mispaf 17.03.06, 13:36 Witam, Czy ktos z przyszlych mieszkancow bloku F odwiedza to forum? Chetnie wymienie sie informacjami odnosnie Naszego bloku :-) pozdrawiam pawel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drunner Re: Szukam sasiadow z bloku F 17.03.06, 14:02 Witam, Byłem w naszym bloku dokładnie tydzień temu, nie wiem kto z nas ma bardziej aktualne informacje;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mispaf Re: Szukam sasiadow z bloku F 17.03.06, 16:06 Witam Sasiada, No to cos nas malo;-). Wiec kilka pytan: - Jak u sasiada ida prace tynkarsko-gladziowe? - Zrobili juz wylewke na podlodze? - Czy scianki, gniazdka zamocowali wg planu? - Czy to w naszym bloku ma powstac ewentualnie jakis wiekszy sklep typu supermarket? - Piwnic chyba nie uswiadczymy, chyba ze sie myle ;-) pozdrawiam pawel Odpowiedz Link Zgłoś
drunner Re: Szukam sasiadow z bloku F 17.03.06, 19:55 > No to cos nas malo;-). Kolejni ujawnią się prędzej lub później;) - Ścianki otynkowane i raz maźnięte farbą (chyba że to gładź - nie znam się...) - W piątek na podłodze leżały już płyty pilśniowe czy z jakiejś innej tarcicy, w których były rowki przez ktore biegły jakieś rurki, więc sądzę, że dziś już mam wylewkę zrobioną - Ścianki mam według planu i sprawiają wrażenie prostych, za to zapomnieli o jednym punkcie elektrycznym w kuchni. - market miał w być narożnikowym lokalu, ale nie znaleźli chętnego i podzieli na mniejsze lokale, takze niestety będziemy oglądali puste lokale z brudnymi szybami, podobnie jak mieszkańcy dotychczasowych etapów, chociaż gdzieś czytalem na forum, jakoby w bloku F miała być jakaś lecznica - no w naszym bloku piwnic brak, ale powiem szczerze, ze w ogóle mi to nie przeszkadza, bo miałbym tylko kłopot przy wyprowadzce z parę lat, kiedy stanąłbym przed problemem odgruzowania teh graciarni;), dużo bardziej mnie boli, ze nie kupiłem garażu, bo z parkowaniem może być niewesoło:( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś