Dodaj do ulubionych

szukam wokalistki cd.

17.04.06, 19:58
szukam do stałej współpracy wokalistek na chórek - zespół PRECEDENS (Poznań)-
5 osobowy skład - gramy własną muzyke - wlasne aranżacje i teksty. muzyka
stylistycznie nawiązuje do TOTO, STINGA etc. etc. prosze o kontakt
muzol_baster@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • Gość: o.n.a. Re: szukam wokalistki cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:30
      Jakieś (specjalne) życzenia co do wokalistek ? :)
      • Gość: muzolek Re: szukam wokalistki cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:28
        TAK - musi śpiewać w punkt i nie fałszować, oraz dobrze czuć na scenie -
        swobodnie.
    • Gość: la la la Re: szukam wokalistki cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:25
      Ja się zgłaszam na wokal, ale to tylko dlatego, że wyjątkowo nie mam co robić,
      nie żebym jakoś specjalnie umiała śpiewać :]
      • Gość: muzolek Re: szukam wokalistki cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 00:03
        mam nadzieje ze jestes kobietą :-)
        • Gość: la la la Re: szukam wokalistki cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:56
          TAK, ten postulat - akurat bez wątpienia - spełniam :)
    • Gość: la la la Re: szukam wokalistki cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:05
      Tak, wię zwracam się już z konkretnym pytaniem, gdzie mogę Was przyjść
      posłuchać ?
    • Gość: la la la Re: szukam wokalistki cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:07
      Ja poważnie pytam ? ? ?
      • Gość: muzolek Re: szukam wokalistki cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 00:19
        jesli bedziemy gdzieś grać to napewno napisze :-)a póki co mamy przerwe.
        nagrywamy, oraz szukamy wokalistek na chórek. szkoda ze nie umiesz spiewac,
        może akurat byś spiewala z nami :-)
    • v.i.k.k.a ja Ci zaspiewam;) 25.04.06, 07:36

• Gość: Juszka Wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:36
      Siemka mam na imie justyna mam 15 i spiewam:) napisalam juz kilka piosenek jak
      xos to 4797304 moje gg lub tel 661305371:) pzdr okolice szczecina:)
    • Gość: aaaa Re: szukam wokalistki cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:03
      Ja mam fajny głos (podobno), ale czasami fałszuję :P
      • Gość: słuchacz Re: szukam wokalistki cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:12
        jak masz ładny głos to możesz być ich konferansjerem :-) tzn. konferansjerką :-
        ) a jak wyglądasz? bo konferansjerka powinaa chyba być w miare wysoka,
        przystojna, elegancka , dowcipna i atrakcyjna :-)
        • Gość: Nimfa wodna Re: szukam wokalistki cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 22:05
          Witam. Wpadłąm przypadkiem właściwie na to ogłoszenie. Powiedzmy,że jestem
          zainteresowana. Jeśli będziecie chcieli porozmawiać to podaje gg: 5292909 .
          Pozdrawiam serdecznie i do "usłyszenia" ->.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka