Dodaj do ulubionych

Collegium civitas

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 00:09
Jakie sa wasze opinie o Collegium Civitas ? Interesuje mnie
dziennikarstwo.Warto tam studiowac ?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mada Re: Collegium civitas IP: *.pgnig.pl 26.07.04, 13:49
      jak najbardziej polecam, ksonczylam tam stosunki miedzynarodowe i jestem
      baaaaaaaardzo, baaaaaaaaaardzo zadowolona.
      • Gość: gabi Re: Collegium civitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 00:56
        Moglabys mi podac swojego maila albo nr gg,chcialabym sie dowiedziec kilku
        rzeczy ;)
        pozdrawiam
        • krowkasmieszka Re: Collegium civitas 30.08.04, 16:24
          tez mialam do czynienia z CC... zostala mi jeszcze praca mgr do napisania i
          obronienia, jak do tej pory wspomnienia mam bardzo mile... oczywiscie nie ma
          idealnych szkol, wiec i tu sie zdarzaly "wpadki", ale bardzo mi przykro, ze juz
          sie skonczylo moje tam studiowanie. jakbys chcial(a) to pisz do mnie
          krowkasmieszka@NOSPAM.gazeta.pl
          pozdrawiam
          • Gość: gabi Re: Collegium civitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 23:51
            Wysłałabym Ci maila,ale cos mi sie poczta zepsuła,wiec napisze tu.
            Chciałabym zdawac do Collegium
            Civitas na dziennikarstwo w przyszlym roku. Moglabys mi napisac
            cos blizej o tej uczelni. Moze sie orientujesz,czy duzo
            chetnych bylo w tym roku na dziennikarstwo i w ogole ? Czy ta
            uczelnia jest dobra i godna polecenia ?
            Dzieki z gory za odpowiedz !
            Czekam i pozdrawiam
            gabi
            Mozesz mi napisac tu,lub wyslac odp na maila:japonka3@wp.pl
            • krowkasmieszka Re: Collegium civitas 13.09.04, 14:22
              wyslalam ci maila. papa
      • Gość: gabi Re: Collegium civitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 00:21
        I co nikt z was nic nie wie ?
    • Gość: gabi Re: Collegium civitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:34
      up
      • Gość: ja Re: Collegium civitas IP: *.internet.piotrkow.pl 12.09.04, 10:55
        to jest kolejna lipna szkołka typu "wyższa szkoła biznesu" wykształcenie masz za
        kase a nie za wiedze. polecam porzadne uczelnie typu UW a nie takie dziadostwo!
        • Gość: jocker Re: Collegium civitas IP: 195.116.133.* 12.09.04, 13:09
          ja: zamknij sie kolego skoro nie wiesz nic. Pierdzielisz glupoty, ze szkoda gadac. Skad ta pewnosc, ze na UW jest tak pieknie i w ogole? Myslisz, ze na UW za kase nie zdobedziesz wyksztalcenia itd? Swoja wypowiedzia pokazujesz tylko jak niski jest twoj poziom inteligencji. Widac kochasz stereotypy. Posluguj sie nimi dalej, bo na wiecej cie nie stac.
        • krowkasmieszka Re: Collegium civitas 13.09.04, 14:07
          studiuje i w collegium i na uniwerku, dziennie, bezplatnie i szczerze
          powiedziawszy nie zaluje pieniedzy wydanych na collegium, bo przynajmniej wiem
          za co place. to raczej uw jest picem na wode, myslisz ze jak bedziesz mial
          papier panstwowy to i wiedze. gowno prawda za przeproszeniem. jesli jestes
          studentem collegium i ci sie nie podoba to zmien szkole. ale chyba za cienki
          jestes by sie na uw dostac. poza tym pierwsze slysze zeby cc bylo "wyzsza
          szkola biznesu" - nie zauwazylam zadnych "biznesowych" zajec w moim planie w
          ciagu pieciu lat studiow. zyj dalej w imaginowanym swiecie to na pewno bedzie
          ci dobrze. tak jak ty nas wsadzasz do jednej szufladki ze szkolami
          zgarniajacymi kase nic w zamian nie oferujac, tak ty u mnie trafiles na polke z
          lepperem, giertychem i innymi polgowkami z klapkami na oczach.
          • Gość: gabi Re: Collegium civitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 01:08
            krowko smieszko dzieki za maila :) Odpisze Ci jak znajde chwilke czasu :)
            Pozdrawiam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka