Gość: gabi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 00:09 Jakie sa wasze opinie o Collegium Civitas ? Interesuje mnie dziennikarstwo.Warto tam studiowac ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mada Re: Collegium civitas IP: *.pgnig.pl 26.07.04, 13:49 jak najbardziej polecam, ksonczylam tam stosunki miedzynarodowe i jestem baaaaaaaardzo, baaaaaaaaaardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Collegium civitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 00:56 Moglabys mi podac swojego maila albo nr gg,chcialabym sie dowiedziec kilku rzeczy ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krowkasmieszka Re: Collegium civitas 30.08.04, 16:24 tez mialam do czynienia z CC... zostala mi jeszcze praca mgr do napisania i obronienia, jak do tej pory wspomnienia mam bardzo mile... oczywiscie nie ma idealnych szkol, wiec i tu sie zdarzaly "wpadki", ale bardzo mi przykro, ze juz sie skonczylo moje tam studiowanie. jakbys chcial(a) to pisz do mnie krowkasmieszka@NOSPAM.gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Collegium civitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 23:51 Wysłałabym Ci maila,ale cos mi sie poczta zepsuła,wiec napisze tu. Chciałabym zdawac do Collegium Civitas na dziennikarstwo w przyszlym roku. Moglabys mi napisac cos blizej o tej uczelni. Moze sie orientujesz,czy duzo chetnych bylo w tym roku na dziennikarstwo i w ogole ? Czy ta uczelnia jest dobra i godna polecenia ? Dzieki z gory za odpowiedz ! Czekam i pozdrawiam gabi Mozesz mi napisac tu,lub wyslac odp na maila:japonka3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Collegium civitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 00:21 I co nikt z was nic nie wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Collegium civitas IP: *.internet.piotrkow.pl 12.09.04, 10:55 to jest kolejna lipna szkołka typu "wyższa szkoła biznesu" wykształcenie masz za kase a nie za wiedze. polecam porzadne uczelnie typu UW a nie takie dziadostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocker Re: Collegium civitas IP: 195.116.133.* 12.09.04, 13:09 ja: zamknij sie kolego skoro nie wiesz nic. Pierdzielisz glupoty, ze szkoda gadac. Skad ta pewnosc, ze na UW jest tak pieknie i w ogole? Myslisz, ze na UW za kase nie zdobedziesz wyksztalcenia itd? Swoja wypowiedzia pokazujesz tylko jak niski jest twoj poziom inteligencji. Widac kochasz stereotypy. Posluguj sie nimi dalej, bo na wiecej cie nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
krowkasmieszka Re: Collegium civitas 13.09.04, 14:07 studiuje i w collegium i na uniwerku, dziennie, bezplatnie i szczerze powiedziawszy nie zaluje pieniedzy wydanych na collegium, bo przynajmniej wiem za co place. to raczej uw jest picem na wode, myslisz ze jak bedziesz mial papier panstwowy to i wiedze. gowno prawda za przeproszeniem. jesli jestes studentem collegium i ci sie nie podoba to zmien szkole. ale chyba za cienki jestes by sie na uw dostac. poza tym pierwsze slysze zeby cc bylo "wyzsza szkola biznesu" - nie zauwazylam zadnych "biznesowych" zajec w moim planie w ciagu pieciu lat studiow. zyj dalej w imaginowanym swiecie to na pewno bedzie ci dobrze. tak jak ty nas wsadzasz do jednej szufladki ze szkolami zgarniajacymi kase nic w zamian nie oferujac, tak ty u mnie trafiles na polke z lepperem, giertychem i innymi polgowkami z klapkami na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Collegium civitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 01:08 krowko smieszko dzieki za maila :) Odpisze Ci jak znajde chwilke czasu :) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś