Dodaj do ulubionych

Niania oddała Adriana matce

02.03.06, 23:24
wiara ze Swarzyndza, gdzie nyndza mówi, że ta niania już od początku miała
zamiar przywłaszczyć sobie małego. Abstrahując od tego czy matka się
opiekowała dobrze czy trochę gorzej, zachowanie tej baby /sorry, ale inaczej
nie potrafię o niej powiedzieć/ jest skandaliczne. jak mogła pozwolić na to
aby mały mówił do niej mamo a ona do niego synku? no to już daje do myślenia,
że jej zachowanie nie było normalne. Teraz proponuje jej wizytę u dobrego
psychiatry a mama z małym musi skorzystać z psychologa. co za babsztyl!
Obserwuj wątek
    • Gość: spoonman Re: Niania oddała Adriana matce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 07:55
      hehe, odezwaly sie ukryte instynkty macierzynskie... zachcialo sie babie
      bachorka to sobie przywlaszczyla cudze (nie zebym bronil matki... jesli sie
      dzieckiem nie opiekowala to niech poniesie jakies konsekwencje, ale niania tez
      dala du.py jesli wychowuje dziecko jak swoje...)

ciekawe co na to kazimiera szczuka :) ta to pewnie predzej by na polowanie
      pojechala zamiast dzieci rodzic hehehe

pzdr
      • Gość: alicja Re: Niania oddała Adriana matce IP: 62.3.160.* 03.03.06, 16:24
        Ciekawe co powiedziałby ten maluch, gdyby został z ubogą nianią, za jakieś 18
        lat. Siostra żyłaby w luksusie a potem odziedziczyłaby majątek po matce. A
        Adrianek zbierałby butelki i puszki w śmietnikach, a potem opiekowałby się
        starą nianią "niby matką".
      • Gość: grazynkajohn Re: Niania oddała Adriana matce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:54
        Ja nie rozumiem dlaczego wszyscy z uporem maniaka powtarzają,że matka nie
        zajmowała sie dzieckiem.Przecież wynajęła opiekunkę.Cóż w tym złego,że zamiast
        siedzieć w domu i robić za kurę domową postanowiła zająć się pracą?Poza tym nie
        miała wyboru,przecież zginął jej mąż.To,że w tych trudnych chwilach całkowitą
        opiekę nad dziećmi nie świadczy o niej żle.Nie wiemy jakie udręki przeżywała po
        stracie męża.Opiekunka nie miała żadnego prawa do przywłaszczenia sobie
        dziecka.Dziwi mnie pierwsza decyzja sądu.Opiekunka nie kierowała się dobrem
        dziecka,jej pobudki były czysto finansowe.Jako rodzina zastępcza dostawała m-
        nie ponad 1100 zł.Sama się do tego przyznała w "Rozmowach w tłoku" w TVN.Jestem
        pewna,że gdyby uprawomocnił si wyrok sądu dający jej prawo do wychowywania
        dziecka natychmiast złożyłaby w sądzie wniosek o alimenty na dziecko od matki.i
        nie żądałaby małej sumy.
      • Gość: grazynkajohn Re: Niania oddała Adriana matce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:56
        Ja nie rozumiem dlaczego wszyscy z uporem maniaka powtarzają,że matka nie
        zajmowała sie dzieckiem.Przecież wynajęła opiekunkę.Cóż w tym złego,że zamiast
        siedzieć w domu i robić za kurę domową postanowiła zająć się pracą?Poza tym nie
        miała wyboru,przecież zginął jej mąż.To,że w tych trudnych chwilach całkowitą
        opiekę nad dziećmi powierzyła opiekunce nie świadczy o niej żle.Nie wiemy
        jakie udręki przeżywała po stracie męża.Opiekunka nie miała żadnego prawa do
        przywłaszczenia sobie dziecka.Dziwi mnie pierwsza decyzja sądu.Opiekunka nie
        kierowała się dobrem dziecka,jej pobudki były czysto finansowe.Jako rodzina
        zastępcza dostawała m-nie ponad 1100 zł.Sama się do tego przyznała w "Rozmowach
        w tłoku" w TVN.Jestem pewna,że gdyby uprawomocnił się wyrok sądu dający jej
        prawo do wychowywania dziecka natychmiast złożyłaby w sądzie wniosek o alimenty
        na dziecko od matki.i nie żądałaby małej sumy.
    • Gość: aga.mack Re: Niania oddała Adriana matce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:50
      to co sie dzieja to jakas paranoja,niania ma większe prawa niż matka, a sądy ,
      prawo w naszym kraju stoi pod wielkim znakiem ?
    • Gość: brum Re: Niania oddała Adriana matce IP: *.icpnet.pl 03.03.06, 23:28
      A ja się zastanawiam, bo mam sąsiadkę która wychowuje swojego 4letniego
      wnuka.Matka wpada tam od czasu do czasu, pobawi się i zmyka.Gdyby ten mały miał
      iść teraz do matki, to nie wyobrażam sobie.Przecież to babcia jestz nim
      codziennie,a matka jak gość.Co ten mały by sobie pomyślał?Że babcia go już nie
      chce i dlatego oddaje.A to przezcież nie tak.
      • Gość: marta Re: Niania oddała Adriana matce IP: 62.3.160.* 06.03.06, 07:41
        Pewnie masz rację, ale babcia to rodzina. Młoda matka jest jakby siostrą
        swojego synka. Matka pracuje a babcia zajmuję się wnukiem, bo nie chodzi do
        pracy - ma emeryturę. A jaka jest sytuacja tej niani? Została opiekunką do
        dziecka, bo żyje dodtatnio? Moja teściowa też złożyła mi ofertę: miejcie
        dziecko, a ja Wam wychowam. Tak mnie obraziła - nie zapomnę jej tego do końca
        życia. W złości odpowiedziałam: jesteście młodzi możecie mieć swoje. Chciała
        pozbawić mnie radości macierzyństwa. A gdyby to była obca osoba a nie teściowa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka