simon77 23.01.06, 18:29 witam serdecznie!znalazlem dzisiaj oferte pracy w bridgestone na stanowisku operator maszyn.czy moze mi ktos udzielic informacji na temat tej firmy. jakie sa tam warunki,wymagania.z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biv Re: opine na temat bridgestone 23.01.06, 20:29 Wiem tylko tyle, że trzeba uważać na testach kwalifikacyjnych - na niektórych są pozaznaczane odpowiedzi i to jest pułapka. Sprawdzają w ten sposób Twoją uczciwość. Ponadto inne testy (nie wiem dokładnie) powiedzmy kompetencyjne są tak napisane, że warto pisać wbrew sobie wybierająć odpowiedzi "pod pracodawcę". No i ogólnie ludziska trochę narzekają - japoński styl pracy - chyba nie odpowiada wszystkim do końca i tu jest pies pogrzebany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: opine na temat bridgestone IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:55 Praca jak praca trzeba zapie..c.WSzystko zalezy na jaki dział trafisz .Jezeli bedziesz miał szczescie to nie nameczysz sie za wiele i niezle zarobisz,A jeśli Ci go zabraknie to przez prace albo "kolegów" nabawisz sie nerwicy.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś