mika847 18.01.06, 16:56 PRZEDSTAWICIELI HANDLOWYCH ZATRUDNI FIRMA BUDOWLANA.WYMAGANE PRAWO JAZDY,KOMUNIKATYWNOŚĆ, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W PRACY HANDLOWCA.KONTAKT TELEFONICZNY POD NR 0 694 960 096. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anthonette Re: HANDLOWCÓW 18.01.06, 19:32 Witam. Mam prawo jazdy kat. B, jestem komunikatywny, a takze mam doswiadczenie w handlu. Powaznie poszukuje firm, dla ktorych bede pracowac jako przedstawiciel. Mam tylko jedno pytanie: czy jestescie Panstwo zainteresowani wspolpraca z przedstawicielem na ksiezycu? Bardzo chetnie podejme sie tego, poniwaz od niedawna mieszkam na ksiezycu, i powiem szczerze, ze jeszcze czegos takiego tu nie maja:) Mysle, ze jako powazna firma powinniscie Panstwo przede wszystkim podac swoja lokalizacje i teren, na ktorym poszukujecie takie pracownika:) Zycze powodzenia i logicznego rozumowania na przyszlosc:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mika847 Re: HANDLOWCÓW 19.01.06, 20:50 Myślę że logiczne jest to iż napisane jest że kontakt telefoniczny,a więc tam udzielamy informacji. Odpowiedz Link Zgłoś