodnie z prawem. Ja osobiście nie widzę powodu, aby przez Półwiejską w
            sobotnie popołudnie miała maszerować parada otoczona kordonem policji,
            obrzucana czym popadnie przez kontrdemonstrantów. I sądze, że właściciele
            sklepów na Półwiejskiej też nie widzą takiego powodu.

Pozatym, jeżeli demonstranci są nawoływani przez policję do opuszczenia miejsca
            zgromadzenia, to ich obowiązkiem jest dostosowanie się do poleceń
            funkcjonariuszy. A oni rozpoczęli "okupację", a przy próbach niezwykle
            delikatnego jak na policję przerwania zgromadzenia zaczęli się bronić, np.
            kopać, czy okładać pięściami funkcjonariuszy. Policja miała prawo i obowiązek
            ich rozgonić. Każda inna demonstracja zostałaby spałowana, podtopiona z armatek
            wodnych, poszczuta psami, albo stratowana końmi, tylko oni mogą liczyć na takie
            względy.

"czy wiesz, że w czasach jaćwinga - homosie byli w przewadze?"

Chyba w czasach "Jaćwingów" ich było całkiem mnogo tych Jaćwingów. Ale homosie
            nigdy nie byli w przewadze to był zawsze margines, nawet w szczytowym czasie
            mody na to zjawisko jak np. teraz.
    • werter-6 Mam duże wątpliwości, winny jest przedewszytkim 24.11.05, 15:35
      Grobelny!!!! A Policja niestety musiala wykonać rozkazy, po to ona jest, można
      mieć do niej pretensje o brutalnośc!
    • renepoznan Re: UJAWNIAMY TWARZE POLICJANTÓW! 24.11.05, 20:05
      Gość portalu: STOP BEZPRAWIU! napisał(a):

> Już wkrótce planuję opublikować w sieci zdjęcia policjantów

Jeżeli jesteś taki odważny to może sam sie wpierw ujawnisz? Takich żygajacych
      anonimów to na tym forum sie duzo produkowało.
    • Gość: mih Re: UJAWNIAMY TWARZE POLICJANTÓW! IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.05, 20:15
      Gość portalu: STOP BEZPRAWIU! napisał(a):

> Już wkrótce planuję opublikować w sieci zdjęcia policjantów z marszu. Niektórzy
      > z tych panów na szczęście mieli ściągnięte maski z twarzy, mogą się liczyć z t
      > ym, że nie będą anonimowi! Już my ich pokażemy światu! Wszędzie.

sam sie opublikuj kretynie jeden - myslenie chyba ci sie zastopowalo! od kiedy
      to policja ma weryfikowac obowiazujace prawo? skad sie biora takie buraki?! a
      jak go lysol bedzie glanowal to bedzie wrzeszczec czemu policja go nie broni.
      nie broni, bo jest zajeta analiza sciezki legislacyjna obowiazujacego kk.
      wyroslo pokolenie brukowcow, ktore wciaz mamroce jedynie jakies durne haselka.
      • Gość: Dzesika Re: UJAWNIAMY TWARZE POLICJANTÓW!Jestem Za! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:51
        • kuka9 Re: UJAWNIAMY TWARZE POLICJANTÓW!Jestem Za! 24.11.05, 23:11
          oj - kochający inaczej - porute se robicie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka