pan.nikt 08.01.06, 00:14 Posłanka Hojarska swoimi idiotycznymi przekretami, czy Nowy Dzień, a więc GW szukając durnych sensacji do walenia po SO?? www.nowydzien.pl/nowydzien/1,70091,3102244.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renepoznan Re: Kto nisko upadł 08.01.06, 00:33 No jasne. Przecież od czasu gdy Samoobrona jest koalicjantem takie numery nie sa niezgodne z standardami PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Kto nisko upadł 08.01.06, 00:44 Wszystko kuz jest jasne. Oczywiscie koalicjant jest w porządku. Ja juz nic nie mówię. Wszystko kwestią standardów i moralnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Kto nisko upadł 08.01.06, 00:47 A dla mnie nie jest jasne. Jeżeli prawdą jest, że Hojarska poszła na śmieszną kilkutysięczną łapówkę, to powinna być natychmiast pozbawona immunitetu i osądzona. Jeżeli to kolejna bzdura wyssana z brudnego palca pismaka, to jego gazeta powinna zostać ukarana karą finansową, do bankructwa włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Kto nisko upadł 08.01.06, 01:54 renepoznan napisał: > [...] Przecież od czasu gdy Samoobrona jest koalicjantem takie numery nie > sa niezgodne z standardami PISu. [...] Trochę obok głównego tematu, ale pozwolę sobie wtrącić pytanie czy coś Kolegom wiadomo o gorzowskim procesie w sprawie oszustwa wyborczego wybitnej studentki UAM? Dawno prasa nie informowała, ile set światków zostało już przesłuchanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe05 Re: Kto nisko upadł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:45 ile razy można wbijać do durnego łba żeby nie powoływać się na nowy dzień? ano panu nikt wiele. Szukaj taniej sensacji w SE, fakt i ND to będziesz miał tematy na nowe wątki. Pozdr. HeHe Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Kto nisko upadł 08.01.06, 00:49 uhahaha, ale to mocne. Tylko, że nie tylko ja powołuję się na Nowy Dzień. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3102244.html fakty.interia.pl/news?inf=703787 a pewnie również wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe05 Re: Kto nisko upadł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:51 przykro mi stwierdzić że w każdym z podanych linków przywołane jest źródło ND. Tyle. HeHe Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Kto nisko upadł 08.01.06, 00:55 No właśnie. Czyli uznają ND jako pismo miarodajne. Nie zapominaj też, że ND to ten sam koncern, co GW. czy tam też jest słynny "chiński mur"?? A może właśnie ND jest wykorzystywany przez towarzystwo Michnika do plucia i szczekania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe05 Re: Kto nisko upadł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 01:00 Czy miarodajne? Pewnie tak. Tak samo miarodajne jest F i SE. Bo nie przeczę że to co tam piszą to nieprawda. uważam jednak że forumowicz pokroju pana nikt nie powinien poruszać tematów nieistotnych, tzw. "taniej sensacji" bo to dla małowymagających ludzi. Swoją ciekaw jestem działania pani Gilowskiej w rządzie. Ale to dyskusja na osobny temat. Pozdrawiam. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Kto nisko upadł 08.01.06, 01:05 Jestem uczulony na przejawy korupcji i zlodziejstwa. Ale wkurza mnie też bezdurne plucie. Bezpodstawne plucie, psuje państwo. Jak?? Ano na każdy zarzut prasowy można odpowiadać prasa kląmie i bezkarnie robić dalej swoje wmawiając społeczeństwu, że to tylko fakty prasowe. W dodatku jest slynne hasło o pluciu, po którym zawsze cś się przylepi. Zarówno poslowie, urzędnicy, jak i media muszą ponosic szczególną odpowiedzialność za przestrzeganie prawa i głoszenie prawdy. Dlatego uważam temat za interesujący i oczekuję na jego rozwiązanie. A Gilowska trafiłą na forum Kto nami rządzi Odpowiedz Link Zgłoś